Çamaşır makinası parkeyle su kaçırıyor , tesisatci yi aradım kacta gelebilirsiniz diye saat farketmez eşiniz evde olsun yeter dedi bana.
Yalnız olsam koynuna gireceğimi falanmı düşünüyor bu nebiçim cevap?
Çamaşır makinası parkeyle su kaçırıyor , tesisatci yi aradım kacta gelebilirsiniz diye saat farketmez eşiniz evde olsun yeter dedi bana.
Yalnız olsam koynuna gireceğimi falanmı düşünüyor bu nebiçim cevap?
Tamirci de haklı kimin ne tür bir psikopat olduğunu bilemez adam riske girmek istemez. Tamirattan sonra sizinle anlaşamadığında beni taciz etti diye yalan söylemeyeceğinizin bir garantisi yok ya da eşinizin aşırı kıskanç psikopat olup adamı rahatsız etmeyeceğinin de garantisi yok. Bu tarz tipler maalesef ülkemizde bulunuyor tamirci de ya daha önce bir olay yaşamıştır ya da yaşamaktan çekiniyordur. Son zamanlarda yanlış anlaşılmasın diye toplu taşımada telefonumuzu çıkarmaya çekiniyoruz malum milletin fotoğrafını videosunu çeken hanzolar türedi metrobüslerde ayakta kalınca önümüze çanta atıyoruz virajlarda birisi çarparsa tedirgin olmasın diye
O görgüsünden dolayı öyle demiş. Senin onun bişey yapacağından değil. Dışarıdan gören onun tesisat için geldiğini bilmez. Bilse de bilmese de olur olmaz laf çıkarır vs… kendinden çok sizi düşünmüş ama siz farklı düşünmüşsünüz o ayrı tabi. Burdan o esnafı tebrik ediyorum
Şimdi akıllar şu soru geliyor kadının eşi şehir dışında ise ve her tamirci bu helal olsun diyenlerin onayladığı bu tutumu sergilerde o evin hali ne olacak. Beni eşiniz ararsa gelirim falan deseydi bari.
Helal olsun lan, böyle delikanlı erkekleri seviyorum. Adam kısaca demiş ki, başım ağrımasın, benim derdim işim.
Kadınlara güvenmiyor, ne koynundan bahsediyorsunuz?
Cevap
74Cevap
Bu tür çeteler var. Eve çağırıyorlar, ya şu kadar para verirsin ya da tacizden/tecavüzden şikayetçi oluruz diye. Demek ki adam bir şeyler yaşamış veya bir şeyler duymuş. Ya da bir kadınla yalnız kalmak istemiyordur, başkası yanlış anlayabilir diye
Yani aslında bu durum gelenek göreneklerden geliyor eve bir usta tamirci boyacı , vss geldiğinde yanımızda mutkaka bir insan bulundururuz bunun sebebi adamın bir şey yaoacagin dan değil yanlis anlaşılmalara sebebiyet vermemek içindir...
var mı öyle serefli, namuslu tesisatcilar, birde adama kiziyorsun. Adamin basina demek birisi olay cikarmis önceden. Sende yokmu o gelince yaninda olacak bir komsun, akraban, kocan? Baska birsi diyelim, adam geldi evde yalnizsin, tesisati birakip, sana boruyu dösese?
canım saçma abaza gibi kösardım gelirdim muhabbetleri yapmayın daha önce adamın başından ne geçmiş bilmiosunuz adamın ismi kariyeri söz konusu belki bi iftıraya maruz kaldı ve tekrar yaşmaktan korkuyok çok güzel cevap vermiş
Hayır, senin çığlık atıp bu adam bana sarktı deme ihtimaline karşı önlem alıyor. Ya da eşinin basip anlamadan dinlemeden çekip vurma ihtimaline karsi...
Burası Türkiye...
Adam kendi nefsini koruyor olabilir kadınlardan bıkmış olabilir her tür şey olabilir bunu bize sormak yerine ona sorabilirdin uygun bir dil ile tamam ben evliyim kocam var ama evli olmasaydım bana hizmet vermeyecekmiydiniz gibi bir şekilde sorulabilirdi.
