Mesela ev satılacak veya önemli bir tadilat olacak sizin fikriniz alınır mı yoksa evde etkisiz eleman mısınız?

Mesela ev satılacak veya önemli bir tadilat olacak sizin fikriniz alınır mı yoksa evde etkisiz eleman mısınız?
Alamıyorum. En son ders notlarımı asmak için tabela almak istemiştim. Annem, duvarı delmeme laf etmişti. "Duvarlara ders notu asayım." dedim. Badana mahvoluyormuş. 😂😂
İleride çocuğunu bu konuda özgür bırakacağım. Varsın mahvolan onun odasının duvarları olsun.
Daha geçen gün basıma geldı supermod. Anam arka tarafa korkuluk taktır dedı durdu. Anadır boynunu kırmayayım dedım taktırdım 🥺
Nalbur , demırcı falan korkuluk ne alaka şan senın eve. Bütün hırsızlar senı tanıyor semtte dedıler 😂😂 gece gündüz kapı açık ama allahtan artık korkuluklarım var 😂
Nasreddin hoca mezarlıgı gıbı oldu ev
Yoo boynunu 😂 bizim burada bir abla vardı anasını kesıp buzdolabına koymuştu. Arada sırada onun haberını açıp gösteriyorum anama 🖤
🥲 yok ya ben çok ponçiğim @efulimmm88 bilir bak 🥺
Sen ve poncik 😃
Süveyda ben bile korkuyorum bazen 😃
Zalımsınız 🥺
İnsanları yanıltmayı hiç sevmem bak al sana ponçiklik 😂
Cevap
29Cevap
Alamaz
Alamazlar bostan korkuluğu muyum ben. Alırlarsa bu kaş böyle kalkar🤨sonrası hiç iyi olmaz...😄
Böylede demeyeydin iyidi gı.😄😄
Yok anam kırk yıllık teraziyi yay yaptın ya sanada helal olsun.😄😄
Ben çocukken babam bir şey alacağı zaman ev bize sorardı veya satacağı zaman..
Babam hala bize anlatır. Ev aldım arazi aldım orayı sattım ya da şunu alacağım arabamı yenileyeceğim ne dersin gibi gibi...
Yine aynı şekilde evimde eşimle ve çocuklarımla bu tür kararları alırız.
En son bana sormadan iş yaptılar, boşu boşuna mutfakta pimapen duruyor şu an..
Neden yapıldığı hakkında kimsenin fikri yok..
Eve sadece uyumak için gidiyorum. Alsalar da haberim olmaz. Ben kira fatura öderim o kadar. İkametgah adresi zorunlu zaten mecbur bir yere kayıt olacağız.
Biz genelde ailecek konuşuruz babamın hiç bozmayan standartlarından biridir mesela sofraya herkes oturmalı yemek yemezsen dahi böylesi iyi oluyor
Karışırsam üzerime bir şey yüklerler banane ilgilenmem ben sonuçta aile evi miras malı kendi evim var zaten napim 😄
Almazlar fikirlerim önemli olanlar için saygı duyar sorarlar hatta genelde benim dediğim olur…
Hiçbir zaman benim görüşüm önemsenmez yani çok ciddi konularda dinlemezler beni ufak tefek konularda sorarlar o kadar
Babam yapıyorsa kimseye sormaz. Annem yapıyorsa en azından zevk ve renk meselesinden bir sorar, fikrimi de alır.
Hayır bana da sormalılar sonuçta ben de o evde yaşıyorum ben de söz sahibiyim.
Soz konusu tadilar gorseldeki gibi ise sormadan yapsinlar bi zahmet :D
Evde en çok vakit geçiren benim tabi bana soracak kardeşim
Etkisiz elemanım da demeyelim de tamir işlerini falan sormadan yapıyorlar aixjsj
Ev içi tadilat, eşya, boya gibi konularda fikrimi alırlar ama satılacaksa, alınacaksa alınmaz 😃
Fikrim mutlaka alınır. Çünkü bilgili olduğum bir mevzu.
Benim evime yapmıyorlar aonucta kendi evlerine yapiyolar
Evde her konuda son sözü ben söylerim. O da tabiiki olur
hep yanlis yaparlar kendi dogru bildikleri aslinda yanlis secimler uzaktan seyrediyorum bende gulumseyerek hosuma gider fikrimi sorarlarsa da zaten soylemem z umrumda degillerrrr acikcasi... hemde hic
Almazlar, boyanin rengine kadar fikrimi sorarlar.
Genelde ortak alınan kararlar doğrultusunda bir şeyler yapıyoruz.
Evin En büyük çocuğuyum tam tersi ne desem takmazlar babam sagolsun surekli yaşça küçük oldugumz icin aklımızla dalga gecer kendi bildiğini okuyan birisi bnde artık hiç karışmıyorum ne yaparlarsa yapsinlar
bu etkisiz eleman olmak demek değilki. evin büyükleri karar verir buna.
Bana danışılır en sonunda da ben ne dersem o olur.
bazen bana sormadıkları olur
yani bana sormadan ne yapabılırler ki ((:
Ev onların evi ben misafirim
Fikrimizi alırlar
Etkisiz elemanım maalesef 😔
Alsınlar ev onların evi.
Hayır bana da danışırlar
Beni kimsenin cühüne takdıgı yok cnmm
Alsınlar umurumda değil
Ilk bana soruluyor genelde
Alınır.
Önce bana sorarlar 😂