LÜTFEN AKIL VER BANA?

Annem dünyadaki en iyi insan ben hayatımda annem kadar iyi bir insan görmedim Bu hayatta yıllarca babamın ailesi tarafından ezilmiş bir insan ben 18 yaşındayım bu yaşıma kadar ailemin bir insanla babam dahil kavga ettiğini tartıştın mı görmemişimdır ama ben anneme çok haksızlık ettim yıllarca hep anneme bağırdım kızdım en fak bir şeyde hep anneme sinirlendim bu sabah buzdolabını temizlemesini istedim o temizledi sonra mutfakta ona sinirlendim bir şey oldu buzdolabının kapağını sertçe Vurdum bütün yumurtalar kırıldı ve annem temizlerken ilk defa az önce ağladı. Yeter ben çok kötü bir insan mıyım neden herkes bana böyle davranıyor ben sırf senin miden bulanmasın diye sabahın köründe temizledim burayı ben de de bir hastalık çıkacak hep bana bağırıyorsun kızıyorsun ne yaptığımı bilmiyorum mutfağa gidiyorum kızıyorsun odaya gidiyorum kızıyorsun diye ağlamaya başladı. Lütfen ne yapabilirim kendimi değiştirmek istiyorum ama elimde değil o yüzden çok sinirleniyorum ve şu an annem hala ağlıyor yaptığım şey çok günah mı?
LÜTFEN AKIL VER BANA?