Adam haklı kusura bakmayın. Ne kadınlar var iftira atıyor, göz dikiyorlar, bağırıp bana tecavüz etmeye kalktı diyorlar. Tanıdığımızın başına geldi. Bazı kadınlar gerçekten illallah ettiriyor. Bir kadın olarak söylüyorum. O tedbir almış.
iftıra cok zor ya
kanıt yoksa kendi ceza yer
@xPsychopath Valla o işler artık öyle olmuyor. Adalet işlemiyor fazla bu konularda. Sadece uğraşıyorsun psikolojin bozuluyor.
olmuyorsa karşı tarafta iftira atsın
o da onu kanıtlamakla uğraşır
@xPsychopath Zaten 2 tarafda öyle uğraşır ancak. İdari para cezası ile yırtar
Adam korkmuş yani ifira denen şeyler var şimdi oda olmasa kıskançlık krizine girer eşin gelse görse zaten herkesin psikolojik sorunları var Türkiye de yarın ne olacak bilinmiyor.
Adam kendince haklı. Esnaf olduğu için ya başına gelmiştir ya duymuştur bazı kocalar çok kıskançtır olmayan şeyden hayat memat meselesi çıkarıp adamın başına bela olur. Bazı kadınlar da çok cazgırdır ustaya az para vermek ya da eli boş göndermek için iftira atar. Adam seni tanımıyor ama kendince haklı iş prensibi sonuçta
Demek ki neler ile karşılaş mış adam kim bilir. Günümüz kadınları erkekler den beter halde. Ben elektrik teknikeriyim. Evlere arızalara vs gittiğimiz oluyordu. Neler neler gördü bu gözler.
Kimbilir adamın başına ev sahibeleri ne işler açtılar, adamınki yoğurda üfleme meselesi. Bunun fantezisini kuran çok hemcinsin var hatırlatırım.
İftira yemiştir belki zamanında ya da kadınlar taciz ediyordur bıkmıştır
Muhafazakar tesisatçı neyini anlamadın. Sen namahremsin eşin varken gelirim. Ancak diyo ki bence bu soru trol bu kadar mı sıkıcı hayatınız var ya 😄
Yok o kadar çok erkeğin başını yaktınız ki hayal ürünü iftiralariniz ile adam kendini garantiye alıyor. en iyisine de yapıyor
Böyle bir olayla ilişkiye başlayıp kadının kocası tarafından öldürülen birisi vardı bizim mahallede. Yeterli bir sebep mi?
Elalem konuşur
Bir de eşin varken gelmesi daha iyi. Makinenin sorunlarını, tamire gidecek paranın hesabını yaparlar.
Adam haklı bu kadınların sağı solu belli olmaz, tesisatçı fantezileri var çoğunun, hiç bişey olmasa bile iftira atarlar ben olsam bende gitmem
Demek ki daha önce eşi evde olmayan kadınlar onn evinde tamirat için gittiğinde sıkıntı olmuş o yüzden
Ahlakından bir ikinciside bayanlara laf anlatmak zor geliyor bacım belki sen anlarsın lakin bir sürü laf anlamayan bayan var
Kötü seneryo ile karsilasmistir daha önce tekrar yasanmasindan korkuyordur ayrıca helal olsun çok doğru demiş Kral hareket.
Ne alaka sağdan splda dedikodu yapan olur diye öyle demiştir başına bela almak istemiyordur
Ahlaki olarak düşünmüş bence mantıklı söylemiş adam
bekarlar napsın o zaman
Onu bilerek gelir adam bekarsa gelebilir ama evli bir insanln evine o şekilde gidilir erkek olmasl lagzlm
evli olduğunu nereden biliyor soruyor mu
iş acilse kadın napsın
Adaaam 😎😋 iştee
Başta da söylediğim gibi bu ahlaki olarak bir düşünceye giriyor kimisi gider kimisi de gitmez ama benim düşüncem acilse evin erkeği evde bekler tamir ettirir gerekli şeylerin ödemesini yapar konuyu kapatır
napsın işten mi çıkıp gelsin
Eyvaahh bu kizla tartisinca sonu gelmiyo yandiik 😂
laf hazır bende xd
Ben herturlu tartışmaya aclglm sorun yok hanfendi ben düşüncemi söyledim sizin düşünceniz de farklıdır olabilir
Ben destekliyorum genc bi kadin elin adamiyla evde olmasi dogru değil beklesin eş gelenekadar kimse ölmezz
İnsanlar neler yaşıyor aklınız hayaliniz durur meslek icabı o kadar şikayetler geliyor ki bazı konularda artık ben bile bu kadar da olur mu diyorum
ölmez ama fatura kol gibi girer
O zaman ne yapılacak evleri ve aileleri için insanlar taviz verecek
Girsin evde yalniz olup anladiginda rahat edilceginee faturayi ödesiin
Arkadaşlar herkes düşündüğünü söylemekte Özgür ben düşüncemi söyledim
erkek evde tek oluncada kadın olmadan iş yapamaz o mantıkla
Arkadaşım ben düşüncemi söyledim dediğim gibi herkesin düşüncesi farklıdır benim düşünceme göre erkek olmayan bir eve tamirci de olsa girmez bu kadar basit
Yok be adamın başına bir olay gelmiştir ondan önlem alıyordur
@AsabiÖküz Kafa buluyorum olum sa*lak mısın nesin *mk
Din... Türk gelenek-görenek... Çiğ süt emmiş insan... Alakası bu.
