Ankara 'da bir kadının eşi "çirkin karı" diyor. Kadın da yargıtaya başvuruyor. Sonuç olarak ise adam kusurlu bulunuyor, tazminat cezası veriliyor.
bence kilolu insanlara da şişko falan diyenleri içeri atsınlar. çok kötüler.

Ankara 'da bir kadının eşi "çirkin karı" diyor. Kadın da yargıtaya başvuruyor. Sonuç olarak ise adam kusurlu bulunuyor, tazminat cezası veriliyor.
bence kilolu insanlara da şişko falan diyenleri içeri atsınlar. çok kötüler.

hukuki açıdan yaptırımı mevcut. kişisel hakarete giriyor .
peki gülşen davasında hapis cezası gerektirecek bir bulguyu açıklayabilir misiniz?
açıklayan yürekli arkadaş , ( savcıda olabilir ) ,
urfa'da bir cami imamının (657 ye tabi ) çocukların donu üzerinden algı yapıp milleti kin öfke ve ayrıştırması ile içlerindeki sapık dürtüleri meşrulaştırmasını da ve bunun yaptırımını da bana açıklasın ( savcı dahil olabilir ) ve diğer dosya gibi ivedilikle kovuşturmanın neden olmadığını da anlatsın?
Evlilik müessesi çocuk bahçesi değil saygı sevgi ile büyüyen bir yapı. İstemsiz her şeyin hukuksal karşılığı var bir çoğu boşanma sebebi.
Zaten eşi bile olsa isteği yoksa ona dokunmak ilişki yaşamak uyurken filan Ne bilim uyanıkken isteği gelir diye tahrik etmek sesini çıkarmıyor diye birleşmek gibi nedenler şikayeti halinde tecavüz sayılıyor.
Yargıtay kararları birbirinden ilginç tespitler yapabiliyor. Özellikle birine hakaret edecek insanın bunu çok zekice yapması gerek cünkü en ufak birşeyden tazminata mahkum edilebilir. Hakaret ile karşı karşıya kalmayayım diye Yargıtay kararlarını okumaya epey zaman ayırdık bu yüzden.
O kadar çok hak çıkıyor ki son zamanlarda, boşanmak isteyen istediği gerekçeyi göstererek direk boşanabiliyor artık. Mesela erkek ekonomik olarak zor bir dönem geçirirken kadının estetik ameliyatı olması boşanma gerekçesi olmuş yeni 😄 10 tane karı bulurum ama 1 tane ana bulamam diyen erkek de mesela kusurlu oluyormuş falan filan 😅 valla artık devir avukat devri olmuş olabilir 😅
Cevap
58Cevap
Eşine çirkin diyen sevmiyordur yobazdır zaten
Bu ülkede eşitliği değil, adaleti savunmamız gerekiyordu. Kadın-erkek eşitliğini değil, adil bir toplumu arzulamamız gerekiyordu.
Kadına değer vereceğiz derken, adaleti bir kenara attık. Elbette "Çirkin karı" tanımını onaylamıyorum. Gurur kırıcı bir tabir, aynı zamanda bahsettiğiniz ''Şişko" gibi tabirlerde bu şekilde.
Bu durumlardan daha önemli meseleler var. Örneğin haksızlığa uğrayan nafaka mağdurları veya tacizciler, katiller.
Ülkemizde bulunan son parça adalet kırıntısı da, gruptan ayrıldı.
Bir şeyi merak ettim. Bu yorumu yapan erkek Brad Pitt falan mı? 😂
İyi olmuş. Vaktinde onu her haliyle olduğu gibi kabul ederek evlilik yapmak yerine daha farklı şeylere bakarak evlilik yapmışsa hak etmiştir. Madem olduğu gibi sevmeyecektin ne diye evlendin?
Ahahahah eşimin beni bu yüzden şikayet edeceğini düşünmek istemem ya :D Tabi adam ne kadar ileri gitti bilinmez de :D
İnsanlara genel olarak hakaret eden her şey kusurlu olsun :D
Kendini salan bakımsız kadına gerçek söylenmeli. Ten uyumu yoksa yürümez zaten.. Dünya güzeli deyince ses çıkarmazlar, çirkin deyince neden ortalığı ayağa kaldırıyorlar? Gerçek neyse odur..
