Kocam depresyonda olduğum için benimle boşanmak istiyor. Evlilik iyi günde kötü günde beraber olmak değil miydi?

3 yıllık evliyim.22 yasindayim. Henüz çocuğum yok.

Şimdi şöyle ki okumama rağmen hayatimi yasamis bir insan degilim. Hem okuyup hem aileme bakmis bir insanim bu yasima kadar gun yuzu gormedim arkadaslarla bir cafeye oturmadim herhangi bir etkinliğe katilmadim tatil yapmadim sosyal medyam bile yok burasi haric hep ev ve okul arasina mekik dokudum bunca sene. Gençliğim eridi. Zaten Aile dediysemde onlardan da şiddet ve baski gordum ama yine yuz cevirmedim. Travmali bir cocukluğum oldu. Kocaminda ailesi sosyete gibi bir sey surekli bir yerlere gidiyorlar ya da bize gelirken esyalarimdan evimden konusup kucuk dusuruyorlar kocamda oyle bense icime kapanik biriyim ayak uyduramiyorum evden cikmak istemiyorum. Surekli hastanede hasta bakip eve geliyorum sonra uyuyorum. Yakin zamanda anne ve babamı kaybettim yapayalnizim her sey ustuste geliyor kimse anlamiyor beni. Kocamda bana sen alingansin ne bitmez bunalimin varmis seninle mi ugrasacam deyip herkesin icinde seni bosucam dedi. Surekli aglamak yerin dibine girmek istiyorum. Çok mutsuzum. Oysa o 6 ay tekerlekli sandalyede kaldi gul gibi baktim. Evlilik demek iyi gunde kötü günde birlik olmak demek degil midir?
Surekli her seyi bana gorev biliyor inthr etmekten korkuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
@canerozkum cok tskk ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
00:25 26/08/2022
Kocam depresyonda olduğum için benimle boşanmak istiyor. Evlilik iyi günde kötü günde beraber olmak değil miydi?