Sevgilimin manevi ablası var 27 yaşında bu ay evlenecekmiş küçüklükten beri beraber büyümüşler yakınlarmış düğün için hazırlık işlerini halletmek için sevgilim onun kuzeni falan dışarı çıkmışlar gece de sevgilim manevi ablasında kalmış kuzeni falan sevgilim kız kuzeniyle bana aynı yatakta fotoğraf gönderdi geçen kuzenidir dedim bişey yapmadım ama bugün manevi ablası (evlenecek olan ) ve kuzeniyle onlarda kaldığı gün 3 ünün aynı yatakta yattığını ve küçüklükten beri yattıklarını söyledi sizce bu normal mi ben çok garipsedim evlenecek manevi ablası ve kuzeniyle aynı yatakta yatmasını sevgilim 23 evlenecek kız 27 yaşında kuzeni 17 ?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimin kuzeni ve manevi ablasıyla gece aynı yatakta uyuması ne derece normal?
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok saçma bişey kuzen muzen sonuçta herşey olabilir. Bir sevgilim de aynısını yapiyordu neymiş küçükken de yatmışlar beraber büyümüşler. Eşşek kadar olmuşlar hala ayni durumu normal görüyorlar. Ayrı dünyadanım ben çok ters.
0
61 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende öyle düşündüm dedim ben başka bir erkekle yatsam ne gözüyle bakarsın dedim ama ona gelince ters o yaponca normal
Bu genislikte beklenmez mi? Acik konusalim. Bugün gece eli eline orasina burasina ayak bacak bir taraflara dokunup deyicek iki tane kücük elektiriklenmye bakar bu is ondan sonra hop öpme koklama sevisme. Zaten yakiniz aramizda vs. Ayni yatakta yatmak nedir ya... tüh ve yuh bin kere yuh seninkinede benimkinede
aynen eski komsu beraber büyüdük abim vs ayagina her ne kadar sacmaysada öyle düsünen birine normal gelmesi gerekir. Hoplayip ziplarsa da ac agzini yum gözünü.
Anladım ama insan bir kötü hissediyor sorguluyor uyurken yanlışlıkla da olsa etkilenme söz konusu malum ve yattığı kuzeni ve manevi öz olmayan sözde evlenecek ablası
Iste aynen öyle, ben anlamam manevi abi abla nikah düsüyorsa her halt olur yaninda karsi cins yatiyor sonucta gece nefsin uyanir bir kafayi kaldirirsin dudaklari dudaginda bir ufak dokunus baslar sevismeler hele ki karanlikta cok daha kolay bu isler.
Bide evlencek kız ne işin var kendinden küçük biriyle aynı yatakta insanın aklına herşey geliyor bire fotoğraf atmıştı sevgilim kuzeniyle yatakta o kız demiş beni çekme sevgilin yanlış anlamasın bide o gün ben sevgilime dedim ki kuzenin size mi geldi dedim evet bizde kalacak dedi dün öğreniyorum ki yalanmış sevgilim kuzeninde kalmış hemde o sahte ablasıyla bilmiyorum bu dururumda ne yapılır
Hayır ne kadar beni sevdiğini söylesede güvenmiyorum istemiyorum hemde foto atıp bana beni kıskandırmaya çalıştı telefonuna arkadaşı kız düşürme uygulaması indirmiş silmemiş buda kızları gösterip beni kıskandırmaya çalıştı uygulamayı bildirmedim o an bildiğim için nispet yaptığını keşke sildirseydim diyorum şu an her fırsatta beni kıskandırmaya çalışan biri ama sorarsan seni çok seviyorum diyor
Yakınlaştığımızda bana çok bağlanıyor mesela bani özel hissettiriyor buluştuğumuzda yanından ayrılmak istemiyorum insanı kendine bağlıyor ama gel gelelim her fırsatta beni kıskandırma derdinde geçen iş yerinde çalıştığı kızla story atmış benle foto çektiğimizde storysine bile koymadı bende beni storyne koycak kadar değerli görmüyor musun dedim kavga çıkardım başka koza gelince story atıyor benim kıskandığımı bile bile beni storysine atmıyor
Yerler öyle seni cok seviyorumlari, ben senin yerinde degilim ama anlattigin kadariyla olsaydim yerinde evlenmezdim. Sadece su ayni yatakta yatma olayindan ötürü, hic birsey yapmasalar bile bu genislik nedir ya, böyle genislikler ilerde daha baska seyler dogurur. Sürekli kiskandirmakta cocukca.