Çirkin kadın görünce kaçıyorum ömür törpüsü.. Duyar kasanlar şöyle cadaloz bakımsız kadınlarla aynı evde kalsınlar Dünyanın kaç bucak olduğunu görürler 🤣
Bu ne saçmalık böyle. Kadın da erkeğe senden adam olmaz dediğinde suç sayılmalı veya hakaretler ettiğinde. Hukukta aşırı bir kadınlara karşı ayrımcılık var bu iyi bir şey değil. Hiçbir Avrupa ülkesinde veya ABD'de böyle bir şey yok.
Güzel uygulama 👍
İnsan her şeyden ve herkesten önce eşine saygılı ve sevgili olması gerekirken, dışarıya centilmen olup, eşine ahlaksızca davranıyor..
Destekledim..
Herşeyide çok abartıyorlar, saçma sapan şeyler yüzünden mahlemeye gidiyorlar ondan sonra kadınların burnu yelleniyor kocalarına yapmadıklarını bırakmıyorlar, bakımsızsa bende çirkin karı derim 💪👊
Hakaretli Kırıcı Her Cümle Ağır Kusur Hatta Suç Sayılmalı Kimse kimseyi Kırmaya Hakkı Yok İnsan Olan Tatlı dille Nezaketle Yaklaşır Sevmiyor san da Konuşmaz sin olur biter İlla hakaret laf atmak zorunluluğu yok
Sen nasil 21 sin yaa ://
Yok daha büyük geldinde yaş olarak
Helal sana ruhun olgun 😂
Teşekkür Ederim 😊 Başta Yaşla Ne ilgisi var Diye Düşündüm Ama Düşününce Böyle Demenizi Anlıyorum Bu Yaştaki Çoğu Gençe Göre Çünkü Hayat Toz Pempe Eğlence den ibaret Ama Ben Eğlence Olarak bakmıyorum Gerçekleri de Görmeye Özen Gösteriyorum Eğlence Geçicidir Önemli Olan Gerçekleri Bilmek
maalesef 30 undakiler bile ergenken 21 inde birinin bunlari demesii masallah gardaşum seni alan yasadi 😎
Maalesef Öyle şu an ki Neslin Sütü Bozuk O Yüzden Bu Kuşağı Sevmiyorum İnternette Haberle de heryerde Rezilliği ni Gösteriyorlar Saçma Sapan Hareketler Oynamalar Serseri ce Şarkılar ne lan bu Ciddi Olun Biraz Ama Şunun da gerçeğini vermek lazım gerçekten olgun insanlar da var hepsi öyle Serseri değil tabi
Öyle tabi senin karakterin oturmuş
Keşke sosyal medya da hakaret edenlere de ömür boyu hapis cezası verseler.
İnan ülke mum gibi olur.
Yerinde karar. Şükür bu günleri de gördük
Kadınlarla bu zamanda evlenecek erkeklere müstehak.
Adam uykuda horladı diye boşanan kadın var.
Annesini seviyor diye de var
Yargıtay artık erkekleri düşman bellemiş.
Ya siskoya şişko denir. Ne diye bu kadar takintilisiniz kilolu olmak sağlıklı bişi değil böyle diyerek obez insanlarin artmasına sebeb oluyorsunuz.
Oh olmuş. Ağzından çıkana dikkat etsin bundan sonra. Ne kolay olmuş kalp kırmak insanları aşağılamak.
İnsanların ruh sağlıklarıyla alakalı acımasız sözler de suç sayılmalı
Belki adam çirkin seviyor o zaman bu dediği kendince iltifat sayılmaz mı hani çirkin erkek seven kadınlar var ya aynı hesap 😂😂
Yani bu insanlarla muhabbeti ilişkiyi (daha da önemlisi sevişmeyi) keserek yapay seçilim yapma fikri daha da mantıklı geliyor.
Okulda zinanin haram günah olarak ögretildigi bir okulun, ögrencisine mezununa, sapik diyen sahneden inip yabanci bir erkegin kucagina oturup penisine götü ile temas eden sapik cezasiz serbest. Yargi halen fetönün elinde
Bende istemem bıyıklı tüylü kadın haklımı haklı bence
Zaten tüylü olunca erkeksi duruyor çok sıkıntı benim için başkası için sorun olmayabilir
Bencede kusurlu ama kafadan kusurlu böyle adamlar. Bir çok şey kusur sayılmalı.
Psikolojik şiddete girer mahkeme doğru karar vermiş
Abi çirkin diyorsan niye o kadınla evleniyorsun öyle
Şişkoya dana aptala embesil diyecen aga yoksa üstüne binerler
Gülme yetime döner koyar zöte.
Yakında resmi resmi takılacak millet korkudan, ne desen suç sayılıyor.
Bende bunu anlamıyorum madem kadın cirkindi baştan niye ewlendin o zaman a angut...
Şimdi boşanmak için millet yarışa girmiş ortalık duldan geçilmiyor.
İnsanın hakire de hakaret edesi geliyor ne yazık ki.
Cirkine çirkin denir ama evlenirken bakmamış mı acaba kalp kırmaya ne gerek var
Aynen. Hatta "Kilo almışsın" diyeni de atalım hapse direkt. Pardon idam da edebiliriz, hapis az.
çirkin karı ne ya insan eşine böyle bişey der mi akıl alası değil.
Her türlü aşağılama, hakaret içeren kelimeler kusurlu sayılmalı..
Oyle denmez ya bi insan karısina neden cirkin kari der ki insanlar cok tuhaf
Bence eşe söylenmiş her olumsuz davranış suç olmalı çünkü psikolojik şiddete giriyro bu
Buda abartı ya ne var adam sinirli haliyle söylemiştir
E yani "çirkin karı" nedir ya.. tiksinç
Yani sonuçta hakaret, sokakta birini de şikayet etseniz aynı durumla karşılaşırsınız yani
Şişko ayıp oluyor da tombilik desek olmaz mı?
insanları aşağılayan insan değilidr küçükken çok maruz kaldım ve hayatım bozuldu kendmden nefret etmemi sağladı her insan güzeldir
Sonradan olan bişey değildi ki bu zatne. Sigarayı bırakacağım diyip bırakmamakta kusurlu eş sayılıyor daha cok var hatta ama aklıma bu geldi Şu an
Karşındakini rencide edici hakaret edici konuşamazsın
Bu bir hakarettir. Çok üzücü. Ben garıma çirkin demem garım benim olmadıkça
Yalan mı söyliyelim yanı bakımsız şişko çırkin garı 🤣
Çirkin karı diyemeyeceksek evlenmenin de ne anlamı kaldı ki 😀😂😂
Bence yerinde alırken bakmadın mi amca derler adama şimdi neyin şikayeti sonuçta aşkta iade kabul edilmemektedir 🤨😉
Çirkin diyene bile ceza varsa ana avrat girene müebbet alır o zmn mk
Bunu diyen erkeklerinde hep b.. ok suratlı olmalari 😒
her şey bence assalamak küçük düşürmek zorla biseyler yapmak
Herkes birbirine saygı göstermeli, sonuçta siz de artık bir ailesiniz.
sağlık sorunundan dolayı kilo almamışsa bir kişi şişko demeyi hatalı bulmuyorum
Karektetisz ozmn evlenmedin kendisi çok mi güzelmis
Wayy sevindim buna bu ülkede kadina deger vermeye başladı sanki biraz devamini dilerim
Kendisi bratt pitt sanki ajdjdjsjs
Fiziksel özelliklerle dalga geçmek vs.
Bu işte başka iş var bence amaç para koparmak zaten
sonuna kadar hak etmiş çirkinse almasaydı
İnsan nasıl bunu yapar ua
KUSURLAR O KADAR Kİ SAYA SAYA BİTMEZ
Sabah sabah ne güldüm ya
Küçümseyici olan her şey
İyi olmuş.
Evlenme lan o zaman
Çirkinse çirkindir o zaman evlenme mınoğlu kdjd
Duygusal şiddet bu ve tabii ki suç olmalı…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?