Ayrılık anksiyetesine yardımcı olabilecek var mı?

Annem ile babam ayrı benim. Annem Almanya'da yaşıyor, bende babamla beraber Türkiye'de. Annem yaklaşık 40 gündür burada bende onun yanındayım tatil gibi düşünün. Dershane başladı diye 21 Ağustos'ta Babamın yanına gittim. 22 sinde başlayacaktı. 21 Ağustos otobüsten inip eve geçince çok boşlukta hissettim kendimi. Canım hiçbir şey istemiyor, odaklanamıyorum, uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum. Bir şekilde uyudum o gece. Sabah kahvaltı felan yapmadan dershaneye gittim. Haftada 4 gün günde 3 er saat varmış dershane. Bunu görünce dedim gideyim bir hafta daha kalayım annem 29 Ağustos'ta gidecek nasıl olsa. Çok zor ikna ettim babamı yalvar yakar. Tekrar geldim annemin yanına. 1 hafta daha kaldım. Birazdan tekrar gideceğim annem de yarın uçacak yurt dışına. Kendimi çok kötü hissediyorum. Babamın yanına gideceğim aklıma geldikçe bir üzüntü çöküyor. Dershaneye gitmek istemiyorum yemek içmek hiçbir şey istemiyor canım. Hep buraya ilk geldiğim tarih (14 Temmuz) ve annemle geçirdiğimiz güzel vakitler geliyor aklıma. Dün gibi hatırlıyorum her şeyi. Bunu bir çözümü var mı? Bu durum beni yoruyor ve olumsuz etkiliyor. Bıktım artık her annemin yanından ayrılışımda bunu yaşıyorum. Bilen birisi varsa lütfen yazsın

Ayrılık anksiyetesine yardımcı olabilecek var mı?