Kapalıyım açılmak istiyorum babam izin vermiyor tavsiye verebilir misiniz lütfen?

İki kuzenim var kuzen değil abla kardeş can ciğeriz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez akıl hocam arkadaşım ablam yol göstericim sırdaşım bazen annem coğu şeyi birlikte yaşarız genelde de onları örnek alırım ikisi de kapalı küçük ablam yarı aile baskısı yarı kendi isteği ile kapandığında ailem ve akrabalarım aşırı derecede sevgi gösterdiler mutlu oldular tebrikler vb. şeyler gördüm bu durum beni etkiledi çünkü o dönemde bilgisiz küçük bir çocuktum babamdan fazla sevgi gören birisi de değildim okul arkadaşlarım tarafından da saçlarım yüzünden zorbalık görüyordüm artı olarak vitaminsiz olduğum için saçlarım dökülüyordu ve annem saçlarımı kısacık kesti bu durum beni çok etkiledi kapanırsam hem saçlarımı kimse görüp dalga geçmez hem de ailemi mutlu ederim diye düşündüm tabii annem beni vaz geçirmeye çalıştı daha küçüksün ilerde açılmana izin vermem dedi keşke dinleseydim 4 senedir kapalıyım çok fazla aktivite yapmak istiyorum spora uygun esnek bir vücudum var ama çoğu şeye engel oluyor kapalı olmam güzelce saçlarımı yapıp dışarı çıkmak istiyorum istediğim şeyleri kapalı değil açık başarmak istiyorum red yedikçe takıntı haline geldi diyebilirim nefret ediyorum diyebilirim mental olarak çöküş yaşıyorum hayatımda çoğu şey berbat ilerliyor ablamlar ve annem de ayni durumda olduğu için daha çok bunaltmak istemiyorum babam hayır dedikçe annemin üstüne gidiyordum bağırıp sinir krizi geçiriyordum babama ilk söylediğimde saçlarımı sıfıra vurmak istedi ve beni yerden yere vurdu annem aldı elinden annem bir şey demese bile beni hiç desteklemediğini biliyorum en azından birisinin bana destek olmasını moral vermesini her şeyin yoluna gireceğini söylemesini istiyorum annem bir kere psikoloğa götürdü bir daha da gitmedim üzerimde büyük bir yük var ve ben onu taşıyamıyorum sorumluluklardan sıyrılıp odama kapanmak istiyorum hiçbir şey istemez oldum bu durum vücuduma da yansıyor sırtımı düz tutamaz oldum başımı kaldıramaz yürüyemez oldum annemin bana üzüldüğünü biliyorum babam olmasa bu kadar ısrar etmezdi çok fazla şey söylemek istiyorum yakında okul açılacak ve kapalı gitmek istemiyorum din o kadar umrumda da değil bu durumu yaşayan veya tanık olmuş kişiler biraz anlatabilirler mi ailelerini nasıl ikna ettiklerini okuduğunuz için teşekkür ederim 💗

Kapalıyım açılmak istiyorum babam izin vermiyor tavsiye verebilir misiniz lütfen?