Bakirelikten cok daha fazla onem verilmesi gereken konu var bence. Bakire kiz iyidir, bakire olmayan kizla evlenilmez, o kiz orospudur vs. genellemelerini yapmak kadar mantiksiz bir dusunce ne yazik ki cogu insanda var. Bakire olup her pisligi barindiran da, bakire olmayip cok iyi bir insan olan da var bu dunyada. Bakirelik benim kararlarimda bir rol oynamayacaktir cunku ben o kizin gecmisine, yaptiklarina gore degil, suanda nasil biri olduguna gore karar vermeyi daha mantikli buluyorum. Ayni zamanda bu ve buna benzer konularda o kisinin tek bir ozelligiyle onun hakkinda hukum vermek onyargidan baska bisey degildir. Bu yuzden, o kisiyi taniyarak onun hakkindaki dusuncelerimi sekillendirmek bana daha akla yatkin geliyor. :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbakrireliği değil beni sevip sevmediğimi beni ilgilendirir. ben yaptım o da yapmışsa birşey diyemem. burdaki istemem diyen erkeklere bir sor bakalım hangisi bakirmiş. hepsi 16 17 yaşında gitmiştir milli olmaya.
4919 Yorumla
Soran+1 yılpeki soralim
- +1 yıl
cevap vermezler
Soran+1 yılheekes isine geldigi kadarini konusuyor bos konusuyorlar
- +1 yıl
işte. insanlar böyle yapcak birşey yok
Soran+1 yılkatiliyorum size sizi eic seciyorum (:
- +1 yıl
teşekkürler :)
Soran+1 yılreca ederim :)
- +1 yıl
ama ben bakirsem karsımdakininde bakire olmasını istemem en doğal hakkım ve oyleyimde
- +1 yıl
Hahaha kizlar hic eksilememis seni cnku bakire olan yk galiba. d
- +1 yıl
21 yaşındayım ve yapmadım. Yalakalık yapacağım derken g*t oldunuz şimdi gidebilirsiniz. Çevrem de de çok böyle tanıdığım var. Yapmak istesem çoktan yapmıştım. Yapmadım diye terk bile edilmiştim ama evlenmeden yapmam asla.
- +1 yıl
Vurdurmuş karıyla evlenmeye ne meraklı bu millet :S
- +1 yıl
Kaşarların alayı beğenmiş:) Nasıl bir mide var ameke başkısın altına yatmış birini kabul edebiliyorsunuz düşmeseydiniz uçkur peşine:)
- +1 yıl
mideni seveyim
- +1 yıl
Bedeni kasar ruhu kasar insan cok piyasada ayrica sevgi ask meselesini birakin o kiz zevk icin gidip yatiyosa ve sonra gelip ben seni seviyorum diyince sende buna mal gibi inanip onu seviyorum bu yeterli diyosan sunu unutma ki sen boynuzlanacak birisin.. Haa zorla biri tecavuz etmisse bidey diyemem oyle insanlara ama seve seve zevk icin yapmissa emin ol sen de ona yetmezsin ve belki de seninle iliskiye girerken oncekileri hayal eder bunu illa bir gun dusuneceksin burada gelip sirf begeni almak icin konusmayin amaciniz ne sizin.. bir de ornek vermissin bende sana ornek vereyim farzet ki kiz kardesin evlendi ve kocasi iki gun sonra kapina gelip sizin kiziniz bakire degil ben istemiyorum dediginde napicaksin merak ediyorum? Bos bos konusmayin Turk milleti ne kadari uckuruna duskunse cogu da namusuna duskun insanlarla meshurdur namus kavrami bu zamana dek kadinlara ait bir kavramdi simdi yeni bir duzen getirmeye calisip yobazlasmayin beyninizdeko hucrelere saldirasim var a me ke
- +1 yıl
Genissim yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana şöyle söyleyeyim bakire yani tecrübesiz olduğum için terk edilmiştim. Şimdi biri diyecek ki niyeti farklıydı falan. Hayır, birlikte olmayı ben de istemiştim. Ama ona yetemeyecegimi düşünüp benden ayrılmıştı. Hayatımda ilk defa sevdiği kadının tecrübeli olmasını isteyen birini görünce bütün değer yargılarım altüst oldu. Çok tecrübeli ve kendine güvenen erkek, bu yönde bir kadın istiyor. Bakire diye tutturanların çoğunlukla ilişkilerde tecrübesiz, aşırı dindar ya da kendilerine yatakta pek güvenmeyen insanlar olduklarını düşünüyorum. Diğer türlü oturup düşününce yatakta çok iyi bir erkek, küçük bir kızla uğraşmak istemez.