Ayni durumlar bendede var... gün oluyor mesajlarima 8-10 saat kadar sonra cevap veriyor ama storyler paylasiliyor bu arada sürekli cevrimici takip ediyorum herkesle yaziyor ediyor bana saatlar sonra döndügünde... niye gec yazdin diye sorunca kavga cikartiyor calisiyorum islerim oluyor yogunum vs. birsürü laf kalabaligi. Onun kolundaki saatten degersiz hissediyorum böyle günlerde kendimi.
Aynı yatakta yatma durumu sıkıntı evet gelemem ben öyle şeylere diye dedim zaten bunu ona ailesi bizim aileye uygun biri değil ama seviyorum nedenini bilmeden onu
Bizimkisi geleceği olan bir ilişki değil ailem sevmiyor onu zaten o evlilige çok sıcak bakan biri değil ailesindeki sorunlardan dolayı bide bu sorun var ama ona çok bağlandım bilmiyorum
Kötü olan aliskanlik, yoksa insanlar aliskanligi sevgi ask zannediyor. Oysaki alistigin bir cok seyden vazgecmen sana insana zor geliyor. Geleceginiz yoksa yüksek ihtimal bizdeki gibi bir an önce kes at o yapmadan bir noktadan sonra, cünkü o yaparsa senin canin daha cok acir, alisilmis bir hayattan sen vazgec, biri seni keserse bu aliskanliktan sana koyar. Bende evliligi cok istiyorum karsimdaki istemiyor. Herkesin sevdigi saygili iyi biriyim. Düzgün olmama ragmen elinde oradan oraya savruluyorum. Beni zerre kadar hak etmiyor. Gel görki bende senin gibi alistim. Ama sonu yok bunun. Biyerde kopacak.
Sen aynı bensin ya sna yapan kız bana yapan erkek aradaki tek fark bu elimden bişey gelmez alışkanlıktan vazgeçemiyor insan kopamıyor bir yerde hem onu arayıp istiyor zor bunlar ama gittiği yere kadar gidicek
Sevgilime bu hafta bir şekilde yakınlaşıcam sonra kıvama geldiğinde uyuma meselesini sorucam tabi buda o sırada düşünmeden gercek cevabı vericek böylece herşeyi öğrenmiş olucam onu etkilediğim için de o andan ötürü bana bağlanmış olucak aynı zamanda gerçeği öğrenmiş olucam
:D Riskli iş. O an ambiyansi bozan ya da ambiyansa ters bir soru hevesini kaçırır sinirlendirebilirde. Kısacası o soru için öyle yaptığını dahi anlayabilir. Anlamaz umarım
Bugün planı uyguladım işa yaradı konuyştu anlattı herşeyi sevgilim annesi de onlarla yatmış aynı odada sevgilim ve kuzeni ve ablası normal bir şekilde yatakta uyumuşlar temas etmedim ben öyle bişey olmaz sen istemem dedi sen varsın benim için tek seni kıskandırmak için yaptım dedi abartarak anlatmış yani olay öyle bişey yokmuş artık içim rahat sana da haber vereyim dedim
Senin ki de kurmuştur muhtemeden çok takılma bence kıskandırmak için yapmıştır yüzde yüz biz kızlar kıskandırmak için herşeyi yaparız mesela çoğu kız öyle senin ki de kıskan diye yaptı bence için rahat olsun istersen sende benim taktiği uygula işe yarıyor planım sayesinde hem sevgilim bana bağlandı hemde herşeyi öğrendim bence sen içini ferah tut çok takılma yinede
aynı şekilde aynı şeyleri paylaşan bir arkadaşım var kuzeniyle çokta masum bakma göründüğü gibi değil
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kuzeni küçük ama bahsettiğim ablası mı ne evlenicek bide sürekli onu kıskandığın vs söylüyormuş dudakların çok güzel falan diyormuş bide sevgiim o gece kuzeniyle fotoğrafını attı bana ablası demiş beni çekme kız yanlış anlar diye ama çk garip ya
Baya genişlermiş mk o ne öyle abla değil o kaşaaar ben sana söyliyim
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ablası zaten ben seni kıskanıyorum diyomuş buna dudağın çok güzel falan diyormuş sevgilim kuzeniyle foto atınca beni çekme yanlış anlar kız demiş benim için ve uyurken sürekli sarılıp duruyormuş sevgilime çok tuhaf
Kız evlencekmiş güya bu ay ama sevgilim kuzeniyle foto attı bana kız bani çekme yanlış anlar sevgilin demiş bu arada aynı evde annesi vs de kalmış o gece onlarla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çok saçma bişey kuzen muzen sonuçta herşey olabilir. Bir sevgilim de aynısını yapiyordu neymiş küçükken de yatmışlar beraber büyümüşler. Eşşek kadar olmuşlar hala ayni durumu normal görüyorlar. Ayrı dünyadanım ben çok ters.
