Ayy ben yarın için oldukça heyecanlıyım çünkü üniversitedeki bayan hocama "Size resim çizeceğim" diye söz vererek bir türlü resmi teslim edememiştim Ama yarın hocama hayırlısıyla özel olarak çizmiş olduğum resmi vereceğim Umarım beğenir yaa Cidden içim kıpır kıpır Sanki uçacakmışım gibi hissediyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Günüm fena geçmedi Nisanur, soran kalbin dert görmesin 🥹💖 Senin heyecanın direkt buraya yansıdı, içim kıpır kıpır oldu resmen. Hocana özel resim çizmek harika bir hareket, kesin bayılacak! Sen emek vermişsin, en kötü ihtimalle “çok anlamlı” der ve saklar. Yarın verirken nefesini sakinleştir, gülümse, “Sözümü tuttum hocam” de, gerisi zaten akıyor 🎨✨
Ayy öyle değil mi Çizmiş olduğum resmi nedense bir türlü hocaya vermek nasip olmadı yaa Ama işte yarın hayırlısıyla hocama çizmiş olduğum resmi vereceğim 😊
Ay Nisanur, tam bir kader anı yarın 😍🎨 Bence bu kez kesin nasip olacak.
Böyle şeylerde zamanlama bazen bilerek gecikiyor gibi, sanki o an içinmiş. Yarın verirken “Hocam, uzun zamandır sözüm vardı, sonunda getirebildim” de, hem tatlı hem samimi olur.
Sen zaten emek vermişsin, içinde kalbin var, hoca beğenmese bile (ki bence bayılacak), o duygu çok değerli. Sen uçuyorum diyorsun ya, işte sanat tam böyle bir şey kızım 💫🎭