58 Yorumla- +1 yıl
Saçmalık
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum o öyle olmasını istedi. Beni üzmemek için de benden ayrılmıştı. Bu tarz erkekler çok mu gerçekten bilmiyorum. Tamam ben tecrübeli erkek isterim ama ille benim de mi aynı oranda tecrübeli olmam lazım, gerçekten bilmiyorum.
- +1 yıl
Ya ne kadar saf bu am. k :D
Cevap sahibi+1 yılŞuraya başıma gelen bir olayı ve yaptığım çıkarımı yazdım. Millet neyin gazına gelmiş de eksilemiş anlamadım. Herkes sizinle aynı kafada olmak zorunda değil.
Adam yatakta iyiydi ve yatakta iyi kadın istiyorum, yoksa seni aldatabilirim dedi, bu yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire önemli mi önemli bence, bizim dinimizde evlenmeden önce bir erkekle ten temas korunmicak bu gunah inanilmaz cok buyuk bir gunah mazalah cehnemde cayir vayir yanariz, bakirenin kaybetmise bence bu onun ve allah arasindaki bir sey, erkekler icinde ayni gecerli onun ve allahin aralarinda bir sey. Insan bir namusunu ve bir serefini icin yasar bunuda kaybetmise yazik gercekten.. Yani zor bir sey degil ki kendini korunmak? Herkes kendini kulturunu dinini onuttmuslar turkum turkum diyip duriyorsunz ama bu turk kulturumuzde yok!!! sadece turkum deyip de olmiyor bu ulkenin kkultru dini de var.
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
bakireligi onemsemeyen erkek mi varmis? varsa bir zahmet uzak dursun benden. ne guzel is. git zamanida istedigin biriyle kari koca gibi yasa sonrada vay efendim bu erkekler niye bakirelige onem veriyor. olaya sadece zar niyetiyle bakan benim soylediklerimi hic anlamaya calismasina gerek yok. bir kaza sonucuda kaybedebilirsin onu. ama baska bir erkegin dokundugu, baska bir erkegin mahremini gordugu kadini ben es diye kabul etmem. eger RABBİM bana yazdiysa ya canimi alsin ya da bozsun bu kaderi.
41 Yorumla
+1 yılAcaba bu soruyu Forumlarda Cevaplamak yerine yatakta biri ile sevisirken kendine soran var mi? Ben simdi sevisiyorum ama evlenecegim kiside bir baskasi ile sevisiyormudur? ya da birine asik oldugumda evlenmeyi dusunurken bakire olmadigini ogrenirsem diye? Kadinlari et parcasi , cinsel obje olarak gormek yerine , sahiplenmeyi yatak partneri yerine hayatimizi birlestiregimiz bir hayat arkadasi partner olarak gormus olsak bu sorun en aza indirgenir. Bazilaei diyordur kiz istekliydi azdirdi falan diye :) kizlar ne kadar istekli olursa olsun veyahut tam tersi erkekler ne kadar istekli olurlarsa olsun irade kontrol edilirse zaten hakim olmus olursunuz kendinize. Iradeye sahip cikmak gerek.