Bende öyle düşündüm dedim ben başka bir erkekle yatsam ne gözüyle bakarsın dedim ama ona gelince ters o yaponca normal
Kafayi yemis bunlar ya. Utanmasa öpüsüp sevisip normal diyecekler. Belki yapiyolardir.
Korkutma beni
Bu genislikte beklenmez mi? Acik konusalim. Bugün gece eli eline orasina burasina ayak bacak bir taraflara dokunup deyicek iki tane kücük elektiriklenmye bakar bu is ondan sonra hop öpme koklama sevisme. Zaten yakiniz aramizda vs.
Ayni yatakta yatmak nedir ya... tüh ve yuh bin kere yuh seninkinede benimkinede
bütün*
Of şüphelendirdin beni şimdi
Diyelim öyle bisey oldu ya da sürekli var, ne sana nede bana söylicekler mi? ölene kadar aralarinda. Normali oynayacaklar. Biz de enayileriz.
Bende gidip biriyle uyuycam o zaman bakalım ne tepki vericek o zaman
aynen eski komsu beraber büyüdük abim vs ayagina her ne kadar sacmaysada öyle düsünen birine normal gelmesi gerekir. Hoplayip ziplarsa da ac agzini yum gözünü.
Direk bunu yapmak gerek aynen bulcam birini foto çekip atıcam beraber uyuyoruz işte benim yakınım falan diycem bakalım ne tepkı veriyor o zaman
Hadi bakalim, banada haber ver. Ses ederse bilki dayaklik kendisi
Öyle cidden laf etmeye hakkı yok
Keske ayni sehirde olsak birlikte uyuma resmi ceker sen seninkine ben benimkine resim atardik...
Evet sen hala çıkıyor musun bahsettiğin kişiyle
Evet ama aramiz soguk eskisi gibi degil.
Anladım ama insan bir kötü hissediyor sorguluyor uyurken yanlışlıkla da olsa etkilenme söz konusu malum ve yattığı kuzeni ve manevi öz olmayan sözde evlenecek ablası
İki kişiyle yatıp uyumak nedir
Anlam veremiyorum
Iste aynen öyle, ben anlamam manevi abi abla nikah düsüyorsa her halt olur yaninda karsi cins yatiyor sonucta gece nefsin uyanir bir kafayi kaldirirsin dudaklari dudaginda bir ufak dokunus baslar sevismeler hele ki karanlikta cok daha kolay bu isler.
Bide evlencek kız ne işin var kendinden küçük biriyle aynı yatakta insanın aklına herşey geliyor bire fotoğraf atmıştı sevgilim kuzeniyle yatakta o kız demiş beni çekme sevgilin yanlış anlamasın bide o gün ben sevgilime dedim ki kuzenin size mi geldi dedim evet bizde kalacak dedi dün öğreniyorum ki yalanmış sevgilim kuzeninde kalmış hemde o sahte ablasıyla bilmiyorum bu dururumda ne yapılır
Ohoo yalan da varsa isin icinde, ki bende de var yalan rüzgarlari, bosuna soguk degil aramiz Şu an . O adami koca olarak istiyomsun gercekten?
Hayır ne kadar beni sevdiğini söylesede güvenmiyorum istemiyorum hemde foto atıp bana beni kıskandırmaya çalıştı telefonuna arkadaşı kız düşürme uygulaması indirmiş silmemiş buda kızları gösterip beni kıskandırmaya çalıştı uygulamayı bildirmedim o an bildiğim için nispet yaptığını keşke sildirseydim diyorum şu an her fırsatta beni kıskandırmaya çalışan biri ama sorarsan seni çok seviyorum diyor
Yakınlaştığımızda bana çok bağlanıyor mesela bani özel hissettiriyor buluştuğumuzda yanından ayrılmak istemiyorum insanı kendine bağlıyor ama gel gelelim her fırsatta beni kıskandırma derdinde geçen iş yerinde çalıştığı kızla story atmış benle foto çektiğimizde storysine bile koymadı bende beni storyne koycak kadar değerli görmüyor musun dedim kavga çıkardım başka koza gelince story atıyor benim kıskandığımı bile bile beni storysine atmıyor
Yerler öyle seni cok seviyorumlari, ben senin yerinde degilim ama anlattigin kadariyla olsaydim yerinde evlenmezdim. Sadece su ayni yatakta yatma olayindan ötürü, hic birsey yapmasalar bile bu genislik nedir ya, böyle genislikler ilerde daha baska seyler dogurur.
