Babam çok cimri küçükken 50 kuruşluk sakız almama bile kızarmış. Hatta hiç unutmuyorum bir kere tahta takunya almıştım 5 tl ye babam görüp kızmıştı ve balkondan aşağıya atmıştı.2 gün önce telefon aldım babam o telefonu senin kafanda kırarım dedi ve bana çok bağırdı ağladım da ağladım. Zaten her telefon alışımda böyle yapar. Şu an annemle babam kavga ediyor. Ya kulaklarımı kapıyorum ya da tuvalete gidip gözlerimi sıkıca yumup gözlerimi kapıyorum. Bugün gezmeye gittiğimizde annem babamı aradı ama babam telefonu açmadı. Hep kavga edip duruyorlar doğrusu babam bana çok kötü davranıyor barışssak bile hatta bazen ayrılsalar diyorum ama annemin işi yok iki çocuk ne yapar. Babam bir de ders çalışmam konusunda çok bağırır bana bugün babamla karşılaştık annemin yüzüne hiç bakmadı cevap bile vermedi annemi yalancılıkla suçluyor hep diyor bu yalanlar evliliği bile bitirir diye. Bana sokakta dedi ki ders çalışmadın dedi ilahi gidip sokakta mı ders çalışssaydım. Annem beni tesseli etti. Babama psikolog aramakta kararlıyım. Annemle babam kavga ediyor ve 4 gün sonra annemin doğum günü. Annem dedi ki zaten hiç hediye almıyor alıştım ben dedi ve geçti. Şu an babama piskolog arıyorum. Kesinlikle gitmeli. Ama istemiyor. Annem ile ben gitmesini istiyoruz psikoloğa. Babam ile annem kavga ederken annem bütün suçlarını bana atıyor babam bana kin büyütüyor. Sizce ne yapmalı. Babam psikoloğa nasıl götürürüm. Annemle babam ayrılır mı. Babam beni yeniden döver mi. Lütfen cevap verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunum geçti fikirleriniz için çok saolun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar