18 yaşında bir kuzenim var. Biz ailecek yazlıkta olduğumuz bir zaman eve girmiş ve tüm eşyalarımı karıştırmış. Bi çift topuklu ayakkabımı almış ortada yok. Komidinde, dolapta elbise ve iç çamaşırların yeri değişmişti. ne yapmam gerekir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir şekilde yaptığı şeyin karşıdakini ne derece rahatsız ettiğinin farkına varması lazım. Yoksa devam eder bu duruma. Hatta bir sonrali aldığı şey ayakkabın olmaz. Annesine söyle, yüzü kızarsın biraz kuzeninin.
Yani en iyi ihtimal bu gibi duruyor başka bir şey düşünemedim çünkü. Hadi madem karıştırdın yaşına veririm de kendine almak ve her yeri dağıtıp hiçbişey olmamış gibi davranmak inanılmaz
Aynı yaşta erkek kuzenim var. Akılları bir karış havada oluyor genelde. Yaptığı şeylerin sonuçlarını düşünmeden işe girişiyor ve yanlış yapsa dahi yaptığını savunuyor. Belki inkâr bile edebiliyor. Varsa kanıtlarınla beraber git ki annesine inkâr etme şansı olmasın.
Dua et kulodunu almamış :D
Sanırım almaya cesaret edememiş ama maşallah her şeyi de incelemiş gibi iyice topuklu ayakkabı almak nedir ya?
Ayakkabısı yok muymuş
hahahah :) Hem de en sevdiğim en güzel topuklularımdı.
Sutyenlerini kulotlarini sakla. :D
Nasıl saklayayım canım hepsini kullanıyorum ayrıca onun hatası yani
Bugün ayakkabını alan yarın kulotlarindan koleksiyon yapar
O zaman ben de onun ağzına ederim yani o kadar da değil
Ne renk giymeyi seviyorsun en çok
Ne yapacaksın?
Soracağım
sen de sapıklaşma şimdi düzgünce sohbet ediyoruz şurda
Sen de çok huysuzsun be
İşin mi var
Hayır
Tanga giyer misin
Sen de benim kuzen gibi sapık çıktın iyi mi giysem ne giymesem ne evet giyiyorum ne olacak şimdi
Ver gitsin tangalarını
Neden öyle bir şey yapayım
Senden daha ateşli belli ki
kendisi erkek yalnız
Eleman niye bozmuş desene
ben en başından beri ne diyorum sence :)
Aman aman her şeyini sakla sana kaldırmış resmen :D
Aman aman ne komik canım
Gördü mü seni hiç çıplak
Konuş bunu onunla
Nasıl konuşabilirim peki
Onun üstünden konuyu açma da de ki kıyafetlerimi falan bulamıyorum yardim eder misin diye eğer ki o yapmışsa yüz ifadesi kendini ele verir
İnkar eder ama sonuna kadar kanıtlamam lazım. Ayrıca öyle dersem daha çok yapmaya başlar bence yüz vermiş olurum
O zaman çek köşe senin ağzına zıçarım de ayakkabıları getir eşyalarıma dokunma de
ihtimallerden biri o ama en iyisi yatak odasına çıkarıp delilleriyle gösterip
yüzünü kızartmak
Mantıklı
kız mı kuzenin
Hayır erkek
iç çamasırların seksi mi sana mı yürüyo acaba
Nasıl yani seksi mi? Seksi olsa bile yaptığı doğru değil yanlış yani. Ayrıca ilgisi olması da saçma ablasıyım ben onun
Evet ama istemiş olabilir
İstemesi bunu yapmasını gerektirmez ama
evet ama yapmıs ne olacak simdi
Erkek mi
Evet erkek
Demek ki ilgisi var sana
İlgisi mi var? Ama yani ben hem kuzeniyim hem de yaşça baya bir büyüğüm. Sinirlendim ama ne yapacağımı bilemedim.
O yaşlarda bu şeyler oluyor ne kadar büyük olursan ol
Çek kenara konuş neden yapıyorsun diye duyulursa çok kötü olur senin için de
En iyi ihtimal bu şekilde sanırım
Evet çünkü mani olamaz o duygularına o yaşta
Anladım yani affetmem gerekiyor öyle mi
Affetmek şöyle yani bir daha yapmaması için uyar ve yaparsan bunu ailene söylemek zorunda kalacağım de
Durum içler acısı
Maalesef ergenliğine vereceğim diyorum ama gayet büyük. Sanırım ilgisi var bana karşın ama yani hem kuzeniyim hem yaşça büyüğüm. Ne yaparım bilemiyorum
Onun için büyük bir heyecan bu bence karşına alıp konuşabilirsin ona kızmadığını bunu anlayışla karşılayabilceğini ama bu yaptığının yanlış olduğunu ona uygun bir uslupla anlatırsan hem onu korkutmamış olursun hemde hatasını fark etmesini sağlayabilirsin. Belki sendende bir beklentisi vardır bununda önüne geçmiş olursun
Evet işte o beklentiyi yanlışlıkla karşılamaktan korkuyorum. O yüzden aklını başına getirmem lazım öyle bir cevap vermeliyim ki
O zaman birgün imkan varsa sadece ikiniz evdeyken çamaşırlarını açıkta bırak mesela yatağının üzerinde sende farklı bir odada uyuyor numarası yap ya da bu senaryoyu sen çeşitlendirebilirsin şimdi seni tanımadığımdan sana çok uc bir örnek veriyor olabilirim. Daha sonrasında suçüstü yap ama onu aşağılayan ya da kızan bir tavırla konuşma asla yapıcı ol
Ama o şekilde yapıcı olursam tamam evet der geçer ve bu yaptığım kurgudan daha fazla cesaret alabilir bence
Yapıcılıktan kastım onu cesaretlendirmek değil. Kurgunun amacı şu onu suç üstü yakalayıp inkar edememesini sağlamak. Yapıcı olmanın amacı şu sen benim için değerlisin duygusunu onda oluşturmak değerli olduğun için bu konuşmayı yapıyorum seninle ama şansını zorlama eğer zorlarsan ipini çekerim mesajınıda vermelisin :)
Annesine soyle
Annesine söylemeyi düşündüm ama olmaz bence akıllanmaz diye düşünüyorum sonuçta büyük daha.
E o zaman yine yapar
Evet ama iş üstünde yakalarsam veya aldığı eşyaları bulursam iyi bi ders verebilirim diye düşünüyorum ne dersin
Dayagi hakketmiş o bence
Bende anneme ilgi
Nasıl yani? Öyle bi iğrençlik yapmazsın sanırım
Evet biliyoruz kötü bir şey ama engel olamıyorum
Çok iğrenç bi insansın gerçekten yazıklar olsun
Yanlış anlama iliski yok , ama ben sadece hayal ediyorum
Uyar onu
Nasıl uyarmam lazım yani ne diyebilirim ona karşın? Acaba aldığı şeyleri evinde yakalasam belki aklı başına gelir diye düşündüm olur mu sence?
Tabikide evine gittiginde bu benim sende ne isi var de kız
Evet sanırım en iyi ihtimal bu :)