Ne yapsam engel oluyor, bazen denk geliyorum beni izliyor özellikle annemin yanındayken. 5 kardeşiz, 4 kız 1 erkek en büyük kendisi ve 32 yaşında. Beni fırsat buldukça aşağılıyor, bu günde karısını boşamak istediğini söyledi ve telefonları açmıyor. Annemle babam konuşurken dinledim anneme gelip beni neden sevmiyorsun diyormuş. Yani beni kıskandığını düşünüyorum, daha önce ablalarımı da gelip giderken kıskandı onlara olan kıskançlık geçti ama bana olan geçmiyor. Bir ara da intihar etmemi söylüyordu intihar etsene diyip gülüyordu. Bende kendisinden bu süreçte nefret ettim ama yinede abim ne yapabilirim. Bi bilenler yardım edebilir mi?
Benim abim de öyle bir şeyler başarsam tebrik etmek yerine çamur atmaya kalkıyor, bazen durduk yere laf atıyor bana işte kavga da söylenmeyecek laflar söylüyor ağzını yüzünü kırmamak için kendimi zor tutuyorum. Bazen senden nefret ediyorum, ölsen arkandan kimse ağlamaz gibi moralimi bozucu söyler söylüyor klasik Türk abisi işte çocukluğunda yaşamış olduğu bastırılmış eziklik ve aileden görmediği ilgiden dolayı seni kıskanıyor. Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır benden sana tavsiye iş sahibi olup kendi evine çıkana kadar sabır et ondan sonra kendisine tahammül edemeyecek kadar ekonomik durumun iyi olacağı için koşullar senin için daha iyi oluyor, hatta o sana laflarını esirgemeyen abi nedense iş sahibi olduktan sonra iyilik perisine dönüşüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim abim de öyle bir şeyler başarsam tebrik etmek yerine çamur atmaya kalkıyor, bazen durduk yere laf atıyor bana işte kavga da söylenmeyecek laflar söylüyor ağzını yüzünü kırmamak için kendimi zor tutuyorum. Bazen senden nefret ediyorum, ölsen arkandan kimse ağlamaz gibi moralimi bozucu söyler söylüyor klasik Türk abisi işte çocukluğunda yaşamış olduğu bastırılmış eziklik ve aileden görmediği ilgiden dolayı seni kıskanıyor. Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır benden sana tavsiye iş sahibi olup kendi evine çıkana kadar sabır et ondan sonra kendisine tahammül edemeyecek kadar ekonomik durumun iyi olacağı için koşullar senin için daha iyi oluyor, hatta o sana laflarını esirgemeyen abi nedense iş sahibi olduktan sonra iyilik perisine dönüşüyor.
Tipik kimlik kargaşası
Psikoloğa götürsek düzelir mi
Gereksiz elestiri gizli hayranliktir.