Annem kadar yalancı ikiyüzlü aşağılık insan gördünüz mü?

burada anlattığım bir olay olmuştu kısa özet geçmek zorundayım. Annem küçkülüğümden beri eziyet eder iğrenç seslidir sesini yarım saat duyan cin girdi sanar.21 yaşımda üniversitedeyken kurtulmak için tesettür modelliğine gittim adam tekin çıkmadı ben sadece tesettür giyerim diye beni başından yollaadı polise gittim ve ne alakaysa tüm sülale beni ahlakımla namusumla suçladı çünkü cahil ve spaıklar. Annem sülaleye karşı yanımda oldu kendini çok yalnız çaresiz hissetmişsin dedi ağladı. Sonra üniversiteye gittim 1.5 ay, eve geldim olayın üstünden 2 ay geçmiş ben üniversitedeyken asla o konu açılmayacak babana da laf söyletmem diyen kadın ben geleli 2 ay oldu her gün o konudan beni vurmaya çalışıyor şerefsiz namussuz diyor elin adamının şeyini felan ağzına alıyor babam deseniz tam bir leş gibi konuşuyor beni bu hafta 105 kilo babam dövdü de. Ve bu akşam annemle düğünden geliyoduk arabada müzik açmayın zaten araba tutuyo beni arabada midem bulanıyo dedim bizim de senden midemiz bulanıyo dedi o zaman beni yalan söyleyerek eve getirmeseydin dedim napıyım namusumsun diyor ben d ne namusu diye kızdım. O kadar iğrenç sesiyle konuştu ki ne yapsanız susmuyor hem namussuz diyor hem de halam fesatının dedii lafı söylüyor * bile bir işmiş ben onu da yapamazmış ya bu ne yalancı kadın Allah bunları napıcak

Güncellemeler
+1 yıl
Allah mükafatını versin. Baba denen kişi bu ay almanyaya gidecek ama bu evde durduğum her an gururuma ters mi arkadaşlar o adamınn gitmesini beklemeden polise gidip kaçmalı mıyım
Annem kadar yalancı ikiyüzlü aşağılık insan gördünüz mü?