İzmir'de etkili olan sağanak yağış bazı bölgelerde hayatı felç ederken, ilginç anlar da ortaya çıktı. Sağanak yağmur altında ve sel sularının içinde bir kişinin şampuanla duş alması cep telefonu kamerasına yansıdı.

İzmir'de etkili olan sağanak yağış bazı bölgelerde hayatı felç ederken, ilginç anlar da ortaya çıktı. Sağanak yağmur altında ve sel sularının içinde bir kişinin şampuanla duş alması cep telefonu kamerasına yansıdı.

En iyisini yapmış. Bende yapmak isterim. video çekenler çok saygısız izin almadan sosyal medyaya atmak adet oldu.
3 ay önceki yorumu şimdi seçilmesi 😂
Bu tarz haberlerin hiçbiri Yıldız Tilbe'nin uçağa alınması yasak olduğu için başından aşağı boca ettiği şampuan anısı kadar etkileyemez, güldüremez 😂
Cevap
8Cevap
Yapmazdım
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar oldu beni şehrimin yağmurlarında yıkasınlar 😂
2'de kese atsaymış bari
Kimseyi aldırmadan yaşayan insanlara bayılıyorum.. adam hayatından memnunsa kimene.. ben yaparmiydim sanmıyorum belki bir adada yaşasaydım
Yağmur altında değilde köyde küçük şelaler altında duş almak çok güzel oluyor be 😊 ahh cocukken daha çok yapardım
Şu faturası derdi yazık ne yapsın insanlar artık delirme noktasına geldi
sudan tasarruf yapmış işte dkfkf
O ne ki ben deniz de sampuanlanan gördüm 😁😁
Bunalmıştır İzmir sıcak 😂
Suyu kesiktir belki😜
Yürüyüp ıslanmak olabilir de yapmam herhalde
azz döktü şampuanııı dıyenler :D :d
Yıldırım 🌩 ile kurulanmasına da az kalmış.
sudan tasarruf yapmış işte dkfkf
Olabilir
İştezekilik şu faturası derdi yok
Kokmustur belki adam
Krizi firsata cevirmis iste ne guzel😂
Ne güzel 😍😍😍
Cok mantikli
Napsın insanlar çeşmeler akmayınca
Yspmam
Yapılır valla
Evet yapardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?