Hayat gerçekten çok zor olmaya başladı hiç arkadaşım yok dertleşicek gidip bir yerlere oturup çay içicek hiç arkadaşım yok psikolojik sıkıntılara girmeye başladım
Uzuluyorum agliyorum. Cok denedim arkadas edinmeyi ama olmuyor iste. Hayatim boyle akip gidiyor. Ailemle de aram iyi degil acayip yalnizim ama yapacak bsy yok. Hayattan zevk almiyorum kac gundur butun gun yataktaydim bsy yapmadim. Bir kac gun once denedim kendime vakit ayirmayi spor yapmayi ama olmuyor iste. Diyorlar ya kendinle vakit gecir diye ama olmuyor. Surekli agliyorum mutlu olmak istiyorum.
@Mzkkxkx evet ben sonradan alisiyorum insanlara ortamlara. Hemen kendim olamiyorum. Insanlar beni egolu saniyor ama oyle degil gercekten sadece cekiniyorum benden sIkIlIr mi acaba diye konusamiyorum fazla
Sosyel cevrem yok okul durumu derslerim orta ama arkadaslarımla iletisim yok daha isim yok okulu daha yeni bitirdim yas 20 evden cikmayan birisiyim cekingenim ama insanlara cok adım attım ama insanlar bana adım atmıyo konusmuyo neden olabilir
Evet vardı ama arkadaşları vardı hep yanlarındao kadar çok imrenerek baktım ki masum masum gözlerim dola dola beraber çalışıyorlar salonda gülğp egleniyorlar
@Kayda birsey soracagım hocama bizim okul tasindı ve staj defteri teslim edilecek tam tasındı mı bilmiyorum eski okula mı teslim edicem yeni okula mı ne yazayım hocaya nasıl sorulur bilemwdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İstersen sohbet muhabbet edebiliriz ona göre arkadaşta oluruz uyarsa
Uyar kanka bana
Neler yapıyorsun, hayatın nasıl gidiyor?
Hayat hiç gitmiyor evde uzanıp tavan izlemekten başka bişey yapmıyorum
Bizde de durumlar çok farklı değil
Okula gitmiyor musun orada hiç arkadaşın yok mu
Hayır gitmiyorum spor salonuna gidiyorum ve orada da yok edinemiyorum arkadaş
Çevrendede mi kimse yok akraba kuzen filan
Aramız bozuk akrabalar tarafından sğrekli dışlandım
Çok kötü seni bir tek ben anlarım 😔😪😭
Nasıl anlıycaksın
Niye dışladılar ki seni 😐
Benim de yok
Peki napıyorsun bu durumla
Evet arkadaşın olmadıgında ne yapıyorsun
Uzuluyorum agliyorum. Cok denedim arkadas edinmeyi ama olmuyor iste. Hayatim boyle akip gidiyor. Ailemle de aram iyi degil acayip yalnizim ama yapacak bsy yok. Hayattan zevk almiyorum kac gundur butun gun yataktaydim bsy yapmadim. Bir kac gun once denedim kendime vakit ayirmayi spor yapmayi ama olmuyor iste. Diyorlar ya kendinle vakit gecir diye ama olmuyor. Surekli agliyorum mutlu olmak istiyorum.
şu an beni tarif ediyorsun
Ayyy brni durumumdasın
🫤ne olacak boyle
Çekingen sessizmisin
Bilmşyorum ne olucak nasıl yaşıycam diye düşünüyorum
Kişiligin nasıl sessizmisin çekingenmisin
@Mzkkxkx evet ben sonradan alisiyorum insanlara ortamlara. Hemen kendim olamiyorum. Insanlar beni egolu saniyor ama oyle degil gercekten sadece cekiniyorum benden sIkIlIr mi acaba diye konusamiyorum fazla
Ayyy benim gibiii
Bilmiyorum şehir darlamaya başladı beni
Bende daraldim
Önceden var mıydı
Önceden vardı ama hepsi işleri yüzüne başka şehire gittiler ve ben burada kaldım çökğntğye düştüm
Iletişiminiz mi koptu
Yeni bir şehre taşınmıssınız daha dur bakalim yeni olur
Evet koptu hiç konuşmuyoruz
@Mzkkxkx o gitmemiş ki çevresi dağılmış sanki ben öyle anladım
Sanal da olsa mektup arkadaşı gibi bir arkadaş edinmeyi denedin mi?
Evet denedim
Özele gelirmisiniz
Nasıl oluyor o
O da başarılı olmadı sanırım
Bunun dışında başka bir sorun var mı hayatınızda
boş ver ya
Üzülme elbet olur bir gün arkadaşın cok zor biliyorum Allaha dua etsek arkadasimız olsun diye olur mu ki
Hayır başka bir sorunum yok bir arkadaşım olsun beraber eglenelşm gezelim istiyorum
İstek attım size mzkkxxkx
tamam
Sosyal çevre
Okul durumu
İş durumu
Evden çıkmayan biri misiniz?
Özel bişey sorucaksan ordan sorabilirsiniz
Spor salonuna gidiyorum işten sonra sonra daevden dışarı çıkmıyorum
Sosyel cevrem yok okul durumu derslerim orta ama arkadaslarımla iletisim yok daha isim yok okulu daha yeni bitirdim yas 20 evden cikmayan birisiyim cekingenim ama insanlara cok adım attım ama insanlar bana adım atmıyo konusmuyo neden olabilir
iş yerinde ve spor salonunda az çok birileri ile vakit geçirmeniz lazım diye düşünüyorum bi çay bi kahve bile olsa
Emin ol salonun önünde oturup kaç bardak çay içtigimin sayısını unutuyorum
Birde benim yazdıklarıma baksanız
@Mzkkxkx buradaki insanlarla bi telegram grubu kurup konuşun bari, o kadar çok kişi aynı sorundan mustarip ki
Ben bazen tek çare ölmek diye düşünmeye başladım
@Mzkkxkx seni soğuk biri sanıyorlar muhtemelen
Abartmayın lütfen
Ölmek ne alaka
Birileri var mıydı o çay molalarında
Öldürücem demedim aklımdan ölmek geçiyor dedim
Evet vardı ama arkadaşları vardı hep yanlarındao kadar çok imrenerek baktım ki masum masum gözlerim dola dola beraber çalışıyorlar salonda gülğp egleniyorlar
Geçmesin ama
Geçmemeli
işinizi seviyor musunuz
Seviyorum
Ama çogu evli insanlar
Siz mi mesafelisiniz acaba hani onların geçmişi olabilir belki ama dışlamazlar da diye düşündüm
Aalında bir kaç kez muhabbet kurmaya çalıştım amacevap bile alamadım
Takip atabilir misiniz
Ben mesaj atamıyorum çünkü
Takip ettım size
Ama mesaj atamadım
isminde güneş olan kullanıcı siz misiniz
Evet benim
Nerden cıkardınız ben onlara adim attim ama onlar bana atmiyo
@Mzkkxkx ben beyefendiye demiştim size değil
@mzkkxkx buyrun?
Benim yazdıklarımdan ne cıkardinız bakar mısınız rica etsem
Bende seninle aynı durumdayım
Benimde yokk
Ama bu durum benim psikolojimi bozmaya başladı
Benimde
Mesaj atamıyorum
@Kayda birsey soracagım hocama bizim okul tasindı ve staj defteri teslim edilecek tam tasındı mı bilmiyorum eski okula mı teslim edicem yeni okula mı ne yazayım hocaya nasıl sorulur bilemwdim
Beni bul mzkkk