Babamla kavga etik ağladim diye vicdan mi yapıyor Şu an ? Biraz uzun?

3 kardeşiz tek kizim babam bana hep fazlalikmisim gibi davranirdi çocukluğumdan beri iki erkek kardeşime ne istediyse aldı bana hep çok harcıyorsun derdi en son kumanda yanliskala kirdim diye bana kizdi Bende en son patladım sen bilerek onu yere atıyorsun bana gelince mi laf yapıyorsun dedim bana bağırdı çok Bende bağırdım babam yırtıp duvar yapıştırdım bu sefer seni artik öldürürüm dedim odam gittim cehennem ol git dedi bende odama gittim aradan 1 saat söylendi arkamdan yanima geldi sarılmak istedi bende ağladım sen beni sevmiyorsun azcik param var biriktigim onu bana geri ver ben taşınacam bu evden gidecem benden kurtulursunuz fazlaligim ya dedim oda dedi sen benim biricik kizimsin gozum nurusun dedi beni baba yapan sensin dedi seni benim canımsın dedim bu evde herkes bana patliyor bu evde fazlaligim dedim 1 hafta önceydi sonra bana kiyafet almaya göturdu kendi 3 bin elbiseler aldi zorladi al diye normalde yapmazdı sonra 3 gün önce 800 TL verdi bugün de 1bin verdi daha da vereyim diye tuturdu istemedim neden böyle yapıyor vicdan azabı mi çekiyor yoksa

Babamla kavga etik ağladim diye vicdan mi yapıyor Şu an ? Biraz uzun?