Güzel troledin herkesi ahh keşke sadece bizim oyumuzla olsa bu iş kardeşim ama onları canı kanı gibi sahiplenenler var inan ben çok rahatsizim onlar yüzünden koşa koşa eve girmek zorundayım atatürk ülkenin bu halini görse çok üzülürdü benim emanet ettim türküm bumu diye
Gerçekten bu ülkeye bir Turancı harekatı lazım yoksa bu sorundan kurtulamayız. Tarihteki arap ihanetleri günümüzde de oluyor Allah bunları alanın da onların da belasını versin bkunda boğulsunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ulkenıze donun yeter artık ya turkıyeye geldınız turk vatandajlıgı alıp kalabılıyosunuz ırkcı bır ınsan deılım ama herkesın kendı yerınde mutlu
Tepkımızı olctun trol soru
Evet aşkım sizin gibi insanlar moralimi yerine getiriyor vallaha
onlar ülkücü demesin kendine onlar beyinsiz düşünceden yoksun et parcalari
Git ulkene o zaman daha çok dayak yersiniz yoksa
Bunları sopayla da kovsan geri gelirler knk
@SercanKurt beleş olduğu için her şey gitmezler yüzlük işte
Onlara hayat bedava valla her yerdeler bizden daha iyi yaşıyorlar kendi ülkemizde 🙄🙄 bizde daha yolda çoğalmaları yok mu ayar oluyorum
@SercanKurt onlar yüzünden sokağa çıkamaz olduk yicek gibi bakıyorlar kadinlara kizlara
Evet maalesef çok haklısın bir iki tanesiyle bu sebepten kavga ettik yaşadığım nyerde hayvan gibi bakıyorlar rahatça istediğini giyemez oldunuz
@SercanKurt aynem öyle
Ne günlere kaldık ya gitgide daha da kotulesiyoruz canım ya geldikçe geliyorlar 🙄 yaşadığın yerde çok var mı
@SercanKurt bursada çarşamba diye bi semt var yerli halep gibi bi tane türk mağzası kalmadı
O kadar fazlalar mi ya aman dikkat et kendine oralarda ya yakında belediyeyi bile ele geçirirler
@SercanKurt hemde nasıl millet kurcaklar burada
https://voca.ro/14gK5H63qyZe
Güzel troledin herkesi ahh keşke sadece bizim oyumuzla olsa bu iş kardeşim ama onları canı kanı gibi sahiplenenler var inan ben çok rahatsizim onlar yüzünden koşa koşa eve girmek zorundayım atatürk ülkenin bu halini görse çok üzülürdü benim emanet ettim türküm bumu diye
Gerçekten bu ülkeye bir Turancı harekatı lazım yoksa bu sorundan kurtulamayız. Tarihteki arap ihanetleri günümüzde de oluyor Allah bunları alanın da onların da belasını versin bkunda boğulsunlar
Sizin gibi gençler var oldukça hala bu ülkenin düzelme ümidi var umarım senin gibi düşünen çokça genç vardır da bu partide bu serefsizlerde gider
İnşallah bu iğrenç ucubeleri istemiyorum artık
Ülkenize dönün yoksa cihat yapiyoruz diye sizi karıları bile yapar haberin olsun
Yapsınlar soysuz köpekleri
Suriyeliler bu siteye de girmişler :D
dövmeleri kötü olmuş
Knk ülkücüler öyle ya
Onlarda Türk olduklarını sanıyorlar...
Üzdün
büyük konuşmak istemem :(
ayip etmişler
Kırmışlar sana