Sütten azı yanmış adanın dmeek ki başa bela olur diye
Şu garilarin kafasını anlayamadan geberip gideceğim yemin olsun
Olum Hz. Havva Hz. Adem gibi balçıktan oluşmadı ufo ile geldi Hz. Adem de ilk gördüğünde uzaylı sandı üstelik bu uzaylılar sapık gördüklerinde 180 dB e kadar ses dalgası yayabiliyorlar öyle ki bu operacıların seslerinin atasıdır😂
adam namusuna düşkün:)) ya da hayat tecrübesi var (daha önce yakalandıysa bir kocaya:)...
Bunu yanlış anlayan kişiler olabilir. Yanlış değil doğru dediği şey. Eşin varken gelsin
Genelde bizim insanımız fesat olduğu için yanlış düşünüyor
demekkı cok ateslı sesin var ya da adamı cok yormuslar
Ne alka yaa puuuf
@yazyağmuruu000 kimi kadın sesıyle bellı edıo kendını
Makinaya giren su hortumunda sorun var.. vanayı kapat adam gelince halleder
Adam etkilenmiş senden o yüzden bilinçaltı böyle bir cevap verdirtiyor
Dayanamıyor demek ki. Yalnız olursan s*kecek sanırım
🤣🤣🤣 ne adamsın yaaa 🤣
😂 😂 😂 🙈 Ama sanki öyle gibi☺️
😂😂 ilahi sen çok şakacısın 🤣
Hayat kısa, geçen zaman geri gelmeyecek. Pozitif bakmak lazım hayata. Hayat felsefesi. Tavsiye ederim☺️☺️☺️👍🙏
Töhmet altında kalmak istemez kimse. Demek ki başı ağrımış bu konuda daha önceden.
Tamirci adammış eşin evde yokken gelmem demesi zaman kötü laf olur diye
Adamın demek ki daha önce kötü tecrübeleri var başı yandı demek
Koynuna gireceğinden değil sana laf söz olmasın diye aşko
Demekki adamnın basından bi meğzu geçmiş
Ama harbiden esnafmış o arkadas
Toplumsal tabulardan ve iftira atılmasından ötürü çekingen davranmıştır
Herkesin sınırları farklıdır adam yanlış anlaşılmak istemiyordur
Adamın başına belli ki kötü bir şey gelmiş, iftiraya uğramış olabilir
Adam tedbirli davranıyor olamaz mı niye hemen yanlış anlıyorsun? Günde kim bilir kaç kafası kırıkla uğraşıyor adamlar
Belki daha once basina bununla ilgilo vukuatlar gelmistir
senin gibi Türk erkeklerini bcriceksin öldürüp atacaksın çöp gibi
valla kendi kızına tecavüz edip üstüne birde onun doğurduğu çocuğa da tecavüz edende bi Türk erkeği
Türk erkeğinde adam olmaz erkek bile sayılmaz hayvan hepsi
Türk erkeği sevilmez kendini avutma
pişkin biri üzerine almaz tabi
@Shearer bana anlatır mısın aklım donsun bir
Doğru demiş belki adama iftira falan atılabilir diye kendini güvene alıyor
Sen zorunda kaldin musluk tamircisi oldun diyelim bi adam seni cagirsa gider miydin..
