Aşk İlişkileri Açılmak istiyorum babam izin vermiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evlenmeden bize aitsin dedi ya ilerde birini sever ve evlenirsem o da izin vermezse 😓😢 Güncellemeler+1 yıl Ne yapabilirim tesettürü kaldıramıyorum Açılmak istiyorum babam izin vermiyor? Cevapla Babalık Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hannahthefamous Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimseye ait degilsin, istedigin gibi açılabilirsin. Baban bunu kabul etmek zorunda, sen simdi kendinden ödün verirsen yarın daha çok tepene binerler. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geri kafalı cahiller hayatımı mahbediyorlar Yorumla hannahthefamous +1 yıl Onlardan gizli açıl ya da yavaş yavaş Yorumla
The_Gokhan Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Nasil kotu bir yaklasim, evlenmeden bize aitsin ne demekmis. Su orta dogu kafasi bitmeyecek belli ki :S 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sorma ya zorla ferace giyiyorum omuzlarima kadar şal varya Allah bırakmasın Yorumla The_Gokhan +1 yıl Bir an once ozgurlugunuzu kazanmaya bakin, ekonomik ozgurluk en birinci hedefiniz olsun. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın abi 😢 Yorumla
Mercimekliçorba Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Ciddi dusundugun bi erkek varsa bu konuyu onla konus tepkisini olc, ne dusundugunu ogren 1 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Babana ne? Açıl gitsin. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Diyorki evlenene kadar bana aitsin. Sinirimm bozulduu😓 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Ayrı eve çık reşitsin, evlensen de onaya ihtiyacın yok. Yorumla Soran +1 yıl Param yok nasıl cikicam😅 ortada kalirim Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Ama kendinle barışık değilsin, sen kadınsın niye utanıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Ailem yüzünden. Beni öyle baskilayip kadinliktan soğuttular heryerimden utanıyorum Yorumla
Sacmasapankonusmaya Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Öylece kalırsın sen de 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Hem açılıp napican ki ya Yorumla Soran +1 yıl Daha erkeksi hissederim böyle çok kadın gibi hissediyorum utanıyorum Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Sen kadın misin erkek misin şimdi ya Yorumla Soran +1 yıl Ben kızım kadınım ama erkek gibi hissetmek istiyorum kadın hormonlarımdan utaniyom😓 Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Kapalı olunca daha mı kadın olunuyor Yorumla
Adamlikfarki Takip Et Xper 7 Yaş: 55 , eic 98% +1 yıl Beni engelle denk gelme bana. 😂 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Neden ya 😢 Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Kapalı olmaya devam edersin😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama sende babam gibisin ozaman Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Evet. Saç önemli Yorumla Soran +1 yıl Neden kapalı olmamızı istiyorsunuzki Yorumla Soran +1 yıl Ahiret icinmi Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Hayır. Ateist de olsa kapalı olmasını isterim Yorumla Soran +1 yıl Ama neden Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Çünkü kadınım benim hazinemdir. Başkalarının değil erismesi görmesini bile istemem Yorumla Soran +1 yıl Ama calisiyorum rahat edemiyorum kapalıyim diye kimse iş kadını gibi görmüyor ev kadını ev hanımı gibi hissediyorum kendimi Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Ne iş yapıyorsun. Yaş kaç bu arada Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Yavrum iş kadını ev kadını ne âlâka. Benim çalıştığım yerde 50 kadar kadın var nerden baksan 35 kadarı kapalı. Hiç de öyle ev kadını gibi durmuyor Yorumla Soran +1 yıl 19 yasindayım işimi demiyim ama resmi biryer Yorumla Soran +1 yıl Ya ne biliyim ben kapalı kendimi doğum yapan anneler gibi hissediyorum ezik hissediyorum elimde değil Yorumla Soran +1 yıl Çok kadınsı hissediyorum kapaliyken Yorumla Soran +1 yıl Rahatsizim Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Güzelim yaşın itibariyle böyle düşünmen normal. Dikkat çekmek var bilincaltinda büyük ihtimalle. Ama boş ver. Giyim kuşam takma çok Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Kadınsı hissetmen kötü mü Yorumla Soran +1 yıl Evet kötü ben çok kadınsı hissediyorum , utanıyorum Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Kıyamam ki:) birkaç yıla kalmaz böyle hissettigin için mutlu bile olursun:) Yorumla Adamlikfarki +1 yıl İnan bana kadınlar da erkekler de kadınsı bir kadın görünce imrenir ve etkilenir. Böyle olmak güzel bir şey Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Ben herşeyimden utanıyorum memelerimden kalça dan.. erkeksi olmak daha iyi geliyor Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Yavrum abartma. Böyle düşünmen normal biraz. Geçiş aşamasındasin. Henüz ne çocuksun ne de tam anlamıyla kadın. İlgi çekmek hoşuna gitmiyor bu yüzden Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Özelden yaz bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimseye ait degilsin, istedigin gibi açılabilirsin. Baban bunu kabul etmek zorunda, sen simdi kendinden ödün verirsen yarın daha çok tepene binerler.
