Şimdi ölümcül oyundan döndüm yarın işe gidemicem diye çok korktum asssdffg evdeki gizemleri ve sırları çözmek için kapıları açmak yani kilitlerini bulmak için ne emek gerekiyor offf 🤪

Şimdi ölümcül oyundan döndüm yarın işe gidemicem diye çok korktum asssdffg evdeki gizemleri ve sırları çözmek için kapıları açmak yani kilitlerini bulmak için ne emek gerekiyor offf 🤪
Hiç gitmedim ama gitmek isterim. Bunla ilgili bir video vardı.
erkek ve sevgilisi korku evine giriyor. Oda karanlık, birden hayalet kostümlü biri geliyor ekipten. Bu erkek ve kadın korkuyor. O telaşla erkek karanlıkta kız yerine hayaletin elini tutup çekiyor götürüyor. Aydınlığa gelince ce eeee 👻😄
Hayaleti görüp yine korkuyor.
Benim için pek eğlenceli olmazdı, korkmuyorum çünkü. Bir çeşit kendimi savunma mekanızmam var beynimde. Korkulacak bir durumla karşılaşınca hemen mantıklı düşünmeye başlıyorum öföckdm
Bu oyunun ne olduğunu biliyor musun? Açıklamayı okudun mu? Bunları bilmeden ayy ben korkmuyorum ki demen k kadar saçma ki... orada bir çok matematiksel bilimsel farkli ipuçlarını biraraya getirip çözmen kasanın kodunu açman lazım ki anahtarı bulup çıkabilesin ve sen sadece işin korku olayına takılıp kalmışsın...
Cevap
21Cevap
Denemek isterdim
Yani şu kapı kilit mevzuları gayet ilgimi çekebilir. Onun dışında çarpıntım tutarsa bi xanax basarsınız..
Gel ben seni gecenin bu vakti ormana sokup mezar kazrip 3 harfli hikayeleri anlatarak tirib3 sokayım :)
Testere serisi gibi.
Kpss den daha ürkütücü değildir.
Gözümün gördüğü birseyden korkmamak gibi pis bir huyum var
Gün içinde yeterince çözümleme stratejik plan yapıyorum sağol ben almıyim 😀
Gitmedim. Denemek istemezdim. Daha farklı aktiviteler olabilir mesela Kızıl Deniz'e dalmaya gitmek gibi :D
Kendim işlettim 1 buçuk yıl kadar. Çok kısa sürdü popülerliğini kaybetti bitti gitti çoğu. Ben de öyle kapattım
O zaman b. Yedik 😱
The room oyun serisi var tam senlik
Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Bağırma milletin içinde
oynamadım lakin hayatımız korku filmi gibi zaten :D
Kendimi neden korkutmak isteyeyim ki korku güzel bir duygu değil sonuçta
Oynadım evet,10 yaşındaydım.
Sen beni benim girdiğin korku eviyle karşılaştırırsan evet…
Bizi şimdi ki 10 yaşındakilerle karşılaştırma, ben 10 yaşındayken gayet iyi işler çıkarıyordum.
oynamadım ama isterdim
Bana saçma geliyor... 🥂
Hiç oynamadım ama isterdim gerçekten de
Oynamadım nasıl bir şey ki?
Gittim arkadas altına etmişti
Korkarım ben, bana göre değil 🙈😀
Hayır bana göre değil
Korku kötü
Denedim
Oynamadım
Oynamadım, denemek isterim
Denemek isterdim.