Abim artık bana güvenmiyor?

Merhabalar 18 yaşındayım abim 20 yaşında. Ailem hiç baskıcı bir aile değildir bu sebeple erken telefon kullanmaya başladım haliyle küçük olduğum için çok fazla hatam oldu. Zamanında tanımadığım insanlarla konuşurdum telefonda sosyal medyada. Küfürler ederdim çok iğrenç birine dönüşmüştüm. 2 Kere annem yakaladı çok kızdı babama söylemedi kötü bir şey olmasın diye. Hep abim kurtardı belkide annem beni öldürürdü. Abim beni birkaç kez yakaladı hep kızdı yapma ben bıktım seni korumaya çalışıyorum dedi ben takmadım. Abim üniversite okuyor (bilgisayar mühendisliği) küçüklüğünden beri bilgisayarlarla çok alakası oldu. Bazı yazılımlar kullanarak beni korumaya çalıştı (keylogger vs.) ben bunları öğrendikçe abime patladım. Abim akademik yönden çok başarılı bir insan ben hiç çalışmadım hep abim için utanç kaynağı oldum. Yazılım olaylarını öğrendikten sonra bana seninle birdaha asla muhattap olmayacam dedi senin yüzünden davalık bile oldum dedi ben sana seni korumaktan başka ne yaptım dedi. Senden utanç duyuyorum iğrenç bir insansın dedi ve o günden beri benimle çok konuşmaz. Yani asıl olaylar bunlar kısaca. Annem ve babam boşandı abim babamla gitti ben annem ile. Abim annemi çok sever her hafta görüşürler ama benle hiç konuşmaz. Uzun zamandır yoktu üniversite nedeniyle dün geldi annemi görmeye yanına gittim abi dedim benle neden hiç konuşmuyorsun. Dediki sana hiç güvenmiyorum çok nankörsün dedi. Kalbim kırıldı neden dedim ben büyüdüm eskiden oldu olanlar dememe rağmen beni dinlemedi. Senden utanç duyuyorum benim kardeşim yoktu olmadı dedi. Gece hep ağladım kaç kere özürdiledim hep beni istemesem bile koruyan abim şimdi beni tanımıyor bile. Abim için okuduğum yerdeki en iyi liseye gittim belki benimle konuşur diye. Hep ders çalıştım yüksek derece yaptım hepsi sadece abim içindi. Ama artık benimle hiç konuşmuyor WhatsApp üzerinden beni engellemiş arasam bile bakmıyor. Abime dediklerim için o kadar pişman oldum ki kendimi abim gibi düzgün bir insan olmaya adadım. Abim çok başarılı düzgün bir insan hayatımda hiç ağzından küfür duymadım. O nun gibi birisi olmaya adadım kendimi bana çok şey kattı. Çok düzgün bir insan oldum ama en çok ihtiyacım olan kişi yani abim artık benden vazgeçmiş. Ne yapmam lazım bilmiyorum normalde hiç kullanmam bu tarz siteleri ama artık boşluktayım. İçimi dökmek istedim. Sizlerinde görüşlerini almak isterim lütfen görüşlerinizi benimle paylaşın belki yardımı dokunur. Şimdiden teşekkür ederim.

Abim artık bana güvenmiyor?