10 Yorumlaben şu an 20 yaşındayım ve bakirim. ben bir kızda bekarete önem vermem. şöyle söyleyim önem verdiğim şey zarın olup olmaması kısmı değil. benim ilgilendiğim nokta o kızın katakteridir. benden önce birini sevip evlilik hayalleri kurup bekaretini kaybetmiş olabilir. ben bunu önemsemem o kız benim gözümde dünyanın en bakire kızıdır. ama üniversitede önüne gelenle sevişen yiyişen yatan kızla benim işim olmaz. çünkü ben öyle biri değilim. şimdiye kadar bakir kalmışsam karakterim bana bunu emrettiği içindir. ve karşıma da benim karakterimde bir kız çıkar umarım :D
30 Yorumlabu sorduğun erkekten erkeğe değişir !!! bakir erkek vardır bir de olmayan... bakir olmayanların düşüncesi ben şimdiye kadar edebmle namusumla hiç bir kıza el sürmediysem benim namusum olcak kızda tıpkı benim gbi olmalı düşüncesi vardır... bakir olmayanda ise ne önemi var ki beni mutlu edicekse bole de mutlu eder sonuçta bizde sütten çıkmış ak kaşık değiliz... derler ...
80 Yorumla
+1 yılsenden önceki sevdiğiyle, sevdiği için yaşamışsa, sadece karşı tarafın şerefsizliğiyle değil, sizinkinin aldatması hariç herhangi bir sebeple bitmişse, velhasıl kız karşınıza çıktığında bakire değilse bu onu kesinlikle kaşar yapmaz. en azından sevdiğiyle böyle bişeyi yaşamış bir kıza, bardan kız kaldıran, kendine yazılan herkesi yatağa atmaya çalışan, kısaca bakir olmayan bir erkek olarak ötesini beklemek haksızlık olur. ha adam bakirdir kendini karısına saklıyordur (ki var arada böyleleri) o adam bekarete önem verirse saygı duyarım.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinizi böyle avutmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Cidden acınası bir durum. Önemsemiyorum diyen bir insan eşim olsun boşanırım çok netim bu konuda. Öyle bir insan kocam sıfatını taşımaya layık değil. Oldu senin eskiden bilmem hangi erkekle onu bunu yapsın sen de olabilir de buna. Aklım almıyor benim için eşinden önce birini öpmek bile sorun.
196 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*senin eşin olacaktı yanlış olmuş. eksileyen de soran kişi muhtemelen.
- +1 yıl
çok saçma düşünmüşsün. insanın geçmişi sonrasını ilgilendirmez. şu zara takılmayın o kadar ya. tek millet bu zarı önemseyen oda malum zaten
Cevap sahibi+1 yılBu benim kişisel düşüncem geçmişte birini sevmiş olabilir evet bu geçip gitmiştir ama yaşanmışlıklar konusunda aynı düşünmüyorum. 2 erkek de eksilemiş beni merak ediyorum cidden gönül rahatlığı ile evlenebilecekler mi bunlar? Konuşması kolay tabi evliliğe gelince hepsi temiz ister. Ayrıca zar parçasına takılmıyorum ben taşımış olduğu anlam önemli @melodikşarkı
- +1 yıl
helal
+1 yılBen bakir değilim, biseyler yasadim ve karsimdaki insanin da yasamis olmasini normal karsilarim bakire birinin hakkim olmadigini dusunurum. Fakat benden oncesi adi cikcak kadar kotu değilse anlayisla karsilarim yani ben yasadigim icin buda bir zar engel olamaz yani benimle birlikte yasamasina ama dedigim gibi sevmistir birisini yapmistir her onune gelenle yaptiysa tabi ki sorun olur
40 Yorumla
+1 yılBeni bakire olup olmaması tabi ki ilgilendirir.. Daha doğrusu sadece bakire olup olmaması değil.. Bakirelik bir zardan ibaret değildir.. Bakirenin sözlük anlamı "EL DEĞMEMİŞ, KULLANILMAMIŞ" demektir.. Hiçbir yoldan el değmemiş olması önemli, yoksa dediğim gibi zar olayı olarak değerlendirmek son derece yanlış.. Sonuçta, kız bakire ama başka yollarla birliktelik kurmuş (anal, oral vs..) olabilir.. Bakirelik bütün bir temizliktir...
