Arkadaşım Artık Bana İnanmıyor Güvenmiyor?

Benim Canımdan Can Öz Olmasada Hayatımda en Çok Güvendiğim Bir Kız Kardeşim Var Ben Onu Çok Seviyorum Dışarıdaki Yapmacık İnsanlarınki Gibi Değil Bizimki Bambaşka Biz Birbirimize Söz Verdik Asla Birbirimizi Bırakmıcaz Diye Bu Sözünde Arkasındayım Ama Geçenlerde Ona bir Konuda İnanmadığımı Söledim O Konu Yapmayı Çok Sevdiği Desem Bırakmaz Diyebilceğim Birşeydi Bende İnanmıyorum Dedim Dürüst Davrandım Birbirimize Yalan Söylemeyiz Ve O An Dünya Başımıza Yıkıldı Tartıştık Sonra Aramız Kötü Oldu Bana Güvenmiyor İnanmıyor Dün Buluştuk Konuşayım Düzelteyim Diye Eve Bıraktım Ama Yolda Azımı Bıçak Açmadı Diceğim Şeyleri İçimden Defalarca Dememe Rağmen Konuşamadım Eve Bıraktım Sonra Dönerken Oturdum Yere Baktımki Her Şey Bitmiş Sanki Birbirimizi Tanımayan Yabancı Gibiyiz Oturduğumu Gördü Koşarak Yanıma Geldi Ağladı Sarıldık Üzülmeni İstemiyorum Dedi Bende Senin Dedim Baya bir Sarıldık Eve Döndük Ve Ben Parkta Oturdum İçki İçtim Böyle Şeyler Normalde Hiç Yapmam Ama Hayatımdaki En Önemli Kişi Elimden Kayıp Gidiyordu Eve Döndüm Yinr Konuştuk Aramız Soğuk Düzelmiyor Artık Gücü Kalmadı Ben Suçluyum Ama Bitmesini İkimizde İstemiyoruz Ama Aramızda Düzelmiyor Normal Konuşuyoruz Yakınlık Yok Lütfen Bana Yardımcı Okun Çok Çaresizim İnanmıyor Bana Güvenmiyor.