işi bu
Ama iki tanesi saldirsa 3. Sune bu sekilde soylersin. Turkiyede sadece erkeklwr ilginc degil. Herkes benin benim gibi degil. Bi kadin 3vine cagirir sen tamir edip donersin kadin arkandan polisi arar bana pandik atti der adam hapse girer. Yasalar cok kotu ulkemizde kadinin beyani esastir diye bisey var mesela
öyle bişi yok elinde delil yoksa boşu boşuna mahkemeyi oyalamaktan ceza yer
ayrıca öyle bi madde de yok
7 kadın tecavüzüsü serbest kaldı diye intihar etti diğer küçük kızda intihara kalkıştı 3 kez
Hehep tek tarafli bakiyorsunuz olaya. Objektiflik sıfır. Konu nerden madin tecavuzune geldi mesela. Muslukcunun. neden gitmedigini konusuyorduk konuyu yine vatan millet sakaryaya cevirdin. Kadin iftirasi yuzunden esnafin limc ettigi adamlarida arastir istersen biraz.
o da millettin suçu yasadan bahsedip nasıl millete geldin o zaman sende
Adamin ise gotmeme sebebi buydu cunku. Soru bu yani.. eger soru şöyle olsaydi " sucu gelecekti ama ben aradim sakin gelme kocam gelmeden dedim beni motor munsaniyor acaba" diye sorsaydi ve bizde sucuyu savunsaydik. Senin verdigin tecavuzcu orneginin yeri olurdu. Litfen biraz mantik cercevesinde dusunelim. Haksiz oldugumuzda uzatmamayi bilelim. Bu arada "oyle bir yasa yok" diye avukat edasiyla konusurken de soyledigimizin arkasinda ufakta olsa bi bilgi olmasina dikkat edelim. Hayat boyle daha kolay olur.
olsa bu kadar kadın cinayeti olmazdı defalarca uzaklaştırma kararı almasına rağmen öldürülmezdi
senin hukuk bilgin bile yok
iftira attı diye hapse girmez kanıt yoksa suçlu bile olsa hapse alınmaz kanıtlanamazsa ve karşı taraf iftira atarsa mahkemeyi meşgul etmekten kendisi ceza yer ve karşı taraf avukat tutarsa tazminat davası açar
Linkleri izlemedin sanirim. orada yorum kismina belirt istersen adama oyle bisey yok diye.. Ve hukuk bilgimle avukatlara yol gosteren biriyim. Neden hep altı boş sekilde sallama egilimindesin çözemedim. İlginc bir vakasin
sallayan sensin bizzat kuralları araştırdım
ülkede adalet olmaması hukuk kurallarını değiştirmiyor
yoksa nasıl 9 cep telefonu çalan hırsız serbest kalabilirdi ki o zaman bu bütün hırsızlar cezasız mı kalıyor anlamına geliyor
Ben adalet isliyor demedim ki. Zaten islese sucu da eve gidebilirdi rahatca. Sistem hep haksizin tarafinda. Tecavuz eden daha iyi yalan soyledigi icin disarda. Benim orneklerimde de iftira atan disarda masumlar icerde o yuzdendirki sonuc olarak yine muslukcu hakli. İsvereni zarara ugratip cikan kotu niyetli isci dava acar ve acinca o isci kazanir. Baska bi isyerinde iscileri ezip sömüren isverenler de hep kazaniyor. Ulkede hukuk sistemi kotulerin iyilere karsi silahı durumunda.
Tesisatçının eşi kıskanıyor olabilir veya daha önce böyle bir sorun yaşadıysa gelmek istememiş olabilir siz evde tekken
😅😅😅 adam senden korkmuş bir şey yaparsın diye. Namuslu adammış görüyosun dimi iffetini korudu 😂😂😂
Evet koynuna gorersin korkuyor awk canım hem parkeyle şu kaçırma ne lan
Psuushsushsushjshsbshs
Öyle olması lazım onla alakası yok herşeyin edebi vardir
Demekki düşünüyo helal olsun senin adın çıkmasin diye
Eve gelen tamirci konulu videoları izle anlarsın
Benim eşim işteyken çağırıyorum tamirciyi ve geliyor her zaman
Adama artık neler yaşattılarsa🙃😂
kelepcelemıslerdır belkı
İftira atmandan korkuyor. adam namuslu mmk
paraya elveda etsin o zaman
Nezaketten öyle söylemiş de normal bence
Delikanlı adam 👏👏👏👏