AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
ben önemserim çünkü ben bakirim ve evlenene kadar da bakir kalacam. ben bakir olduğum sürece patlak bir kızla eş olamam.
l*n biraz mantıklı düşünün sen binlerce insanın altına yatıcaksın sonra neymiş namus iki bacak arasında değilmiş adama götüyle gülerler...
kanka şimdi bazıları var evlendikten sonra hala başkaları ile fanfinfon yapan evlenden öncede var fanfinfon yapan şunu bilmiyorlar her iki tarafa sadık olmaya bilmiyorlar
Hiç bir kız ilk ilişkiye girdiği erkeği unutmaz. Ben Eşimle yatağa girdiğimde gözü açıkken beni gözlerini kapayinca ilk ilsikisini görecek. Ne anladım ben bu zikisten
ben bakireliği şuna benzetiyorum bir kutu sütü ele alalım üzerinde ne yazar açıldığı andan itibaren 3 gün içinde tüketin dolayısıyla aynı şey ilk açıldıktan sonra bir heyecan olur sanırsam surekli bir istek oluyor galiba bu yuzden onemli yani
Bakire olmayan kiza kiz demem. Benim gözümde fahişeden farksizdir.
sadece o değil namuslu olmalı erkekte aynı şekilde olmalı benim düşüncem...
Eğer gerçekten aşıksam zaten bakiremi değilmi düşüncesi hiçbir zaman oluşmaz.
Ben bakireliğe önem veriyorum ve daha herhangi bir cinsel ilişkim de olmadı. Yaşım 24
Bakirelik onemli degil benim icin evlenmeyecegim cunki 25 ten fazla turk kizla beraber oldum turistler haric ilk milli formayi 14 yasinda giydim 6. Sınıfta basladim bu islere de :(
yok artik biraz fazla hizliyiz galiba
Ömrümü bazalirsan cok yavas reddetiklerim de daha fazladir
Ben varım önemsemiyorum ama tabi kizda herkesin altına yatmayacak
Kendileri bakir olmazken bizim bakire olmamızı bekliyorlar. Oldukca saçma. Güvendikten sonra sıkıntı olmaz
İlk başlarda seviyorum aşığım duygularıyla önemsemeyenler eminim daha sonra acaba ulan diye içini kemiren düşüncelere dalıyordur.
Ben önemsiyorum. Yaşım 20 ve bakirim. Hergunde karakoydeyim bir kere bile acaba su geneleve gitsem mi gibi bir dusuncem olmadi.
+1..
ben bakiliğe önem veririm çünkü ilk bende olsun isterim yani. Evet hala namus diyorum çünkü onu herkesle paylaşmaman lazım. ben bakire bayan istiyorum
ben bakirim hiç kimseyle birlikte olmadım ama önemsemem. Benden önce olmuş olabilir benden sonra olmaması önemli olan
Ben bakirim evleneceğim kadının hem ruhu hem bedeni bakire olmalı. Başkalarının altında terlemiş bir kadını karım diye sevemem
benden önceki beni ilğilendirmez benden sonraki beni ilğilendirir herkez yaşamış birseyler hayat kendi hayatı
Gördüğün gibi kızlar bile erkeklerin önemsemesini istiyo zaten burdada bakire olmayanlar kendini belli ediyo tabikide önemli bakire olması bozan ben açtım ohh biri aldı mı desin
Bende çok sevdim yaptım. O benden ayrıldı ama hala seviyorum onu. Üstelik kız falan da değildi. Sonradan dank etti. Sevince bazen inanmak istemiyorsun. Demekki önemli.
Senin güzelligine göre degisir o. Güzelsen önemsemez :)
Ben onemserim ve simdiye kadar bir kizin ne ahini alim nede bakireligini bozdum
bakire fahişelerden daha çok korkarım normal fahişeden kimseye zarar gelmez..
ben önemsemiyorum. milli olmadım, amatör takılıyorum :) saçma bir tabir, ne o ya milli falan. A milli mi ümit milli mi U19 mu :) ilk fırsatta çaktık işte
Önemserim tabikide başkasının altına yatmış biri kadar iğrenç bişey yok
+ kızım bu erkek milletine güvenme zükerler seni
- ama mahmut sende beni züküyon
+ ben seni sevdiğimden züküyom
:dSdasadgshdgdhfsd
Bakireliğini alan bensem ben evlenirim ama ben değilsem evlenmem benden önce kaç kişi girdi çıktı bakalım. O kız benim için eğlenilcek kızdır
aynen düşüncen katılıyorm erkek dediğin tecrübeli olacak karıyı atımı yataga saf gibi bakmasın
;-) doganin kanunu bu ve tanri erkeklere zarli yaratmadi nedenide budur
bide bas örtulu olicaksin yazik walla
Bir türbanlidan ne bekliyordunuz zaten :DdaddddDdd
turbanli veya acikne fark eder
Bunların baş örtüyü din için mi kapattığını sanıyorsunuz @saraAnder, @ateistbirkız? Sorsan bir tek başörtüsü ile cennete girileceğini sanarlar ama peybamberimizin hadisinden bile haberleri yoktur. ''Zina yapmış bir erkek, zina yapmış bir kadınla evlenmeli diğer türlü o kadın, o erkek ona haramdır.'' Bu hadisi belki duymamışlardır bile. Bunun gibiler yüzünden artık hakkıyla kapananlara da ön yargıyla bakılıyor.
ben bakirelikten önce çok daha önemli şeylere bakıyorum. kişiliği, hayata bakış açısı, kendine ve karşısındaki insanlara olan saygısı.
Önermserim çünkü bugüne kadar hiçbir kadınla beraber olmadım. Aynı şekilde eşimin de bakire olmasını isterim.
gunumuz toplumunda onemsenmeyen bir hal mi
, Alemci eglenen it kopuk tiplerine göre böyle evet... aile kurumundan uzak tiplere göre e böyle..
Valla kim ne derse desin önemli abi benim için başka birisiyle bu denli ileri gidebilmesini kaldıramam ben isterseniz geri kafalı diyin umrumda değil
Bu arada konuya namussuz olayıyla bakmıyorum onu da soyliyim aşağıda yorum yapanlar olmuş sadece benim kalbim kaldırmaz bunu
Tabiki önemserim , bakire olmayan biriyle evlilik mantıklı gelmiyor.
az bilen cok konusurmus bildinmi
Hadi be
Kızlık zarı, kendi kendini idare edebilecek yaşa gelmesine kadar, için cinsel organını dışkıdan gelen hastalıklardan korumak için vardır.
Bakirelik Önemlidir Çünki Kişiliğini Anımsatır Benden Önce Çok Sevgilisi Olmus Olabilir ama tEK oLSUN İlk Olsun Bir ömür benimle o Zevki yAŞASIN İsterim :)
benim için önemli değil önemli olan karşılıklı beğeni ve karakter.
Bence önemlidir önemsemeyen erkekler çok hayret şaşkınlık icersindeyim
Bakma sen onlara onların amacı safları kandırmak herkes önemser
aynen tatlım sosyal medya üzerinden böyle konuşuyorlar en önemsemem diyen bile önemser
sebebine bağlı onla bunla yatıpda ben evlenmesin ama kaza olur tecavüz olur o ayrı
Ruh ve bedende kafada olması önemli... birinde eksikse sıkıntı var...
aşık olmadığım sürece bakirelik umrumda olmaz, aşık olmadımmı? oldum geçti bidaha olurmuyum? s*kseler olmam :) sonuç olarak kızlarla duygusal değil cinsellik üzerine bir ilişki kurmayı tercih ediyorum bu yüzden bakire olup olmamasıda umrumda değil
evet erekler istedikleri kızı rahat elde edebilmek için bu yöntemi kullanırlar yani önemsemediklerini söylerler
Şahsen ben önemserdim. Ama bakir olmayan bir erkeğin ille bakire diye tutturması çok itici.
namusun iki bacağın arasında olmadığını düşünüyorum.
karinla beraber olurlarsa namus iki bacak arasinda degildir diyebilecekmisin?
helal olsun yorumuna
Ne sorduğunu anlamadım? Evliyken illa fiziksel olarak yapması gerekmiyor. Başkasını düşünüyorsada bu aldatmadır. Ben bakir olmadığım için bakire bir beklentim yok. Evet namus iki bacak arasında değildir derim.
onun bunun altına yatsın sonra benim çocugum annemi desin yok ya
Ben önem veririm ben nasıl zinadan kaçıyorsam böyle birini istemek de hakkım
önemsemiyorum, kızların da farklı lezzetleri denemeye hakkı var.
bu ne ya burada kızların haklarını savunuyorum ve 2 tane kız eksi veriyor, cehenneme gidin.
ben yani bekarlık sultanlıktır diye boşuna demiyorlar zor gerçektende...
Benim yanna sonradan gelmişse daha önce benimle tanismcagni blmiosa nasıl sorgulaym ki
İnsanın sevdiğiyle bir şey yaşaması kadar doğal bir şey yok. Bakirelik bacak arasından ibaret değildir...
Bekaret örfi bir gelenek bizde. Eski Türk kavimlerinde de evlilik öncesi ilişkiye karşılarmış. Keza dini olarakta yasak olunca kültürümüze yansımış bu durum.
Ben kendim bakirim ve evleneceğim kızında bekaretini önemserim.
Kadin dedigin bakir erkek fakir olucak aga. Tek zenginligi seks olmali erkegin. Tum konu bu iliskide
Ben önemsiyorum yaşım 24 henüz milli olmadım hiç sevgilimde olmadı ve evleneceğim insanında böyle olmasını istiyorum. Ortama ve günümüzdeki ilişkilere baktıkça kimseye güvenim kalmadı ben gibi bir kız çıkar mı karşıma bilemiyorum
Önemsiyorum elbette. Hiç kimseyle beraber olmadım ve milli olmadım. Bu yüzden de karşımdaki kadını bakire istemem oldukça normal
Ben onemsiyorum ama ben onu ölümüne seviyorsam her türlü olur abiii
istisnasız alışı iyi delik anlı inmsanlardır kabul edenler
Daha milli olmadım ama bakirelik benim için 2 bacak arasında değildir...
Ne önemi var ki, bakire olup ağza gte aldıktan sonra anlamı kalmaz yani :s
olmazsa olmazımızdır o kadar. tabi öncesinde edebi ahlakı da önemli kişiliği kaderi..
bence bakirelik o zar parçasında deil, insanın ruhundadır, o yüzden hiç önemi yok benim için
bana sorulsa utanmadan " bakirelik nedir aga? " diye cevap vereceğim sorudur.