Geri kafalı cahiller hayatımı mahbediyorlar
Onlardan gizli açıl ya da yavaş yavaş
Nasil kotu bir yaklasim, evlenmeden bize aitsin ne demekmis. Su orta dogu kafasi bitmeyecek belli ki :S
Sorma ya zorla ferace giyiyorum omuzlarima kadar şal varya Allah bırakmasın
Bir an once ozgurlugunuzu kazanmaya bakin, ekonomik ozgurluk en birinci hedefiniz olsun.
Haklısın abi 😢
Ciddi dusundugun bi erkek varsa bu konuyu onla konus tepkisini olc, ne dusundugunu ogren
Babana ne? Açıl gitsin.
Diyorki evlenene kadar bana aitsin. Sinirimm bozulduu😓
Ayrı eve çık reşitsin, evlensen de onaya ihtiyacın yok.
Param yok nasıl cikicam😅 ortada kalirim
Ama kendinle barışık değilsin, sen kadınsın niye utanıyorsun?
Ailem yüzünden. Beni öyle baskilayip kadinliktan soğuttular heryerimden utanıyorum
Öylece kalırsın sen de
Nasıl yani
Hem açılıp napican ki ya
Daha erkeksi hissederim böyle çok kadın gibi hissediyorum utanıyorum
Sen kadın misin erkek misin şimdi ya
Ben kızım kadınım ama erkek gibi hissetmek istiyorum kadın hormonlarımdan utaniyom😓
Kapalı olunca daha mı kadın olunuyor
Beni engelle denk gelme bana. 😂
Neden ya 😢
Kapalı olmaya devam edersin
😂
Ama sende babam gibisin ozaman
Evet. Saç önemli
Neden kapalı olmamızı istiyorsunuzki
Ahiret icinmi
Hayır. Ateist de olsa kapalı olmasını isterim
Ama neden
Çünkü kadınım benim hazinemdir. Başkalarının değil erismesi görmesini bile istemem
Ama calisiyorum rahat edemiyorum kapalıyim diye kimse iş kadını gibi görmüyor ev kadını ev hanımı gibi hissediyorum kendimi
Ne iş yapıyorsun. Yaş kaç bu arada
Yavrum iş kadını ev kadını ne âlâka. Benim çalıştığım yerde 50 kadar kadın var nerden baksan 35 kadarı kapalı. Hiç de öyle ev kadını gibi durmuyor
19 yasindayım işimi demiyim ama resmi biryer
Ya ne biliyim ben kapalı kendimi doğum yapan anneler gibi hissediyorum ezik hissediyorum elimde değil
Çok kadınsı hissediyorum kapaliyken
Rahatsizim
Güzelim yaşın itibariyle böyle düşünmen normal. Dikkat çekmek var bilincaltinda büyük ihtimalle. Ama boş ver. Giyim kuşam takma çok
Kadınsı hissetmen kötü mü
Evet kötü ben çok kadınsı hissediyorum , utanıyorum
Kıyamam ki:) birkaç yıla kalmaz böyle hissettigin için mutlu bile olursun:)
İnan bana kadınlar da erkekler de kadınsı bir kadın görünce imrenir ve etkilenir. Böyle olmak güzel bir şey
Gerçekten mi? Ben herşeyimden utanıyorum memelerimden kalça dan.. erkeksi olmak daha iyi geliyor
Yavrum abartma. Böyle düşünmen normal biraz. Geçiş aşamasındasin. Henüz ne çocuksun ne de tam anlamıyla kadın. İlgi çekmek hoşuna gitmiyor bu yüzden
Özelden yaz bana
Diğer dinî yaşantınız nasıl
En izin veririm 😉😊
Ben veririm