Yaklaşık 1 saat önce markete gittim alacağım ürün en alt raftaydı eğildim ürünü inceliyordum o sırada mağaza görevlisi erkek çalışan yanıma sessizce gelip bluzumu indirdi çatalın gözüküyor diyip gülümsedi... o an bir şey yapamadım kısa süreli şoka girdim alacaklarımı bırakıp eve gittim. Sizce gidip konuşmalı mıyım iznim olmadan vücuduma dokundu şahıs ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sanane diyemedin mi? Adam besbelli dokunmaya fırsat aramış burada iyilik yapmış diyenlerde Allah bilir neler yapıyorlardır. Marketin çağrı merkezi numarasını arayıp marketin adresini ver. Böyle bir durumla karşılaştım , çok rahatsız oldum diye anlat. Şikayet dilekçesi göndersinler. İşe aldıkları market çalışanları da izinsiz milletin orasına burasına dokunmamayı öğrenmiş olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDışarıda kendime frikik konusunda hakim olamıyorum?
Ne zaman markete avm'ye gitsem sürekli başkalarının dikkatini çekmek için frikik vermek aklıma geliyor bundan kurtulmak istiyorum. Bugün markete gittim biraz kalabalıktı bende biraz eğlenmek istedim evden çıkarken biraz düşük bel jean üstümede siyah kısa bluz giydim. Biraz erkeklerin olduğu yere doğru yöneldim zaten baktıklarını hissediyordum bunu fırsat bilip ürün bakıyor gibi eğildim eğilince de kırmızı iç çamaşırım gözükür hale geldi içim yine kıpır kıpır oldu kasiyer çocuk yanımda bi süre bekledi etiketleri düzenliyor gibi yaptı ama ben bakıldığını hissediyorum tabi... her neyse bir bayan yanıma gelip çamaşırın gözüküyor diyince utandım teşekkür edip kasaya yöneldim kasada ki çocuk da garip baktı bi tuhaf oldum. Bi yandan hoşuma gidiyor böyle dikkat çekmek bi yandan da artık yapmak istemiyorum ne yapabilirim?
Bir önceki sorunu bu şekilde sormuşsun, eeee bu yapılan hoşuna gitmiştir, daha ne istiyorsun? İstediğin olmuş
12 Yorumla- +1 yıl
@sud3yaa yok ben değilim 😂 soru sahibi bir önceki sorusunu böyle sormuş 😂😂
Dışarıda kendime frikik konusunda hakim olamıyorum? ↗
+1 yılMarket müdürüne şikayette bulunmalısın, neticede kameralardan tespit edilir. Market müdürü, marketin adını bir taciz skandalına karışmasından korkacak ve sapık personeli kovacaktır.
Diğer seçenek karokola şikayet dilekçesi verip taciz davası açar ve kazanırsın00 Yorumla
+1 yılSana kötülük yapmamış, aksine iyilikte bulunup başkalarının seni taciz etmesine enfgel olmaya çalışmış. Tamam, belki bunu pek de doğru bir şekilde yapmamış olabilir, ama buna karşılık senin ona karşı yapman gereken tek şeyin teşekkür etmek olacağını düşünüyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılŞikayetçi olmalısınız
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yıl"Dışarıda kendime frikik vermeye hakim olamıyorum iç çamaşırımı markette göstermek hoşuma gidiyor erkeklerin olduğu yere bilerek yönelip eğiliyorum" diye diğer paylaşımında bunları söyleyen kadın mı bu paylaşımı yapıyor... Senden korkulur mazlumu oynuyor bir de herkese işine gelmeyince laf sayıştırmışsın burada. Sen önce tutarlı bir insan olmayı öğren ilgi budalası...
29 Yorumla
Soran+1 yılAh bihtercim senide anlıyorum güzel değilsin kimseden ilgide görmemişsin peki tamam
- +1 yıl
@pelinn_7 ah canım ya belli oluyor kim çirkin tipi olmadığı için orasını burasını açıp frkik vermeye merakı olan tipsiz
Soran+1 yılProfiline tekrar baktım :) böyle demen normal boş ver belki ileride yüzün oturur falan sıkma canını
- +1 yıl
İlgi çekmeye çalışan zavallı sen olduğun için hep aynı paylaşımlar yapıyorsun acıdım sana biliyor musun şu zavallıya hayrınıza biraz ilgi gösterin yazık senin gibi ucuzlar kendini böyle gösterme çabasına giriyor işte bu sana son yorumum millete laf saydırdığın için geldim ezik vaka.. Muhattapım değilsin..
- +1 yıl
Ben de senin profiline baktım eziklik ve ucuzluk akıyor :D
Soran+1 yılHadi yoluna kezban
- +1 yıl
asıl kezban sensin
- +1 yıl
bihter abla haklı
- +1 yıl
@pelinn_7 olum sen nasıl bi ruh hastasısın lan Allah'ın delisi 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver ya kendince muzurluk yapmış işte, yaşı kaç bilmiyorum ama çocukluk yapmış. Tekrar gittiğinde saçma gülüşler bakışlar olursa adamın kendisiyle konuş bence ama şu açıdan da kötü görüntü olduğu net, geçen ben de sokakta arkadaşımı bekliyorum sokakta ve yanımda bebeğini gezdiren bir adam vardı, yanına bir araba yanaştı ve adam arabadaki kişiyle konuşmak için eğildi önce beli derken çatalı açıldı, abimiz biraz da kilolu biriydi itici bir görünüm oluyor.