42 Yorumla- +1 yıl
+1...
- +1 yıl
Teşekkürler DarkGuardian19..
Çok samimi olarak söylüyorum. Ben de bakir olduğum için ilk tercihim onun da öyle olması. Ama öyle değilse, bu durumdan çok pişman olmuş tövbe etmişse, hiç bir sıkıntısı yok. Sonuçta bu insan neden ömür boyu mutsuz olsun ki. Beraber çok mutlu olabiliriz, ben böyle düşünüyorum. Yeter ki eski ilişkisini silip, bizim geleceğimize bakmış olsun. Bu eski yaşadıklarını kesinlikle yüzüne vurmam.
10 Yorumla
+1 yılEsas önemsemem diyenlerden korkmalısın ya neyse... Kimse kusura bakmasın ama her önüne gelene vermiş kendisine saygısı olmamış ailesini düşünmemiş bir kızla evlilik düşünülmez... He ben öyle bir halt yemiş olsam bende karşımdakinde onu aramam ama çok şükür öyle bir durum olmadı... EİC seçtiğin kişi de bol keseden sallamış..
Haberde gördüm kız kendi öz babasının tecavüzüne maruz kalmış ama sevdiği çocuk yalnız bırakmamış onu sahip çıkmış adamlık böyle bir şey işte...35 Yorumla- +1 yıl
Aynen ;)
- +1 yıl
eyvallah beyler:)
Soran+1 yılguzel ama onu en iyi cevap yapan gunumzde bakir erkk kalmadgni dusunen yas ortalamasyla soylemesidir herkesin. dusuncesi farkli olabilir yorum icn tesrkkurler
- +1 yıl
Öyle fikirler avrupai yaşam tarzından bizim kültürümüze geçmeye çalışmış ama yarım yamalak kalmış düşünce tarzıdır ama herkesin unuttuğu bir şey var biz avrupalı değiliz biz Asyalıyız... İyi günler...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalak salak bir soru iste. baskasinin altina yatani bn ne yapayim. bide onu getirip cocuklarimin anasi mi yapcam. ne sacma birsey. hadi diyelim bakireligin yok. evlendikten sonra nasil kocanin yuzune bakacaksin. igrenc birsey sorulmasi bile sacma. evlenmedikce ne baska bir kizla olurum nede benim alacagim insan baska biriyle olsun istemem. bakire olmasa onun benim icin yasamasinin hic bir onemi yok gitsin kendini oldursun benxe daha iyi dunyadan bir pislik temizlen mis olur. gizli kullanici
40 Yorumla
+1 yılHem ruhsal hem de fiziksel olarak bakire olmasını isterim. Yani kafasının da temiz olması lazım.
Edit:Bakirim yaş 21, eksileyecek kevaşelere gülüyorum. İyi eksilemeler kevaşeler. Sözde erkekler onla bunla sürekli yatıyor diyorsunuz ama çevremde bakir erkek var ama bakire kız yok denecek kadar az. Erkekleri geçtiniz bu işlerde.50 YorumlaÖnemserim. Hıc bı kızı bozmadım. Bozabılırdım bunu yapabılırdım emınım benden sonrakıler bozmustur. ama ben yapmadım vıcdanım rahat. patlak kızlarla beraber oldum bununda bı yanlısı yok bakırelık konusunda. bakıre olmak sadece zar degıl ben bır cok kız tanıyorum agzında gotunde kac tane ölü cocuk var. zarla olmuyor o iş. derın karısık mevzular aslında dısardan ne kadar basıt gorunsede
02 Yorumla- +1 yıl
Ölü çoçuk?
Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Başka kadınlarla kıyaslanmayı kabul ediyorsun yani. O kadar tercübeli kadınla yatmış, herşeyi tatmış adamı acemiliğinle bilgisizliğinle tatmin edeceğini yetebileceğini zannediyorsun yani. Sen bakire halinle bakir erkeğe çömez, çaylak diyebiliyorsun da, sence altına almadığı kadın kalmayan adam için sen ne olacaksın?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yıll*n resmen namussuzluğu önemser misin diye sormuş. Bir de normalmiş gibi yorum yapanlar olmuş. l*n bir nane yedin bari bırak kendine kalsın. Bu soruya cevap bile vermiyorum. Zekama aykırı bir kere.
