Bella müslüman kültüründe yetişmek isteyen kendini müslüman birisi olarak tanımlayan birisi fakat bilemedim

Bella müslüman kültüründe yetişmek isteyen kendini müslüman birisi olarak tanımlayan birisi fakat bilemedim
Bildiğim kadarıyla bu kadının biraz olumsuz bir geçmişi oldu bulunduğu yere gelene kadar çok bedeller ödemiş cinsel olarak. Sanırım bunun şu anki şöhretine değmediğinii düşündüğü için söylenmiş bir söz
Eee şimdi hayalindeki hayatı yaşayabilir önünde engel yok?
Sanırım artık cinsel olarak bedel ödeyen kişiler ensest içerikli fotoğraflar çektirip normal bir şekilde bile soyunuyormuş yeni modaymış bu
Cevap
5Cevap
Bana göre dinler saçma. zaten reklam için bunları söylediğini düşünüyorum.
😂😂😂😂😂 başını örtüp ayağını açanlardan samimi en azndan
Ne kadar Güzel bi Eleştiri
Acaba hangisi daha namuslu ve daha günahsız
Allah ıslah etsin bu insanları ne diyelim üzücü
Benim açımdan sorun yok fakat kendisiyle çelişmesi garip geliyor bella din hocaları gibi din üzerinden prim kasıp ekmek yiyor bence
Aynen Müslümanlığı ne hale getirdiler allah soracak hesap günü hepimiz ölümlüyüz dini bilmeden müslümanım diyor çoğu
Alayı sözde müslüman zaten
maalesef öyle gerçek müslğman olsaydık zaten bu hallerde olmazdık her pislik var sonra allah niye müslümanlara yardım etmiyor sana yiyecek ekmek verdiğine dua et daha da bişey demiyorum
Agnostiğim fakat bunun tanrıyla alakası yok bence olsaydı Amerika'nın şu an yerlerde sürünmesi gerekiyordu gibi geliyor bana tabi senin görüşünü bilemem
öyle değil işte allah insanlara süre vermiş bir ömür özgürsün sana karışmıyor ama hesap günü gel bakalım diyecek zaten bu dünyada verseydi cezayı anında Allah’a inanmayan kalmazdı heralde değil mi
Kanka tam şu an kendinle çelişiyorsun...
Çeliştiğim bişey yok varsa söyle
Gizli Üye
maalesef öyle gerçek müslğman olsaydık zaten bu hallerde olmazdık her pislik var sonra allah niye müslümanlara yardım etmiyor sana yiyecek ekmek verdiğine dua et daha da bişey demiyorum pislik içinde yaşıyoruz ondan tanrı bize yardım etmiyor diyorsun fakat diğer yorumunda karışmıyor diyorsun şimdi tanrı karışıyor mu yoksa karışmıyor mu
Sen çalıyorsun çırpıyorsun teknoloji üretmiyorsun sonra mğslğman devletler niye fakir ben bunu demek istedim her pislik var hırsızlık yolsuzluk allah senin neyine yardım etsin anlatabildim mi
Allah tabi ki yardım eder Sen gerçekten iyi bi kul olursan ben buna inanıyorum
Allah’ın seni özgür iradenle başbaşa bırakması ayrı bişey sen istersen kötülük yaparsın bak bana bişey olmuyor allah nerde hani haşa benim cezamı vermiyor diye de gezebilirsin ama bu Allah’ın olmadığı anlamına gelmez anlatamıyorum yazarak zor oluyor
Bana şu olay çok saçma geliyor bir şey olduğu zaman tanrı sayesinde oluyor bu fakat olmadığı zaman tanrının hiçbir suçu olmuyor neymiş senin duan kabül olmamış
Her dua kabul olacak diye bişey yok senin yaptığın her dua ayrıca senin için hayırlı da olmayabilir atıyorum bi ev istersin kabul olur o evde deprem olur ölürsün ya da birini çok seversin benim olsun istersin sana hayatı zehir edebilir sonra geleceği insanoğlu bilemez birde her insanın yaptığı dua kabul olmaz olmayınca allah beni sevmiyor ya belki senin için hayırlısı bu biliyor musun hayır
Dualarımın adeta hiçbiri kabül olmadı fakat üzerinde emek harcadığım çabaladığım şeyleri genel olarak başardım 0 dua ile bunu ben başardım tanrı değil
Sana o gücü kim verdi?
Belirsiz
Allah verdi belirsiz değil işte 20 yaşındaysn atıyorum 20 yıl önce yoktun hadi maksimum 100 yaşasan 80 yıl sonra yoksun eeee niye yaratıldık? Yiyelim eğlenelim seks yapalım içelim hayatın tadını çıkaralım gezelim tozalım sonra ölelim bu mu amaç?
Niye yazmıyorsun zevkli oluyordu senle konuşmak ama herşeye belirsiz deme
Sence? Komik bir soru
Günahtır tsbiki
Bende aynı tepkiyi verdim birisi bu söylediğiniz asla olamaz bella müslüman diyor fakat kızın yaptığı şeyler bariz bir şekilde ortada
Üzerinde durulmayacak kadar saçma bi olay
Muslaman dini çok saçma zaten
Işini yapıyor kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?