Daha çocuk yaşta büyümek zorunda kalanlardanım ama ruhsal olarak son 5 yıl içinde insanlara olan kinim azaldı , bedensel olarak da en iyi hissettiğim dönemi yaşıyorum. huzurluyum ve mutluyum.
Son 5 yılda nasıl değiştiniz kendiniz de ki görsel ve ruhsal değişimleri gözlemliyor musunuz?
Bana değer vermeyenleri ikinci plana atanları konuşmamak için bahane uyduran kişileri beni umursamayan önemsemeyen düşünmeyen değer vermeyenleri kişileri hemen direk silip atıyorum ailem ve sevdiklerim hariç tabiki ailem olmadan asla olmaz beni üzüp kıranları ağlatanları şutluyorum olup bitiyor herkese hak ettiği değeri veriyorum fazlasını değil benim için çabayan mücadele emek veren olursa bende seve seve elimden gelen her şeyi yaparım hata daha fazlasını bile yaparım ailen hariç kimse için değmiyor gerçekten üzülüp ağlamaya kırılmaya karşı taraf kendini belli ediyor hareketleri davranışları konuşmaları ile bende ona göre hareket ediyorum bahane uyduran kişilerin hayatımda işi yok olamazda kimse için kendimi üzmüyorum ailem hariç ilerde evlenip kendi ailemi kurarsan aynı şekilde onlarda hariç olcak tabi.
Çok şükür ailem konusunda çok şanslı bir insanım bu zamana kadar beni hayal kırıklığına uğratacak hiçbir şey yapmadılar ama bazı sevdiğim kişiler üzdü kırdı parçaladı ağlattı bu dünyada ki en büyük şansım ailem onlar olmasaydı ne olurdu Allah bilir artık
Gerçekten çok şanslısın benim de bu hayatta ki en büyük şanssızlığım onlar en büyük şansım kendi kurduğum ailem umarım kendi kurduğun ailende de bu kadar şanslı olursun canım.
Daha olgun ve daha güçlü oldum. Önceden çok mutsuzdum. Şimdi ise modum düşse bile 5 dakika sonra hemen daha pozitif olabiliyorum. Önceden kendimi sevmezdim artık kendimi seviyorum. Kendi değerimi biliyorum
Yaş arttıkça düşünce tarzı ve bakış acılarımız olgunlaşıyor bundan dolayıda takmamayı umursamayı görmemeyi ögreniyor ve biraz daha huzurlu nefes alır oluyoruz.. ben kendimde bunları görüyorum.. ruhsal anlamda değiştim çok şükür dışımda bir değişiklik yok😃
Son 5 yılda kendimi biraz daha yorgun hissediyorum, bitik değilim ama 23 24 yaşındaki kadar dinçte sayılmam gerek bedensel gerekse ruhsal olarak, zaman işte yıpratıyor ne de olsa...