Ne insanlar var sakatlar ya da körler yatalak olan var vübeterin beteri derler ya işte hiç hareket edemeyen bile var bi parmağını oynatamayan rabbim onları sınav ettiği gibi senide o şekilde öyle sınav edebilirdi en zor imtihanlardan biri sağlığın kötü olması
Youtube ta kerem öndere bak manevi yönden çok iyi gelir kısa kısa videoları var onlardan izliyodum uzun izlediğimde olduda ama az bide onun oynatma listesi var komik ya da esprili videoları o oynatma listesinde onu izlemen gerekiyo çok komik olanları var pek komik olmayanlarıda ama mutlaka bakılmalı o komik videolara gülmekten çatlarsın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Günüm iyiydi
Sende olmasan cevap veren yok genc adam 😁
Ben buradayım :D
Çok şükür iyi her şey yolunda gibi
Gqyet iyi gidiyordun gibi nerden cikti
Bu aralar tatsız, siz nasılsınız?
Iyi olmak icin daha fazla caba sarfediyorum başariyorum ama yoruyo tabi. Tadın neden yok
İnsanlar keyif kaçırabiliyor..
Sorun insaarsa en kolay cozuleni o bir baska insan icin tadini bozmaya degmez
Çözüm nedir peki?
Soylerim ama o ekstraya girer 😊
Yolunda
Kötü
Soruya hos geldin oyleyse kardesim
Sıkıcı işte
Neden sıkıcı
Kpss için zorluyorum kendimi bu yüzden sıkıcı
Himm bi dakika simdi nickten sayisalci oldugun anlasiliyor. Kpss icin hayatla baglantini kesen tiplerdenmisiniz
Keşke ben odaklanamıyorum heves istek yok zoraki işte kendimi zorluyorum 1 2 saat anca bakıyorum
Kendine eziyet etme ucretli ogretmenlik olmuyormu
Yaptım özelde de çalıştım ömür geçmez böyle
Ama gunumuz ekonomik kosullarinda atansanda zaten dogru duzgun kazanamiyacaksinki
Atansam 2 3 katı alcam ama
Tabi o sure icinde enflasyon 3 basamakli olacak.
Durum her türlü daha kötüye gidicek ama
Amacım içini karartmak degildi pardon 🙈
Hayat yapcak bişey yok
Her halimize hamd edelim sağlığın yerindeyse az çok kazanç varsa ham olsun
Öyle çok şükür
Ne insanlar var sakatlar ya da körler yatalak olan var vübeterin beteri derler ya işte hiç hareket edemeyen bile var bi parmağını oynatamayan rabbim onları sınav ettiği gibi senide o şekilde öyle sınav edebilirdi en zor imtihanlardan biri sağlığın kötü olması
Hani masadan istediğimiz bşeyi bile elimizi uzatıp almak bile çok büyük bi nimet aslında
Bardağı tutabilmek mesela
Zaman zaman iyi kötü sıkıcı olabiliyo ama idare edicez işte ne yapıcaz
@Ciddi-misinyahu tamam kank vaazı aldım sağolasın
Youtube ta kerem öndere bak manevi yönden çok iyi gelir kısa kısa videoları var onlardan izliyodum uzun izlediğimde olduda ama az bide onun oynatma listesi var komik ya da esprili videoları o oynatma listesinde onu izlemen gerekiyo çok komik olanları var pek komik olmayanlarıda ama mutlaka bakılmalı o komik videolara gülmekten çatlarsın :)
Rica ederim