Sürekli kiskandirmakta cocukca.
Ayni durumlar bendede var... gün oluyor mesajlarima 8-10 saat kadar sonra cevap veriyor ama storyler paylasiliyor bu arada sürekli cevrimici takip ediyorum herkesle yaziyor ediyor bana saatlar sonra döndügünde... niye gec yazdin diye sorunca kavga cikartiyor calisiyorum islerim oluyor yogunum vs. birsürü laf kalabaligi. Onun kolundaki saatten degersiz hissediyorum böyle günlerde kendimi.
Onun kolundaki saatten değersiz hissediyorum kendimi...
Aradığım söz
Biraz çocuksu zaten sevgilim kıskandırma olayı çocukça evet ama her fırsatta bunu yapıyor
Aynı yatakta yatma durumu sıkıntı evet gelemem ben öyle şeylere diye dedim zaten bunu ona ailesi bizim aileye uygun biri değil ama seviyorum nedenini bilmeden onu
Sizin yaşlar kaç bu arada sevgilinin yaşı ve senin yaşın
Ailene uygun degilse vazgec. Ilerde emin ol daha büyük sorunlar cikacak. O ayarda yetismis cünkü.
30-25 bizde. Sizde kacti?
20 ben 23 o
Gayet yetiskin akli basinda yaslar.
Degisiversek olmazmi bunlar herhalde kafadengi bicok konuda :D
Bizimkisi geleceği olan bir ilişki değil ailem sevmiyor onu zaten o evlilige çok sıcak bakan biri değil ailesindeki sorunlardan dolayı bide bu sorun var ama ona çok bağlandım bilmiyorum
Kim kafa dengi anlamadım
Kötü olan aliskanlik, yoksa insanlar aliskanligi sevgi ask zannediyor. Oysaki alistigin bir cok seyden vazgecmen sana insana zor geliyor. Geleceginiz yoksa yüksek ihtimal bizdeki gibi bir an önce kes at o yapmadan bir noktadan sonra, cünkü o yaparsa senin canin daha cok acir, alisilmis bir hayattan sen vazgec, biri seni keserse bu aliskanliktan sana koyar. Bende evliligi cok istiyorum karsimdaki istemiyor. Herkesin sevdigi saygili iyi biriyim. Düzgün olmama ragmen elinde oradan oraya savruluyorum. Beni zerre kadar hak etmiyor. Gel görki bende senin gibi alistim. Ama sonu yok bunun. Biyerde kopacak.
Seninkiyle benimki diyorum ya :D
Sen aynı bensin ya sna yapan kız bana yapan erkek aradaki tek fark bu elimden bişey gelmez alışkanlıktan vazgeçemiyor insan kopamıyor bir yerde hem onu arayıp istiyor zor bunlar ama gittiği yere kadar gidicek
Yapacak hiçbişey yok
Çok haklısın herşeyde yazdıklardında falan biz tıpkı aynıyız resmen neyse herşey için sağol seninle konuşmak iyi geldi teşekkürler
Bakalim ne olacak. Keske akli senin gibi olaydi böyle konularda.
Rica ederim. Karsilikli.
Benimde sevgilim kıskandırmaya çalışmasa her fırsatta beni başkalarıyla uyumasa keşke senin gibi düşünse bu konularda ama yapacak bişey yok
Bana sonra yazarsin degilmi gelismeleri?
Yazarım buraya gelişmeleri
Sende yaz bir gelişme olursa soruyu silmiyorum
Tamam anlaştık.
Ben bir plan yaptım böylece sevgilim hem bana bağlanıcak hem de o yatma olayının detaylarını öğrenmiş olucam
Ne planı yaptın
Sevgilime bu hafta bir şekilde yakınlaşıcam sonra kıvama geldiğinde uyuma meselesini sorucam tabi buda o sırada düşünmeden gercek cevabı vericek böylece herşeyi öğrenmiş olucam onu etkilediğim için de o andan ötürü bana bağlanmış olucak aynı zamanda gerçeği öğrenmiş olucam
1 taşta 2 kuş
:D
Riskli iş. O an ambiyansi bozan ya da ambiyansa ters bir soru hevesini kaçırır sinirlendirebilirde. Kısacası o soru için öyle yaptığını dahi anlayabilir. Anlamaz umarım
Hayır anlamaz onu ayarlarım etkili olup olmadığını yazarım buraya
Bu arada sende gelişme bişey olursa yaz sonuçta durumumuz aynı gibi senle
Bu arada yakınlaşıcam dediğim yanlış anlama öyle yüzeysel bişey olcak bahsettiğim
Peki anladim. Haber bekliyorum. Kolay gelsin
Bugün planı uyguladım işa yaradı konuyştu anlattı herşeyi sevgilim annesi de onlarla yatmış aynı odada sevgilim ve kuzeni ve ablası normal bir şekilde yatakta uyumuşlar temas etmedim ben öyle bişey olmaz sen istemem dedi sen varsın benim için tek seni kıskandırmak için yaptım dedi abartarak anlatmış yani olay öyle bişey yokmuş artık içim rahat sana da haber vereyim dedim
Hadi ya kurmus baya o zaman... Öyle ise iyi gecmis olsun. bizimki de mi kurdu acaba...
