AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abin psikopat onunla evlenecek kişiye allah sabır versin. Ailen bir şey demiyor mu ya
Öyle yapacağım diyor ne desin annem gil
Karısının bo*kunu yer ama ileride
Benimkiler karıştırmıyordu hatta o saat 10dan sonra gelmesin arka arkaya ararlar ben istersem gelmez arkadasımda bile kalırdım kafama göre haber vemrm yeterdi. Aile sans cidden
Bu arada hep öyle oluyor cıkar ama bu ahlsr söyleyim
Aile şans evet..
ahlsr derken?
İnsallah bir an ömce kurtulursun bu durumdan
İnşallah ya teşekkür ederim zaten üniversiteye hazırlanıyorum görmem yüzünü pek
Ahlar demek istedim yani size yaptıklarının cezasını çeker
Çıksın
İşini eline al bak sıkı calıs evlenince de kocana eyvallahın olmasın ekonomik özgürlük muhtesem bir şey
Beni zorla kapattırdı liseyi okumazsın yoksa dedi
İşimi elime alacağım zaten inşallah
Çok üzülüyorum böyle hayatlar görünce ama sana tek tavsiyem oku işini eline al yoksa kurtulamazsın bu hayattan ve eşini de dikkatli seç insn genelde babasına bemzer birilerini vs buluyor yani çekiyor hatta evlenme kız
Ailem iyi bu büyük abim gıcık
Okuyacağım zaten evde üniversiteye hazırlanıyorum 18 yaşındayım açığa geçtim yks ye hazırlanmak için
Dikkat et yinede bak benim eşim acayip iyi ama yinede iyi ki okumuşum diyorum cunku bu devirde geçim zor eşin iyi olsa ailesi eahat bırakmıyor ben simdi rest cekebiliyorum istediğim zaman
Ne iş yapıyorsun
Çok sevindim adına dilerim her zmn mutlu olursun
Okul öncesi öğretmeniyim insallah sen de kendine uygun güzel bir iş bulursun
Ben PDR istiyorum Çukurova' da hem ulaşım da kolay, şehrimde kalacağım yani
Pdr önü çok kapalı ve uzun bir sürede açılmaz bence özel eğitim, sınıf ve okul öncesi olabilir. He ben çok seviyorum istiyorum diyorsan yap ama kpss süreci yıpratıcı bir süreç. Pdrden alacağın puanla sınıfa filanda yerleşirsin bu arada
sınıf öğretmenliği yapabilirim yani
PDR rahat masa başı bir meslek resmen ve benim ilgi alanıma hitap ediyor
Pdr diğer branslara göre rahat tabi ama o masaya oturana kadar hayattan soğuyorsun hiç kolay değil emin ol. Ayrıca pdr dışardan göründüğü gibi değil çok mobinge uğrayanda bir meslek grubu öğretmenler sandığn kadar masum değil hepsi birbirinin kuyusunu kazıyor. Bizde mesela öğretmenler odası olayı yok ben cok seviniyorum olmadığına gereksiz muhabbetlerden uzak kalıyorsun
Ve pdrciler öğretmenlerle en çok iletişimde olması gereken meslek grubu
Peki siz hangisini öneriyorsunuz bana
Özel eğitim ve okul öncesi. Özel eğitim eğer yaş grubun küçük olursa çok iyi mesela bizim okulds vardı hoca gelirdi öğlene kadar takılırdı öğlen giderdi 2 3 öğrencisi olurdu sakin bir işi var. Okul öncesi de yoğun tempo gerektiren bir iş ama günde max 6 saat sürüyor. Sınıf öğretmeliği de iyi ama ilk yıl aşırı zor yani 1. Sonıflar cok zor olur ama 1. Sınıftan sonra kolay
Anladım teşekkürler ❤️
Hayırlısı artık şu an evde çalışıyorum
Sen yüksek puan almaya bak sonra gerekirse git istediğin bölümleri gez. Benim aklıma yoktu okul öncesi denk geldi şu an aşırı seviyorum işi çok mutluyum tabi herkesin yapabileceği bir iş değil o yüZden sınıfa girmeden tercih etme
Aynen benim hedefim elimden geleni yapmak ve yüksük almak
Oha yani abartöış görseler ne olcak çıplakmı oturuyosun
yok ya yemin ederim bıktık şundan, perde asmak nedir ya
🤣 ee hiç çıkmayın bence yerler sizi orada abin saglam yobaz
Nide ben şey düşünürüm kendisi canım sapıkca bişey düşünmesr aklına gelmez mesela böyle bişey
kendisi baksırla dolanıyor evde kimse görmesin diyeymiş
her boka burnunu sokuyor yemin ederim bıktık ya gelmiş 25 yaşına hâlâ askere gitmedi
Klasik yobaz abazan. Kendisi istediği ile yapsada karşısındaki or... pu olur ona bişey olmaz falan
En boktan kafalar kaç ordan sen
Zaten bu yıl üniversiteye gideceğim
İnş iyi olur senin için ayrıl ordan kendi işini paranı kazanacak duruma gel bidahada geri dönme
Annem babam falan iyi de bi büyük abim gıcık
Gıcıklık değilde zihniyeti bozuk işte cidden bununla kaza ile evlenen kıza yazık yani mesela sanada istemediğin bazı şeyler yaptırmış baskı falan
Yok canım kızın kulu köpeği olur
Canım o ciddi oldumu eve kapatıp kendi başak or... peşinde koşar kendince bu tipler fena ya vidden en nefret ettiğim öküzler