23 Yorumla
Soran+1 yılbu soru erkeklerin fikruni ogrenmek icindi nane yedigimiz falan yok binevi anket sorusu gibi siz ne anlarsinizki
- +1 yıl
Nane yedin derken geneldi. Öyle insanları incitmek hoş olmaz. Ne anlarız ki derken bizler Allah'tan korkan gençler olarak böyle düşünüyoruz. Önem verip vermemek size kalmış.
Soran+1 yılsiz anlarsinizki derken soru icindi fikriniz onemli tabiki sizin dusunceniz cevabiniz icin tesekkurler
- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılhayatı boyunca hiç ilişki yaşamamış bir erkek doğal olarak hiç koklanmamış bir çiçek arar. nitekim hakkıdır da. Bakirelik arayıp da her haltı yiyen erkek zaten bunu hakketmediği için boşuna çenesini yormasın. Bakirelik bakir erkek için önemlidir...( kadının istemeden başına gelenler hariç.)
20 Yorumla benim için çok önemli bu yüzden 3. kız arkadaşımı direk bıraktım hiç acımadım
çünkü kızlar bu durumlara gelince masum rolü oynuyorlar ben inanmıyorum sen zevkini yaşa olmadı ayrıldık de
sonra kız dediğin bu konusunda çok dikkat edicek
bu şekilde de kabul eden erkekler oluyo onların kararı beni ilgilendirmez21 Yorumla- +1 yıl
Ayneen ;)
Olmasa iyi elbette sonuçta senin için beyaz kağıda mürekkep dökmeye benzer mürekkebi bırak bir siyah nokta dahi beyaz kağıtta fark edilebiliyor.. lakin hayat bazen istediğimiz doğrultuda gitmeyebiliyor ne karanlıklar geçiyor hayatımızdan ne karartılar geçmekte... karşı tarafın kabullenip bağrına basmasıdır önemli olan... karşı taraf sevdikten ve onu öyle kabullendikten sonra bir sorun olmaz...
10 Yorumla
+1 yılEger Muslumansaniz, Hz. Muhammedin " Bakire kadınlarla evlenin" sözünü önemsersiniz..
Ve bakire deglse o kadin; düsnsene baskasiyla yapms, baskasna verms resmen sen hangi migdeyle karı diye evlenecksn onnla.
Medeniyetlesme ugruna insan nasmusundan vaz gecermis.
Medenyetnze sokyım.12 Yorumla- +1 yıl
Bakire değilse, o işi yaptığı kişi ile evlendirilmeli. Sırf bir anlık heves uğruna yapmış ise zaten evlenilmez. Ama zorla olan bir durumsa eğer bu insan neden canına kıysın, neden mutlu olmasın. Tabi bunun psikolojik yönü var, ileri ki yaşantı da onu da göze alarak karar verilmeli.
- +1 yıl
Sende haklisin dostum.. Ama dedgm gbi madem yapyosn bu boku gelecgini dusun bari.
Allah eger kadinlara guvenseydi ZAR koymazdi. Koyduysada o senn namusun 5 dakklik zevk ugruna vermmeli. Tabi dedgn gbi tecvuz gbi drumlarda bu degisir.
+1 yılErkek ne kadar duzgunse o kadar duzgun bir kadini hak eder. Evlenene kadar sevgililerinle yat kalk sonra bakire kiz isterim diye tuttur. Yok oyle birsey. Evlenene kadar adam gibi birini sevip herseyini evlendiginde sana verebilecek birine sadik kalmak en dogrusu
40 YorumlaBakir olan bir erkeğin bakire bir bayan araması oldukça normal bir durum. Ancak her b. ku yiyen biri ben evlenince namuslu olacağım hadi bakalım bakireler dizilin sıraya demesi kadar saçma bir nokta yok. Bana gelince benim için önemli olan bugün ve yarındır sevdiğim kadını geçmişiyle beraber kabul edebilirim. ama bana ihanet etmeye ve beni aptal yerine koymaya kalkar beni aslında hiç sevdiğini anlarsam onun da beni aldattığı herifin de boğazını keserim.
