Okulda hiç altınıza kaçırdınız mı?

Okulda hiç altınıza kaçırdınız mı? Ben ortaokul da 1 kez altıma kaçırdım anlatamaya başlıyorum o zamanlar ortaokul 5. sınıfa gidiyordum devlet okulunda okuyordum bir gün ilk teneffüs çok sıkıştım lavaboya gittim lavabomu yapmak için sonra gidip yaptım ama yaptıktan sonra baktım lavaboda ne altımı silecek bir peçete var nede su var su bile almıyordu musluktan altını yıkamak için neyse sonra biraz bekledim 10 dk falan baktım su gelmiyor sonra 10 dk beklememden sonra ders zili çaldı bende derse geç kalmamak için yok yazılmamak için hemen koştum sınıfa gittim aceleyle sonra baktım dersin ortasında afedersiniz ama çok kötü kokuyordu pantolonum kokusu tüm sınıfa yayıldı öğretmen dahil herkes ağzını burnunu kapattı sonra pencereyi açtılar o zaman da sonbahar dı Ekim sonuydu 21 Ekim Di havalar soğuyordu o soğuk havada pencereyi açtılar sonra teneffüs oldu kimseye çaktırmadan çantamı alıp gittim müdür yardımcısının yanına o zaman müdür yardımcısı da babamın eski arkadaşıydı ve akrabamızdı bir eniştemin bacanağıydı neyse işte gittim anlattım durumu sonra müdür yardımcısı da babamı aradı babam gelip beni aldı okuldan eve gittim yıkandım elbisemi değiştirdim buda böyle bir anımdır işte yıllar geçmesine rağmen hala unutamıyorum.

Okulda hiç altınıza kaçırdınız mı?