Ailevi sorunlar yüzünden in. ti har edilir mi?

Ailem yüzünden artık ölü gibi hissediyorum 😔 ne olur benimle biraz konuşur musunuz intihara kadar geldim artik. Benim babam tam bir seytan biz İstanbul'da yasiyoruz 4 kisilik bir aileyiz ben 19 yasindayim 16 yasinda erkek kardesim var annemle babamin arasini cok bozuk hep boyleydi zaten babam kendi ailesi icin bizi harciyor annemi bizi kendi akrabalarina karsi surekli kotuluyor onlarla bizim aramiz acilinca biz kötü oluyoruz köle zihniyetli yani bizi onlarin kölesi etmeye calisiyor benim annem de bizi her seferinde korumaya calisiyor sonra annem kötü oluyor. Neyse ben bu sene mezuna kaldim universite sinavina hazirlaniyorum dersheneye kaydoldum ama bugun babam dediki beni dershaneden alacakmis memlekete tasinacakmisiz yani akrabalarinin dibine ve benim derslerim cok iyi guzel hayallerim hedeflerim var ben oradaki dershenelerde okullarda iyi bi egitim alamam zaten sinava az zamanim kaldi dedim yapicak bisey yok falan diyor oyle guzel ksriyer hayallerim vardi ki hepsinin. Bugun hayalde kalacagi kesinlesti beni okutmak bile istemiyormus ne yapmaliyim yasayan ölü gibiyim artik dayanamiyorum yillardir bu duruma 😔😞
Ailevi sorunlar yüzünden in. ti har edilir mi?