Bu arada profil resmi ve yaş doğru ise yaşınıza göre çok güzel görünüyorsunuz bunu da söyleyeyim izninizle😊00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTaciz... Densiz sığır... Şikayet et diyeceğim ama, ne çıkacak? İyi niyetli bir hareket olarak görünmüyor. Çaktırmadan bir kadın çalışanın kibarca seni uyarmasını sağlardı, iyi niyetli olsaydı. Rızan olmadan sana dokunmuş.
10 Yorumla
+1 yılSayfaniz ve paylaşımın hoşuna gittiğini söylüyor. sen bunu bilerek yapmışsın. Yorumlarin bile senin kişiliğini ele veriyor. Bence sizin istediğiniz olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet oldu ama bu durumdan kurtulmakta istiyorum
- +1 yıl
Bu sizin elinizde kuzum baska şeylere yönelin bence
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma sapan insanlarsınız ya iznin olmadan vücuduna dokunmuş azıcık düzgün giyinseydin de kimse görmeseydi çatalını kaşığını
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal jean üstüne bluz giydim? Pardon da ne giyeceğime sen karar veremezsin
- +1 yıl
Evet çok haklısın seni dostane bir şekilde uyaran kişiye ancak teşekkür edebilirsin
+1 yılNe yapıyorsun ya sanane diyip üzerine yürüyemedin mi. Sana yaptığından cesaret alıp dahasına yeltenecek
02 Yorumla
Soran+1 yılKısa süre kendime gelemedim eve gidince aklıma geldi bunlar keşke deseydim
- +1 yıl
Sakın sessiz kalma. O beden senin ve sen istemeden kimse dokunamaz. Kadın sessiz kaldıkça bu olaylar artarak gidiyor
+1 yılgit hayırdır birader kafayı geçir, şaka şaka sapıklarla işin olmasın ama gidip biraz konuş ne hakla yaptığını felan sor
00 YorumlaGit emniyete şikayetçi ol
O anın görüntüleri ni işte mahkeme kararı ile
Bu resmen taciz
Bu sapığa haddini bildir01 YorumlaKameralar var zaten markette müdürüyle konuş polise vericeğini söyle işten attir
02 Yorumla
Soran+1 yılAklımda teşekkür ederim
gülümseyene kadar ben okeydim. bişi anlatırken fazla abartma bence tavsiyem olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmediğin şeyler karşısında önyargıyı bi kenara bırak bu da benim sana tavsiyem olsun
+1 yılKızman gerekirdi. Şikayet etmelisin hatta. Çalışmaması lazım böylelerinin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet markete gidip müdürleriyle konuşmak aklımda
- +1 yıl
Kesinlikle konuş. Bugün bunu yapan yarın daha farklı şeylere kalkışır. En iyisi cezasını vermek
Soran+1 yılTeşekkür ederim birazdan cıkıp gidicem
- +1 yıl
Rica ederim. Güvenlik kamerası açısı varsa o yerde kamera görüntülerini de isteyin
+1 yılİyilik etmiş kendince bir şey yapmaya gerek yok o anda ya teşekkür edecektin ya da densiz diyip tepki verecektin artık geçmiş
00 Yorumla
+1 yılYani konuşmakla kalmamalısın. Daha doğrusu tepkisiz kalma kesinlikle.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef kısa süre şok gibi bir şey oldu evde kendime gelebildim
- +1 yıl
Hep aynı yerde benzer frikikler veriyorsan ona asıldığını da düşünmüş olabilir. Ama bunlar kesinlikle dokunmasını haklı çıkarmaz. Fetiş senin beden senin ☺️
+1 yılsen farkinda degil misin catalinin gozuktugunun nasil oluyor ya bilerek mi yapiyorsun yoksa
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır farketmedim farkında olsam ben kapatırdım
- +1 yıl
nasil farketmezsin ya insan catalinin gozuktugunu farketmez mi? ciddi olamazsin bence bilerek yapiyorsun
- +1 yıl
calisanin da yaptigi yanlis sikayette bulun
Soran+1 yılNeden bilerek yapıyım? Senin ne düşündüğün inan önemli değil
- +1 yıl
senin de ne dusundugun onemli degil ama bir insan catalinin gozuktugunu farkeder farketmemesi mumkun degil senin amacin belli iyi gunler insanlari aptal yerine de koyma
Soran+1 yılHadi git işine terbiyesiz ahlak yoksunu
- +1 yıl
ben mi ahlak yoksunuyum sensin asil yalanci farkinda degilmis senin gibileri cok gordum ben ahlaksiz yazma bir daha
- +1 yıl
baskalari yer ama ben yemem senin palavralarini farkinda degilmis de calisan bluzunu asagi cekmis de yuru git palavraci ahlaksiz senin amacin belli milleti de mesgul etme bos yere
- Aile & Toplum konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılvücuduna dokunmamış bluzuna dokunup çekmiş sapıklık yapacak olsa geçer kenardan izlerdi seni :)
09 Yorumla
Soran+1 yılKalçama dokundu?
