Benim yasim artik geciyor ve kimle evlilige niyet etsem bi kazik yedim yani ondan sonra da guvenin inancin kalmiyor erkeklerden uzaklasiyorsun. Yillar geciyor.
Annem babam vefat etti ve bekar ablamla beraber kaliyoruz kendisi duygu durum bozuklugu hastaligi var. Asiri tepkiler veriyor herseye asiri sinirlenip beni herkesin icinde azarliyor yerin dibine sokuyor. Bu ay tatile gittim 25 bin odedigim tatilde beni hergun rezil etti. Paramla rezil oldum , tatilimin icine etti. Bundan sonra tatile tek basina gitmeye karar verdim cunku arkadaslarim cok cimri.
Ablami ömür boyu cekmek ve ruh hastasi olmak istemiyorum. Artik evlenip kendi yuvami hayatimi kurnam gerekiyor. Ama cevremde cok bir bekar yok. Isyerinde benim yanima yeni birini verdiler benden 2 yas kucuk. Benden daha yasli gosteriyor. Benden hoslaniyor gibi. Ama tek sorun rahat bir hayati var yani alkol kullaniyor ben hic icmem iceni de sevmem. Birsuru kizarkadasi olmus yabanci kizlar da dahil, rahat bir adam. Bu özellikleri bana ters. Cok saygili efendi ama yasam tarzimiz farkli.
Etrafima bakiyorum benle ilgilenen baska da kimse yok. Napsam bilmiyorum. Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer