Ben agnostigim ama ailemiz hep namazında , niyazinda müslüman insanlar.
Orada çocuğun beynini yıkayıp, herhangi bir zarar verirler mi acaba?
Sonuçta onlar din adamı, güvenmek doğru olmaz mı?
Aklımda bir sürü soru.. Allah rızası için bir yardım.

Ben agnostigim ama ailemiz hep namazında , niyazinda müslüman insanlar.
Orada çocuğun beynini yıkayıp, herhangi bir zarar verirler mi acaba?
Sonuçta onlar din adamı, güvenmek doğru olmaz mı?
Aklımda bir sürü soru.. Allah rızası için bir yardım.

Senin çocuğun büyük gitsin , bilgi bilgidir. Neyin ne olduğunu bilip, ne tarafa yönleneceğine kendisi karar verecektir. Küçük çocuklar etkilenip taraf olabilir. Kötü bir durum görmüyorum her iki şekilde de. Bir dine inanacak ya da ateist olacak 💁🏻♀️
Sağlam bir alt yapı var ise çocukta olabilir. Yas küçükse ve etkilenmeye müsaitse bence riskli. Tabiki bir hristiyan kendi dinini empoze etmeye çalisacak
Ne farkı varmışki ikiside aynı masal anlatıyor çoğu ayetinde ikiside bozulmuş bir dinin kitabı kuranla incille kim yola gelmiş, illaki amaç belli aklını çelmek zehirlemek için her şeyi yapar bunlar
Kuranı evde türkçe okusun bence
Sen duanı dürüst dile😄
Cevap
4Cevap
Bence gönder gitsin, öğrensin bilgi iyidir. sonrada ateis derneklerine yolla, sonra evrimcilere, en son bana yolla😏😏😏😉
Agnostik adam Allah rozası için yardım istedi 😀 herhangi bir dini seçecekse veya seçmeyecekse onların ne olduğunu bilmesi en doğrusu sanki
Hepsini bilmeden doğru olana karar veremez. Dikta edileni sorgusuz kabul etmek zorunda kalıyor.
Müslüman bir çocuğu hristiyan yapmanın zekice bir yolu.
Çocukların beynini yıkamak istiyorlar gönderme
Kuran kursuna gönder doğru olan budur hem göreceksiniz çocuğun ahlakli edepli saygili biri olmuş. her dine saygım var ma doğru olan din muslumanliktir.
Kanka İncilin içinde 100$ varsa gönder tabi
Yollama hristiyanlik hoşuna gidebilir
Ne diyon sen hacı 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?