- +1 yıl
bluzumu indirdi dedin yukarıda karar ver hangisi :D kalçana özeliklemi dokundu yoksa bluzu çekerken mi değdi eli
Soran+1 yılHızlıca bluzumu indirdi nolduğunu şaşırdım belimde parmaklarını hissettim
- +1 yıl
senin yeni teşhir ya da public fantazinmi bu?
Soran+1 yılNe alakası var?
- +1 yıl
Yaz yaz sabah akşam yaz :)
Soran+1 yılHadi uza
Soran+1 yılAhlaksız terbiye yoksunu
- +1 yıl
Bunu bana sen mi diyorsun :) Millete orasını burasını izleterek sonra azdırıp bunun farkında olarak haz duyan zevk alan sen? T hı hı evet :)
+1 yıl35 yaşındasın böyle bir olay karşısında ne yapacağını bize mi soruyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
@Ygmr7678 hem de ne trol.. inanılmaz yahu
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiyetini bilmeden de konuşmak istemem ama kapatmak yerine uyarabilirdi ne yani belin açık kalsın da abazanlar mı dadansın belki kötü niyetli yapmamış ta olabilir bilemedim
00 Yorumla
+1 yılİçinde çamaşır var mıydı gordumu goguslerini
00 Yorumla
+1 yılŞikayet dilekçesi gönder kameradan görürler başı yansın akıllansın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılOna ne sana hangi hakla dokunuyor bildiğin taciz etmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarun abi iş başında yine. geçen frikik vermekten dem vuruyordun bu gün çalışanın memiklerine baktığından dem vuruyorsun. Ver gitsin sende kurtul bizde kurtulalım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTepkiyi o anda vermeniz gerekirdi aslında, ne hakla temasta bulunabilir ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir sorum olacak ama özelden, mümkünse tabii @pelinn_7
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılYav dümen anasını satayım ya bide millet ciddi ciddi cevaplamış
00 Yorumla
+1 yılcok ilginc bir tecrübe olmuş , yaptıgı davranıs dogru degil aslında , ne yapacagınız konusunda tercihi size bırakıyorum
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapmaya kalksan sonuç çıkmaz muhtemelen. Ders çıkarmaya bak birdahaki olayda tepkini bağırarak rencide ederek ver insanlara söyle.
00 Yorumla
+1 yılHikayeye bak ya devamı brazzers’da mı xD
21 Yorumla
Soran+1 yılSenin işin oralarda canım herkesi kendin gibi görme tavsiyemdir
O an müşterinin birini gorup böyle yapmış olsbilir ama uyarsa daha doğru olurdu sanki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl 36 yaşında ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNiçin öyle diyorsunuz
- +1 yıl
Resimdeki sensen imkanı yok 36 olmanın
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnşallah troldür yaaa yoksa çok sinir bozucu
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsa bir daha marketlere gidesim kalmadı
+1 yılO an tepki vermeliydin
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef eve gelince kendime geldim
- +1 yıl
Yani artık bir şey desen de değişmez o an vermelisin bir daha olursa o zamanlar tepki vermeyi dene
+1 yılSanki abartı gibi inanasım gelmedi
00 Yorumlasırt kısmı mı..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yok daha neler. Vuraydın bir tane.
00 YorumlaGüzel senaryo ama biraz daha gelistirmen lazım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Şikayet et direkt bence.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuram buram senaryo akıyor 😀😀
00 Yorumla Yalanını xikeyim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok bence
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıltroll soru sormayin ya
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılangi marketse şikayet et
00 Yorumla
+1 yıl😂😂git de çatalımdan sanane
00 Yorumla
+1 yılAdamdaki cesarete bak çok ayıp bir şey bu 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen senide yalanlarınıda seveyim olur mu
00 Yorumla
+1 yılşikayetçi olmalısınız..
bildiğin taciz bu...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltaciz fantezin mi var 😂😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana iyilik yapmaya çalışmış
10 Yorumla
+1 yılHikayeye bak sen.
20 Yorumla
+1 yılÇatalmı 🤷♀️🙈
10 YorumlaHangi çatal?
00 YorumlaAçarsan bakarlar eğilirsen vururlar hayat
00 YorumlaHehe wk
00 Yorumla“Çatalin gözüküyor☺️“ bu ne ya ANANJSDOSKKDLOEOO
00 Yorumla
+1 yılDava aç
00 Yorumla
+1 yılŞikayet et
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılPüüü ahlaksız
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılyuh...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. boş ver
00 Yorumla
+1 yılŞikayetçi olmalısın
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Market çalışanı ''çatalın gözüküyor'' deyip bluzumu indirdi, o an hiçbir şey yapamadım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım