Lütfen arkadaşlar çok çaresizim yardımcı olun 🥺?

Arkadaşlar o kadar çaresizim ki üniversitem için başka şehre yani kendi memleketime gidicem ama tek başıma gidemem gitsem de yer bilmiyorum daha yeni akrabalara gidim dedim onların da Allah belasını versin 2 gündür rezil ettiler beni bir emlakciya götürüp ev aratmadilar anca telefonla arayıp sordular emlakci emlakci gezdirmediler görülen o ki ne kimsemiz ne yardım edenimiz acaba burada kahramanmarasta internet üzeri kiralik ev nasıl bulurum İnternete yazıyorum pazarcik bölgesi diyor ama hep dulkadiroglu Türkoğlu gibi yerler merkez gibi yerler çıkıyor nasıl yapabilirim burada pazarcikta yaşayıp da bildiği kiralik ev var mı kirası en fazla 2 bin lira olan falan o kadar çaresizim ki bu uygulamaya başvurdum sjz düşünün artık kimsesizlik o kadar zor ki jnsallah bir gün ahımı alırlar tutarlar beter olurlar diyorum bu 3 günde beni rezil ettikleri için 🥺o yüzden lütfen yardımcı olun bildiğiniz kiralik ev varsa numarasını atın veya ne bileyim doğru düzgün başka nerede bulabilirim internette hep başka mahalleler çıkıyor kafayı yicem😑
Lütfen arkadaşlar çok çaresizim yardımcı olun 🥺?