Büyüye musallatlara inanıyor musun, bununla alakalı başına gelen bir şey var mı?

#DeliMavi
20 Temmuz 2023
Büyüye musallatlara inanıyor musun, bununla alakalı başına gelen bir şey var mı?

#DeliMavi
20 Temmuz 2023
Başıma böyle bir şey gelmedi ama büyünün gücü tüm kutsal kitaplarda söylenmiştir. Hatta Felak suresi; De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.” diye buna işaret etmiştir.
Günaydın Hayır ben inanmıyorum. ama saygı duyuyorum. zaten herkesin inancına ve düşüncesine saygım var. ama büyü gibi şeylere özellikle de hani işte büyü yapıp da aşık etmek ya da o kişiye zarar vermek gibi şeylere inanmam. ilgilenen kişiden de uzak dururum zaten. bunun faldan farkı yok benim için. ya da burçlardan farkı yok aynı şekilde. ama tabi ki insan özgür olduğu için hepsine inanabilir.
Cevap
43Cevap
İnanıyorum, inanmıyorum demeyelim çırpılırız 😃
Bu iyiydi😂😂
😅
İnanıyorum. Ruhunu şeytana teslim etmiş insanlar var gerçektende.
İnanıyorum, başıma gelmedi çok şükür umarım bundan sonra da gelmez aşırı da korkarım.
Saçma şeylere inanmam hikaye hurafe bunlar
Psikolojik sıkıntılar var şizofreni ileri derecede bipolar Borderline kişilik bozukluğu psikopati antisosyal narsist kişilik bozukluğu vs.
Bunlar ağır seyirli veya birden ortaya çıkışlı olabiliyor.
Mesela aile bazı şeyleri fark ediyor büyüden şüpheleniyor bence önce psikiyatri veya psikoloğa gitmeli.
Eğer ki antipsikotik ilaçlar ile geçiyorsa büyü değil Kişilik bozukluğudur. Aynı zamanda halisünasyon ve ses duyma gibi şeyler yaşanır.
Bağlama büyüsü vs bunlara inanmıyorum çünkü alt komşumuz kocasına defalarca yapmayı denedi hiçbir şey olmadı sonra kendisi kabus görmüş olayın diğer yönünü bilinç altına eklemiştir. Sezgisel durumlara inanıyorum bilinç der ki bazı şeyler bildiğin gibi gitmiyor. Ama musallat büyü gibi durumlar gerçek değildir. Sadece psikolojik olarak düşünülmemeli beyin tümörü alzheimer gibi beynin deformasyona uğraması sonucu olabilecek rahatsızlıklar uzman tarafından incelenmelidir.
Evet inanıyorum. Çevremden büyü bozduran insanlar oldu, bir de yine çevremde bi binafaki bütün kadınlar ruh çağırmış gelmiş ama beraberinde 3-4 cin gelmiş apartmana musallat olmuş kadınlar uyuyamıyor kocaları uyuyor. Öyle zor kurtulmuşlar ki 3 tane hoca falan okumuş öyle bitmiş
Evet inanıyorum. Musallata uğrayan kişilerin hiç yapmayı istemedikleri şeylere sürüklendiğini bizzat gözlerimle gördüm. Sokak ortasında soyunmak gibi, intihara kalkışmak gibi vs vs.
Metafizikçiler, bu tip insanları direkt seansa alıp içindeki şeytanı çıkarıyor. Bunlarla ilgili tonlarca YouTube videosu var.
Evet izlemiştim.
Başıma öyle bir şey gelmedi.
Bence inancı olanlara etki etmez diye düşünüyorum.
Uzak durduğum ve üzerine fazla düşünmek istemediğim bir konudur bu.
Ben Allah'a inanıyorum. Onun "var" dediği vsrdır. Biz bir boyut görürüz ama alem boyut boyut cihandır, zannede eyiz ki bizim gördüğümüz kadardır. Öyle olsa gönüllerin gördüğü gözlerden neden daha çoktur?
Bu konuda epeyce sıkıntı yaşadım. Allah bir daha yaşatmasın.
Amin
Yoktur bu imkansız demek için delil yok, vardır demek için de delil yok ama biri yok diyorsa yok dediğine inanmam, biri var diyorsa hakkında düşünürüm taki yok diyene kadar, ben yok diyene kadar inanıyorum
her şey merak yüzünden geldi neyseki şu an öyle birsey yok
Büyü var , yapılirsa negatif tesirini görebilirsin. Musallata gelince, insanlardan daha musallatı yok. Ama cinnilere bulaşırsan korlutabilirler
Inanmıyorum ya. Çocuklar masala nasıl inanırsa yetişkinler de dinlere perilere büyülere inanıyor işte. Fark göremiyorum.
