İmdat diye bağırmak geçiyor artık içimden lan bunlar çok inatçı ben ne yapacağım bunlarla. eski zamanda yaşasak beni öldürmüşlerdi sultan olacağım taht bana kalacak diye.🤦

İmdat diye bağırmak geçiyor artık içimden lan bunlar çok inatçı ben ne yapacağım bunlarla. eski zamanda yaşasak beni öldürmüşlerdi sultan olacağım taht bana kalacak diye.🤦

Buna birkaç öneri verebilirim taklit ederek doğru davranışını gösterin iyilik hikayelerini anlatın ısrarcı olmayın kurnaz olun ve seçenekler verin hatırlamanız gereken en önemli şey sakinliğinizdir yemede inatçılık yapıyorsa küçük porsiyonlar yapın tabakları farklı şekillerde süsleyin sevdiği yemekleri yapın yemeklere şekiller verebilirsiniz.
Yemek konusunda asla inat etmiyorum çünkü duyduklarını hissedecek yaştalar ama dışarda olsun evde olsun yapma dediğim ki bu tamamen onların iyilikleri için asla dinlemiyorlar.
Bir uzmana götürsen işe yarar mı acaba çocuklar için varya
Görüştüm balım kadın ebeveynleri ile çatışması bu süreçte normal diyor. baba baskın olmaya çalıştığı için beni böyle kabul et demeye çalışıyorlarmış.
Ergenlik dönemi heralde Allah yardımcın olsun çok kolay bir durum değil
Biri 5 biri 3.5 yaşında balım daha.
Daha küçüklermiş Allah uzun ömür versin
Amin cümlemizin evladına inşallah gülüm 🙏
İnşallah Amin
Cevap
11Cevap
Zamanla çözülebilir bence :)
Ağlasa da zirlasa da zoraki olarak istediğini yapmam, ben daha inatçıyım eğer babası okey verirse onunla bozuşurum
Balım çok inatçılar sürekli kafa tutuyorlar bana. Allah acılarını göstermesin ama gece uyumaktan tut , gün içinde ki herşeye kadar her konuda bana inatlar.🤦
Amin canım 🌺 biraz otoriteni koy bence yoksa ilerde daha çok zorlanirsin
Ben o aşamayı geçtim galiba beni parmakların da oynatıyorlar.
Çocuğun var derdinde vardır
ama bu dert tatlı bir dert
Hiç bilmiyorum ki valla. Allah bağışlasın uzun ömürler versin
Yolla bana ben bakarım
Yollamam onlar benim herşeyim.❤️❤️
O zaman şikayet etme.
Evet Murat arabanın üstüne yürümesi , deterjan içmeye çalışması çok normal şeyler şikayet etmemem lazım.
🙊🙊🙊🤐🤐🤐
Allah yardımcın olsun ne diyim
Onlarin isteklerini yapmayarak bence
Onu çözemedim. broo.
Neyse şimdi öldürmezler en azından
Bana ölün değil dirin lazım teşekürler
ölümün de diriminde seninle işi yok.
Çocuğun var derdin var ya
Allah yokluklarini göstermesin
Sıkıntı nedir valide sultan
Gel anlatacağım 🤦
Peki