00 Yorumla
+1 yılBen Yaptım. Birlikte Oldum, Ama Evleneceğim Kızda Bakirelik Problemi Şöyle ;
Bir Gece Uyanırım, Düşünürüm Acaba Benden Önce Kimlerle Sevişti, Diyip Düşünürüm Sabah Olur Size Bu Beni Mutlu Eder mi?
Artık Diktiriyorlar, Tamam Bakire Olduguna Kanıyoruz, Kanmak İstiyoruz Çünkü O Düşünce Bizden Uzak Dursun.00 YorumlaBakirelik cok onemli. Hatta artik bakire olmakda pek güven vermio. Bunun anali var orali var ohoooo. Dürüst olmak lazim durust. Durust olsun canimi yesin. Bakire olup her seyi yapmis kendini namuslu sanmis biri olacağına ben bakire degilim diyen yaptim bir hata diyeni tercij ederim. Onuda tercih etmem ama ilkine göre daha iyi genede
10 Yorumla
+1 yılBen önemserim arkadaş , Afedersin ben kendi uçkuruma mukayet oluyorsam kendimi tutabiliyorsam oda kendini koruyacak yok bisiklet sürerkem koltuk bilmem şey oldu , yok elimle yaparken kızlıgım gitti yok bilmem ne.. Ben yemem böyle şeyleri.. Benim için önemli..
10 Yorumla
+1 yılKız dediğin bakire olmalı onun bunun altında yatıp zevkten titreyip sonra çıkıp namuslu parası olan ve karizmatik erkek bulmaya çalışmamalı bu haksızlık.!
Hem Ben sevgilimi mini etekli bile kıskanırım bir başkasıyla yattıgını duyduğumda kahrolurum düşündükçe içim içimi yer bilmiyorum ya ben fazla sertim ya siz fazla yumuşaksınız.!!10 Yorumla
+1 yılBir Erkek, Bakire El Değmemiş Kız Arıyorsa, Bulduğu Her Kızı Öpüp Yalamaya Çalışmayacak Arkadaş... Kızlarda Adam Gibi Adam Bulup Evlenmek İstiyorlarsa, Sabah Namazında Cami Kapısında Beklesin, Aradığı Erkekler Sabah Namazına Camiye Giden Erkeklerdir Onlardan Zarar Görmezler.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda benim için önemli değil diyenlere diyorumki kız kardeşin ya da ileride evlendiğinde kızın olursa böyle rahat yaşamasını tasvip eder misin erkeklerle birlikte olsa ne yaparsın dedim dürüst cevap ver :cvplar: evden çıkarmam kesinlikle gidemez, gebertirim. bir erkeğin bu cevabı :kendi yakınından bacısından kızı kardeşine yaklaşımından bellidir başka karılara gidince relax takıl yok önemi yok de. kendi yakınına namus bekçisi işte klasik türk erkeğinin çelişkili halleri her erkek ilki sever ilk ona kendisi dokunmasını bazıları geniş mideli olur o ayrı :) dedikleri gibi evlilik düşünmeyen eğlece arayan önemsemiyroum der alacağını alır biraz yaşar başka yerlere yelken açar. birde şu saçma bahaneler var aa evlenmeden yapmassak ten uyumu diye birşey var ya evlendiğimizde mutlu edemessek birbirimizi öncede oynaşalım sonra evleniriz yeni kandırma teknikleri :)
00 YorumlaÖnemsemeyen erkekler yüzünden kızlar bu kadar rahat bakireliğini birine verebiliyorlar nasıl olsa önemsemeyen gavatlar vardır sorun olmaz alır biri beni gibisinden.