Senin ki de kurmuştur muhtemeden çok takılma bence kıskandırmak için yapmıştır yüzde yüz biz kızlar kıskandırmak için herşeyi yaparız mesela çoğu kız öyle senin ki de kıskan diye yaptı bence için rahat olsun istersen sende benim taktiği uygula işe yarıyor planım sayesinde hem sevgilim bana bağlandı hemde herşeyi öğrendim bence sen içini ferah tut çok takılma yinede
Tamam bakalım sagolasin
Rica ederim herşey gönlünce olsun
aynı şekilde aynı şeyleri paylaşan bir arkadaşım var kuzeniyle çokta masum bakma göründüğü gibi değil
Kuzeni küçük ama bahsettiğim ablası mı ne evlenicek bide sürekli onu kıskandığın vs söylüyormuş dudakların çok güzel falan diyormuş bide sevgiim o gece kuzeniyle fotoğrafını attı bana ablası demiş beni çekme kız yanlış anlar diye ama çk garip ya
Kanki sen bana özelden yaz iki dakka sana kendimle alakalı aynı olayla bağdaştıracağın bir şey anlatacağım sonra ne yapman gerektiğine karar verirsin.
Mesaj atamıyorum
İstek at
Attım
Yaz bana olayı
Bunlara ragmen Sevgilim diyebiliyomusun iki kadinla yatmis hasi birsey olsaydi garipsenmek degilde sacma devir eski devir degil
Hic normal degil
Bunca şeyden sonra sevgilim diyebiliyormusun 👏👏👏
Annesi de o evde kalmış onlarla ama normal uyumuşlar
Tamam uyusunlar ama iltifat edip bide sarılarak uyumayı daha ben hayalini kurmadım.
ayn intagramını verirmisin
De get sapık herif.
bir nude alıyım dedim ya hwjwhehkwhw
krdeş ben bu siteye nude koparmak icin kaydoldum atan yok ya
Baya genişlermiş mk o ne öyle abla değil o kaşaaar ben sana söyliyim
Ablası zaten ben seni kıskanıyorum diyomuş buna dudağın çok güzel falan diyormuş sevgilim kuzeniyle foto atınca beni çekme yanlış anlar kız demiş benim için ve uyurken sürekli sarılıp duruyormuş sevgilime çok tuhaf
Kafanda neden soru işareti var anlamadım
Burdakiler korkuttu o yüzden
Abicim bak tatlım güven yoksa herşeyden korkarsın. Sen önce kendine güven sonra ona güvenirsin zaten. Buradaki tayfaya ne bakıyorsun?
Doğru yorum
Araya bıçak koysunlar 😂
İyi değil ama demek ki onlar için normal
kesin pompa vardır işin içinde kesin %100
Kız evlencekmiş güya bu ay ama sevgilim kuzeniyle foto attı bana kız bani çekme yanlış anlar sevgilin demiş bu arada aynı evde annesi vs de kalmış o gece onlarla
vay ya işe bak senle hiç sikişmeditse kesin biriyle yapmıştır pek anlamadım ama
ehjwhehjwhejkwheh
kuzenimde olsa üvey krdeşimde olsa anaam babam yanında şiiişşşt yatırmaz
Biz arada yapıyoruz o yönden sorun yok
haa iyi azdım bir posta koyupda geliyim nude atarsanız sevinirim hekajehwkhejaheuıehejwjhe
Defol mk insan yerine koyup cevap veriyoz bide
krdeş insan değiliz de neyiz acık acık söylüyom işte
Sewgiline söyle bidaha kuzeninle yatarsan ayrılırım de kıskanıyom de benim dedğim şekilde deme tabide başka şeyilde söyle
Daha büyümemiş mii
Yok artık daha neler
Doğru değil
Anormal bu durumu arastir
Çok saçma
yanlıs bence
Degisik