hayat kadını vardır, namustan bahseder. Kanaatini ve kalemini satmışlar vardır, vicdandan dem vurur. Vurguncular vardır, ağızlarından fazilet sözü düşmez. Çifte pasaportlular vardır, vatan diye haykırır. Palikaryalar vardır, kahramanlık iddia eder. Bazı iyi niyet sahipleri de bunların hepsine inanır. Gel de bu insanların arasında huzur içinde yaşa.
Takıldığım noktalardan ilkini dile getiriyorum. Namus ve seks işçisi ne alaka? Nefret ediyorum artık namus dendiğinde aklına sadece kadın getiren seviyesizlerden. Her sektörde işçi lazım. Namus yok dediğiniz kadınlara çok şey borçlusunuz. Namustan bahseden herkesin namussuz olduğuna o kadar eminim ki
Gerçekten hiç mi kitap okumuyorsun sen cehaletin hayat kadını diye site düzeltme yapmış orada başka bişey yazıyor ve kesinlikle kadın yazmıyor da. kitap okusaydin bilirdin de bende cahil kalacağım diyenin cahil kaldığına ve asıl namussuzluğun bu olduğuna o kadar eminim ki.
Cehaletin kitap okumakla alakası olduğunu düşünmen cidden çok komik. Namus dediğin şey ahlaka bağlılıktır. Namussuz olmak aslında kötü ahlak ve toplumsal değerlerle alakalıdır
Ablacığım herhangi bir madde etkisinde misin ne bu saçmalık? Neyden bahsediyosun sen cehaletle ne alakası var söylediğimin. Namus kavramından ve sen gibi yobazlardan sıkıldım artık. Kimse gelip hayat kadınında namus felan demesin aramasın kimse kimsede namus bu kadar mı işsizsiniz neden namus arama sorgulama peşindesiniz? Sitenin neyi nasıl düzelttiği umrumda değil inan bana. laf da anlamıyorsunuz hemen kitap cahillik bilmem ne moduna giriyosunuz s. ktir git şimdi namusu nerede arıyorsan ara gece gece tahammül edemiyorum sen gibilerine
İşte bu kadar çalışıyor beynin hala okuduğunu anlamıyorsun o bir yazıdır ve kadın kelimesi geçmez özünde. namusta kadına ait bir kavram değildir fok balığı gibi ağzını açıp dudak büzüp fotoğraf çekeceğine elinde ki telefona yaz yazının orjinalini oku ki. ahlak kavramı diye böğürmene gerek kalmasın ahlaklı ya da ahlaksız cici kız.
Hayır doğru değil özellikle de akp yi tutanların beyinlerinden şüphe ediyorum hala onlara oy devam devam edenler olur sonra ekonomi niye böyle diye söylüyorlar sizin de katkınız var bu duruma
Önemli oln bunun bu sözleri söylemesi değil. Onun sözü beni ilgilendirmez. Ama onun sözünü gözümüze sokmaya çalışan her türlü haber kaynağında sıkıntı var
Parti tutanların çoğu ideolojiye bakıyor doğruları görmez kendi doğruları vardır parti ve oy meselesi çok hassas bir şey ne dersen orada atlayıp çok bilenler çıkacak artı eksileri karşı karşıya koyup objektif bakabilmek aslolan
Bu ülkedeki en büyük sorun zaten bu. Köpek gibi. Aglanmak. Bu her görüş için geçerli. CHP li köpek gibi CHP'li. MHP li köpek gibi MHP. Akp li köpek gibi AKP'li. Böyle saçma şey olmaz. Doğruysa doğru dediğin gibi. Yanlışa da yanlış demeyi iyi bilmeli insan. Köpek ölmüş birinin daha yaptığı paylasima bak. Sanki tanrıdsn bahsediyor