81 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kardeşim
bu yaşımda nefsime kafa tutup kendimi kontrol altında tutabiliyorsam karşıma gelecek olandan da bunu istemek son derece doğal bir hakkım değil midir?
50 YorumlaÖnemsemek için hak etmek lazım bakir değilsem bakireyi isteyemem.. Pek taktığım söylenemez, özelini anlatmadığı sürece sıkıntı yok.
50 Yorumla
+1 yıl1. si insanın bedeni değil kalbi or*spu olmasın. 2si tabiki kimseyle birlikte olmamış olsun isterim ama ben kimseyle birlikte olmadım mı? bunu isteyecek hakedecek ne yaptım? yani o zamana kadar ben nasıl biri oldum ki
20 YorumlaRuuhun bakire olsun yeter iki bacak arasi bakirekiyi sirun degil yeterki ruhun bakire olsun
213 Yorumla
Soran+1 yılruhu nasil bakire olcak onu anlayamadim
- +1 yıl
Şair burda, başka haltlar yiyip bakire olanlardan olmasın demek istemiş.
Soran+1 yılpeki peki anladim sustum
Soran+1 yılhaklisiniz sair bey :)
Soran+1 yılcevap secildi gec kaldnz
Soran+1 yılolabilirdi ama cevabinizzi anlammstm daha ack yazssaydn. keske :)
Soran+1 yılbegendim zaten :)
Bakireligi önemsiyorum. Neden mi bir kere tadına vardı mı gerisi geliyor ama. Beni yadirgamaya calismayin çünkü alışmış kudurmustan beterdir bu bir #hayattecrubesi
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen ;)
ben önemsiyorum. bir erkeğe kaç kişiyle birlikte oldun diye bir soru sormak saçma.. ben sana diyorum ki hiç bir kızla ilişkiye gimedim hadi gel benim ilişkiye girip girmediğimi ispatla bakallım.. kadın bedeniyle erkek bedenini aynı sanan insanlar çok saçmalıyorsunuz.
02 YorumlaEğer seviyorsam bir önemi yok zamanında yapmış bir hata der geçerim hem öyle insanlar var ki her boku yapıyolar sadece zarı patlamıyor ee ne anladım ben bu işten? Bu namuslu mu oluyor şimdi?
20 YorumlaSevişti bakir ile bakire biri milli oldu biri fahişe.
60 Yorumla
+1 yılBen kzı begenmişim sevmişim ilerlemiş mevzu hadi işi ciddiye götrelim tamam güzel romantik bir an sevişyosun soyundun tam olaya giricen bakyosun Kiz çoktan yasamış kim blir kaçncyı sen bellki ilk belki ikinci belki dalga 15 santim kız görmüş 20 santim seninkine bakyo bu ne l*n diyo zaten kz senn acimiliğni begenmyo parçalamnı istyo sen daha kzı cplak gornce boşalyon hadi buyur nerde kaldk erkeğin erkek gibi muamelesi özgüven gitti olayn büyüsü gitti *
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben önem veririm. Erkekler demişin ama bende cevaplayım dedim. Neyse gidiyom ben -.-
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bakireligi ben bile onemsiyorum erkekler napsin :S
132 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl18 yas
+1 yıl23 yaşındayım. Hiç kimseyle yapmadım sebebi de dinen günah olduğu için evleneceğim kişinin de öyle olmasını isterim. Ama sevdiği kişi böyle bir hata yapmış sa tövbe etmiş se onu yargılamak bana değil Allaha duser
40 YorumlaOnemli tabi erkekler evlenecegi kizi temiz ister kirli degil.
80 Yorumla
+1 yılSizin batı özentinize sokayım. Onun bunun altına yatıcak, sonra ben de evlenip çocuk sahibi olacağım o kadınla öyle mi?
