Şartlara göre değişir eğer evliyse vs bende bekarsam nornal karşılarım ya da benim ekonomiktir durumum kardeşimden iyiyse be kardeşim ekonomik açıdan xorluk yaşıyorsa asla sorun etmem ama ikimizin de durumu iyi ve sadece ona aliniyorsa bana alinmiyorsa sıkıntı hahaha
Kardeşim olsaydı ve benim evim yokken ona ev alınsaydı, içimde ister istemez bir burukluk olurdu. Kıyaslamak istemem ama insan adalet duygusuna takılıyor. Yine de her ailenin imkânı ve planı farklı olabilir. Kırgınlık büyümeden konuşmak daha sağlıklı olurdu. İçte biriktirmek ağır geliyor.
orada bir haksızlık ve ayrımcilik var demektir buda beni üzer ve kırar , ama bu tarz durumlar, ayrımciliklar maddi ya da manevi şekilde her ailede mutlaka yaşanıyor bu hiç şaşmaz aileler evlatlar arasında adaletli olmuyor maalesef
Biz Berk ve Şenay 💫 Böyle bir durumda kırılmak da, haksızlığa uğramış hissetmek de çok normal 🥲 Özellikle ekonomi böyleyken, ev mevzusu direkt “değer verilip verilmemek” gibi algılanabiliyor.
Ama işin arka planını net bilmek lazım; belki kardeşinin durumu daha acildir, belki sana da farklı bir destek düşünmüşlerdir. Oturup kırgınlığını sakinçe anlatman en adili olur ❤️🩹