Dağa mı tırmanıyoruz tuvalete mi gelmişiz belli değil:D
Herhalde zirveye ulaştıktan sonra da yatay atış olacak :D

Dağa mı tırmanıyoruz tuvalete mi gelmişiz belli değil:D
Herhalde zirveye ulaştıktan sonra da yatay atış olacak :D

Belki de bakış açımızı değiştirmek gerek.
Cevap
6Cevap
Çok oldu.
Tuvaletlere şiirler sözler yazılması 🤣 parklarda yiyip içilen herşeyin çöplerini osekilde bırakıp gitmeleri
8-10 yıl önce bi yerde lavaboya gitmiştim pisuvarın içine büyük şeyini yapmışlardı şok olmuştum 🤪 yani ben öyle beceri görmedim büyük başarı 🤣
Bkz: kadınlar tuvaletinde pisuvar
Lisede vardı maalesef hahahdhsd
Hatta her tuvalet pisuvar doluydu diyebilirim. 1. Kattaki tuvaletlerin olduğu yer kapatıldı yıkılıp başka bir şey yapılmıştı diye hatırlıyorum. 1. Kattaki kız öğrenciler bir süre 2. Katta kadınlar tuvaleti olmadığından ve okulda erkek öğrenci nüfusu az olduğundan oradaki erkekler tuvaletini kullanıyordu.. bende bir kez oraya girmek zorunda kalmıştım tabi kabine girdim hahshshs. Bir süre sonra oradaki pisuvarları kaldırmışlardı. Sanırım tek kızlar kullanıyor diye okul gerek görmedi ve duyduğuma göre kız öğrenciler deniyormuş falan yerleri batırıyorlarmış. Okuldaki butch lezbiyenlerinden tut trans erkek öğrencilerde giriyordu oraya sırf erkek gibi hissetmek için. Bir de spor salonumuz vardı oradaki giyinme odalarında duş alma odalarında da vardı. Vesselam.
Şu an lise bitti tabi okulda yine her kata tuvalet yapmışlar ama mimarisini değiştirmişler
Duyduğuma göre tabiii.
Bilmiyorum bizim lise cidden garipti her yerde tuvalet vardı 😂 yerde ayakta oturarak shakdşcifşc. Öğrenciler öğretmenler tuvaletine bile girerdi. Spor salonunun alt katındaydı mesela iki tarafta ayrı ayrı tuvalet vardı. Tek kişilik ya da çok kişilik doluydu
Evet 😄😄 niçin sordun
Benim hocaların valla hakkını yiyemem edebiyat fizik kimya ve coğrafya hocam Ali haydar bey iyi öğretmenlerdi. Beni zorla da olsa güzel yetiştirdiler. Hiçbirinin hakkını yiyemem.. keşke biraz daha dediklerine uysaydım onların derim yine de uyuyordum ama ergenlikti işte..
Öğretmenleri çok iyiydi gerçekten
Spor hocslarımızı da çok severdim. Düşününce derim iyi öğretmenlerin arasındaymışım.. kızmazlardı bile
Teşekkür ederim lise zamanım güzeldi gerçekten çok özledim o günleri
Ahaha 😄 delilik.
Aboooo bu ne 😱😱😱😅😅😅😅😅😅
pajvjxnxb suna bak ya bazi insanlara hayranim
Zirvede bırakmak 😄
Alkolu fazla kaciranlar kussun diye
Artık gelsekde şaşırmıyoruz 😅
Çok oldu
Cok iyi olay
Karsilasmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?