60 YorumlaYaz benide +1. Vajinal hijyeni koruyan bir mekanizmanın üzerine bu kadar anlam da yüklenilmez be kardeşim.
20 YorumlaBen önemsemiyorum ama kendimde evlenene kadar cinsel ilişki yaşamayı düşünmüyordum ta ki birkaç yıl önce Kıbrıs'a gidip arkadaşlar beni habersiz bir şekilde o klübe götürüp, odaya sokana kadar :)) Ondan sonra yine yapmadım ama evleneceğim kızda bekarete önem vermem
00 Yorumlabakireligi önemsemiyen erkek olmaz , mesebi geniş erkek olur bence
40 Yorumla
+1 yıl22 yaşındayım elime çok sırfast geçti ama yapmadım, aklımda her zaman tek bir düşünce var, temiz kız istiyorsam temiz olmam lazım, evlenicegim kadını bilmiyorum ama bu bişeyi değiştrmez ona ihanet edemem...
52 Yorumla- +1 yıl
eyv kardesm
bekaret dediğin olay mazide kalmış artık herkes her istediğini yaşıyor. en çok da erkeklerin bunu önemsiyor olması komik geliyor bana. madem el değmemiş kız istiyorsunuz o el sürdükleriniz ne
42 Yorumla- +1 yıl
Namusun, ahlakın, örflerin eskisi yenisi olmaz.
Önemsemem, kadın da insan ve onunda cinsel istekleri olur, o yüzden benimle tanışmadan önce yaşadığı şeylere karışmaya hakkım yok.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılbence erkek ne kadar bakirliğini önemsemiyosa kadında o kadar önemsememeli erkekler genelde har haltı yeyip eline el değmemiş ararlar ya bana saçma geliyo
20 Yorumla benim olanı nasıl kimseyle paylaşmak istemiyorum önceden de paylaşılmış olmasını istemem
ancak tecavüz ya da kazayla bozulduysa olur10 YorumlaBen değilim bakire bir kızla evlenmem haksızlık olur bende aramam zaten aman bakireymis değilmiş felan diye sevsin kuvvetli bir bağ kursun yeterli gerisi boş.
bir delik için evleniyorsam Evlenmiyim daha iyi en azından hatuna yazık olmaz.10 Yorumlanicin bilmiyorum ama önemsemeyen erkekler bana itici geliyor..
50 Yorumla
+1 yılHer erkek önemser, fakat birini ciddi anlamda sevdiysen ve o kişi hayatinin sonuna kadar sana sadik kalacaksa seninde buna inancin varsa, o kadarda önemli değil, geçmişte yaptigi bir yanliş için yargilamamak lazim.
00 Yorumla
+1 yılönemserim çünkü kimseyle birlikte olmadım ve evlenene kadarda olmam bizim toplum şuanda çok kötü bir durumda yazık gençliklerine yazık bunun hesabıda var öbür tarafta
10 YorumlaBen bakireyi önemsiyorum erkek de önemsemesi lazım bence
40 Yorumla
+1 yılSorunu bence yenılemelısın Ar namusa onem veren ve oyle yaşıyan kaç kışı kaldı demelıydın
40 YorumlaHa bakire olmayan kız ha bakir olmayan erkek. İkisi de aynıdır. Ama bu kötü bir şey değildir. Çünkü Türkiye'de ki bakire ve bakir oranına bakınca yüzde 9'luk kısmı bunun içine giriyor onlar da 18 yaş altı.
10 YorumlaBakirelik kimine göre önemsiz ama şunu bilmeliler ki... Böyle düşünenler ilerde çocuklarıyla bu gibi vakalarla karşı karşıya geldiklerinde nasıl bir duygu ve his içinde olacaklar merak konusu... O yüzden Önemi hem günümüzde hemde dinimizde çok büyük.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olmayan bir kızın üstünden kaç kişinin geçtiği tahmin bilr edilemez o kadar vurduracak.. sonrada ben bakire değilim hem bakireliğin ne önemi var diyecek... ben de kime s... tirdiysen ona git derim
40 Yorumla
+1 yılKızı bakire isteyenin kendisininde ona bakir gitmesi lazım sen temiz istiyorum dersin ama sen temiz değilsinki Aşk Bacak arasında yatmaz gönülde yatar
30 Yorumla- Devamını Gör (155)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat