Eve gelen tamircinin tacizine ugradım?

merhaba arkadaşlar annem ve babam çalışıyorlar tvmiz bozuldu bizde uydudan olabilicegini düşündük ev sahibi tamirci cagırmış bende evde tektim tamirci geldi bende evde tek oldugumu daha sonra ugramasını onu iceri alamıcamı söyledim ama kapıyı itip içeri girdi hemen frekans var mı yok mu bakıp gidicem dedi bişi diyemedim kendimde ufak tefek bişeyim... sonra baktı kablo kopuk dedi onu yapayım falan dedi bende bütün cmaları falan açtım giriş kapısını falna kopla getirdim aldı bu olmaz deid yanagıma makas attı ne şeker seysin sen dedi bende ona kes şunu karşında çoçuk yok yap şunu siktirgit evimden dedim bu olmaz kesik falan dedi digerini getirdim yapsın gitsin diye hemen sonra arkamı döndüm yere koydugum kabloyu almak için ama o kolumu tutu ve birden kendine çekti ne bilmiş seysin sen öyle falan dedi bana bende bagırmaya başladım güldü sonra döndü arkasını işini yapıp gitti :S annemlere söyleyemedim korkuyorum ne yapmam lazım:( bu olay bugün oldu ögle saatlerinde:(((
Güncellemeler
+1 yıl
bunu özellikle belirteyim fantezi vs ya da yalan söylicek olsam bunu yazıp elimi bile yormazdım arkadaşım ben sadece babamın başına iş açmaktan (duysa onu kesin öldürür) olmaktan ailemin bana inanmamasıdan vs korktugum içiin sadece ne yapabilirim diye sormuştum yaşadıgımbişi umarımbaşınıza gelmez...
Eve gelen tamircinin tacizine ugradım?