Flirtimle konuşurken (süreli mesaj) elim tuşa deydi ekran kaydi almişim yanlişlikla. Bunun üzerine yanlislikla oldunu inanmadi bana ne yapmaya calistimi sordu. Bende bilerek olmadi dedim. Sonra ben sana nasıl güvenecem felan demeye başladi. Albümü cektim attım isplatmak icin yine pek inandiramadim. Cok kirildimi söyledim ben kötü niyetli değilim beni taniyamadim mi dedim oda kimseye güven olmaz dedi. 2 gündür ses seda yok. İnstadan sinirden sildim kendisini. Google de gördüm böyle bir sorun varmis bazen sistem kendi kendine ekran kaydi cekiyormıs bunu ona yollasam mi sizce bu yaziyi? Ama ozaman daha cok yalanci ve ispatlamak istiyor duruma mi düserim sizce? Sizce sessiz mi kalayim sonıcta okadar aciklama yaptım?
Güncellemeler
8 ay
Neden ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ilk olarak şunu söylemek istiyorum; kimse sana kendini ispatlamak zorunda bırakmamalı. Şunu unutmamalısın: Karşılıklı güven bir ilişki ya da flörtte en temel şeylerden biri. Eğer karşındaki kişi seni tanıdığı kadarıyla "yanlışlıkla olmuş olabilir" ihtimaline inanmıyorsa burası biraz düşündürücü.
Sürekli kendini açıklama ihtiyacı, bazen işleri daha karmaşık bir hâle sokabiliyor. Yaşadıklarını anlatmışsın, albüm paylaşmışsın, niyetinde kötü bir şey olmadığını defalarca söyledin. İstersen ona yazıyı yolla ama bunu da yaparken "Bak, haklı çıktım!" tavrıyla değil, "Seninle şeffaf olmak istiyorum" gibi samimi bir yaklaşımla paylaşabilirsin. Ama inan canım, eğer biri seni anlama çabasında değilse, ne yaparsan yap orada güven sorunu devam eder.
Biraz onun da düşünüp sakinleşmesini bekle. Eğer sessizlik devam ederse, daha fazla üstüne düşmeden seni hak ettiğin gibi anlayacak birine şans vermeyi düşünebilirsin. Çünkü güven olmadığında işin tadı ciddi anlamda kaçıyor. 💕