Gündem Çocuğunuzu tarikat yurduna gönderir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gene bir taciz olayı daha yaşandı ufacık çocukların hayatları boyunca taşıyacakları bir leke daha, hepimizin ellerinde Kaynak: www.sozcu.com.tr/ozel-yurtta-cinsel-istismar-skandali-ogrenciler-rezaleti-tek-tek-anlatti-p27536 Güncellemeler+1 yıl Bakanlık olaya erişim engeli getirdi arkadaşlar Çocuğunuzu tarikat yurduna gönderir misiniz? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. Süleymancılar yurdu. Aile bakanlığı tarafından erişim engeli getirildi. Göndermeyin çocuklarını şöyle yerlere. Kaç kez dedim.https://www.veryansintv.com/aile-bakanligi-istedi-suleymancilarin-yurdundaki-cocuk-tacizi-haberlerine-erisim-engeli/ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bakanlıkta erişim engelli getirdi Yorumla
Besiktas256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tarikat ve Cemaat yurtlari, tecavüz yuvasidir. Artik tecavüzcü tarikatcilar degil, cocuklarini bilerek bu yerlere gönderen Ailelerde yargilanmalari baslatilmali. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle katılıyorum asıl sorumlu aileler Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl gönderenler cahil ve durumu iyi olmayanlar, tarikatlar onlara bakıyor onlarda buna ses çıkaramayıp kabulleniyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet farkındayım ama bu sorunlu çocuklar ilerde büyüyüp topluma karışacak Yorumla Barmecide +1 yıl biliyorum ama onların umurundamı sence bu Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alayi sorunlu bunlari Atatürk 100 yıl önce kapatti tekrar başa donduk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tam kapatamadı işte ömrü yetmedi
NaazeniN Takip Et Xper 4 Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Tam olarak Kızıl Goncalar dizisinin anlatmak istediği bunlar, dizi linç yemiş olsa da. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İzlemedim bilmiyorum
uyanmakzorundayiz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sözcü solcu gazete hemen bir tarikat düşmanlığı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Solcular da olmasa öğrenemiyecez tacizcileri Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl genelleme yapmayın Yorumla Soran +1 yıl Kim tecavuz etmeye tarikat mı var Yorumla
coralina66 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle göndermem bu tarikatların eğitimden ve bir sürü yerden temizlenmesi lazım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama kimse yapmıyor Yorumla coralina66 +1 yıl bide ülkeyi daha iyi yapıcaz diye geçiniyorlar Yorumla Soran +1 yıl Her geçen gün daha kötüye gidiyoruz Yorumla coralina66 +1 yıl maaleseef yarım asır geriye gittik Yorumla Soran +1 yıl Bakalım daha ne kadar geriye gidecez Yorumla coralina66 +1 yıl umarım ülke akıllanır da daha geriye gitmeyiz Yorumla Soran +1 yıl Benim hiç umudum kalmadı Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Gündem konusunda 817 cevap paylaştı. tarikat yurtların dan yetişen kadınlar çocuklar erkekler ileride sapık oluyor 0 0 Yorumla
Miniksarıkelebek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Açlıktan sürünsem yine göndermem 1 0 Yorumla
Snowbite Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl bil ama hepsi kadroları doldurmaya çalışıyor galiba 0 0 Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kendim kaldım göndermem. Ben kalırken zevkliysi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bende kaldım maalesef çok kötüydü Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Bana zorbalık yapamadıkları için ben keyf alıyordum Yorumla Soran +1 yıl Ben çok dayak yedim Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Bana vuracak adamın hamına korum 😀 Yorumla Soran +1 yıl Küçüktüm ben koyamadim Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Heeee yazık olmuş Yorumla
Hesab1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 398 cevap paylaştı. Uzak dursun gerek yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Süleymancılar yurdu. Aile bakanlığı tarafından erişim engeli getirildi. Göndermeyin çocuklarını şöyle yerlere. Kaç kez dedim.
https://www.veryansintv.com/aile-bakanligi-istedi-suleymancilarin-yurdundaki-cocuk-tacizi-haberlerine-erisim-engeli/
Evet bakanlıkta erişim engelli getirdi
Tarikat ve Cemaat yurtlari, tecavüz yuvasidir. Artik tecavüzcü tarikatcilar degil, cocuklarini bilerek bu yerlere gönderen Ailelerde yargilanmalari baslatilmali.
Aynen öyle katılıyorum asıl sorumlu aileler
gönderenler cahil ve durumu iyi olmayanlar, tarikatlar onlara bakıyor onlarda buna ses çıkaramayıp kabulleniyorlar
Evet farkındayım ama bu sorunlu çocuklar ilerde büyüyüp topluma karışacak
biliyorum ama onların umurundamı sence bu
Alayi sorunlu bunlari Atatürk 100 yıl önce kapatti tekrar başa donduk
Tam kapatamadı işte ömrü yetmedi
Tam olarak Kızıl Goncalar dizisinin anlatmak istediği bunlar, dizi linç yemiş olsa da.
İzlemedim bilmiyorum
Sözcü solcu gazete hemen bir tarikat düşmanlığı
Solcular da olmasa öğrenemiyecez tacizcileri
genelleme yapmayın
Kim tecavuz etmeye tarikat mı var
Kesinlikle göndermem bu tarikatların eğitimden ve bir sürü yerden temizlenmesi lazım
Evet ama kimse yapmıyor
bide ülkeyi daha iyi yapıcaz diye geçiniyorlar
Her geçen gün daha kötüye gidiyoruz
maaleseef yarım asır geriye gittik
Bakalım daha ne kadar geriye gidecez
umarım ülke akıllanır da daha geriye gitmeyiz
Benim hiç umudum kalmadı
tarikat yurtların dan yetişen kadınlar çocuklar erkekler ileride sapık oluyor
Açlıktan sürünsem yine göndermem
bil ama hepsi kadroları doldurmaya çalışıyor galiba
Kendim kaldım göndermem. Ben kalırken zevkliysi
Bende kaldım maalesef çok kötüydü