Büyü kuran da geçiyor inanmamak olmaz fakat büyük günahlar arasında sayıldığı için hiç merak sarmadim
Hasetle bile insanı yataklara düşürüyorlar. Büyü vs şeyler hayatta olmaz diyenler fazla polyannacılık oynuyor 😀
İnanırım
Ben inanmiyorum dayanagim da var ama tarih boyunca o kadar karıştırıldı ki inananlar icin tabu olarak kalmaya devam edecek
Meraklisi icin ornek link birakiyorum cok benzer olaylari ailem zamaninda bana yasatti hiçbir zaman da cinlere buyuye inanmadim asılsız cin cagirma videolari, hikayeleri, buyu hikayeleri vs hiçbir seyi dogrulayamaz. Musluman da degilim bu arada
https://youtu.be/ljC96FEUJ0M
Hayır inanmam öyle şeylere ama gerçekten maviymissin deli mavi şimdi anladım burcun ne senin 😅
Evet var olduğuna inanıyorum. Şeytan işi ya, bulaşmamak lazım.
Evet inanıyorum ve yaşayan güvenilir insanlardan duydum bir de kendim de farklı şeyler deneyimlediğim için farklı boyutlardaki enerjilere inanıyorum
İnanırım. Allah korusun uzak tutsun böyle uğraşan insanları
İnanıyorum ve tamamen Allah'a sığınıyorum. Büyü zaten olan bişey fakat İslam anlayışında yasak.
Ben öyle şeylere inanıyorum. Çünkü gerçekten şeytanlasmiş insanlar var bu toplumda.
@Medicinedoctor00 doğru diyorsun gerçekten öyle
İnanıyorum.. Allah muhafaza eylesin hertürlü büyücünün ve büyü yapanın şerrinden..
Evet belli ritüeller var. Enerjiyi yönlendirebilen ritüeller
İnanmıyorum. Böyle şeylerle uğraşanları cahil görüyorum.
Pek inanmayip hakkında düşünmemeyi tercih ediyorum.
İnanmıyorum ve safsata olduğunu düşünüyorum.
İnanıyorum. Çevremde de yaşanmış bazı olaylar vardı.
Başıma gelmedi ama inanırım Allah'a sığınırım korktuklarımdan
Hep duyuyorum ama başıma gelmedi. Gelsin istemem de, inanıyorum
Elbette inanıyorum büyü vardır büyü yapanlar cehennemliktir yapan yaptıran vesile olan kim varsa nasibini alır tehlikelidir.
Metafizik konulara inanmam. Birinin bir kağıda safran ile şekiller çizip sonra onu deve sidiğine yatırması benim hayatımı etkileyemez.
İnanırım ve korkarım uzak dururum
Inanirim bir ara ergenlikte deniyordum tuttuğu olmuştu ama töbe ettim zararını da gördüm
Başıma gelen bir şey olmadı ama yakınıma oldu asla yapmam yaptırtmam yaptırmak isteyeni de uyarırım sonrası onun düşüneceği iş ama büyü ve musallatın gerçek olduğuna inanıyorum
Tabi ki sen inanmiyo musun buyude nazarda musallatta var. Peygamberimiz mezarlikta gezerken burada olenler çoğunun ecelinden mi öldüğünü saniyorsunuz cogu nazardan ölmüştür demistir
İnanıyorum ama korkmuyorum.
Hayır ama kötü enerjiye iyi enerjiye inanırım biri benimle ilgili kötü enerji vermişse o günüm iyi geçmez
Başıma gelenleri. Buraya yazamam sığmaz. Asla inanmazdım gördüklerim yaşadıklarım bana yetti. Kadınlardan uzun süre tiksindim.
Görüyoooorruuummm, görüüüüyooooruuummmmm senin içine cin kaçmışşşşş huuu palla huuuu cin çıkkkkk cin çıııkkkkk (inanmam)
Saçma şeyler olamayacak kadar saçma
İnanıyorum başıma çok geldi. 😔
Evet inanıyorum ama benden uzak dursunlar
Evet inanıyorum
İnanıyorum ve yapmaya çalışıldığını da biliyorum.
İnanırım evet yaşadık bişeyler
Var bana yaptılar öyle düşünüyorum
Bilen gelsin bana yapsın 😜
Allah başımıza vermesin yaaa
İnanirim bununla ilgili video çok var
evet inanıyorum ama başıma gelmedi
Hayır şizofren değilim
Evimde büyü buldum bana karşı yapılmış
Bende inanmazdım
Evet
Hayır.
İnanıyorum.