Afganistan'da yaşanır mı sizce?
Sadece bir soru sordum, "aman bu da soru mu, afganistan nedir ya" diye linç girişiminde bulunmadan objektif bir şekilde yanıtlarsanız sevinirim.
Afganistan'da yaşanır mı sizce?
Sadece bir soru sordum, "aman bu da soru mu, afganistan nedir ya" diye linç girişiminde bulunmadan objektif bir şekilde yanıtlarsanız sevinirim.
Şu an orada yaşama imkanı verilse gitmezdim. Ancak ilerleyen zamanlarda belki 30-40 yıl sonra çok farklı bir yer olacağı kesin. Elbette afganistan olarak değil. Başka bir isimle çok ama çok zengin bir bölge olacağını düşünüyorum.
Cevap
9Cevap
yasanmaz 19uncu yuzyildan sonra birlesik krallik tarafndan isgal edildiginden bu yana istikrarsizlik bolgesi, asimetrik teror orgutlerinin gecis ve yasama konuslanma yeri, pestun milliyetcisi talibanin ana karargahi, asla da bir devlet statusu haline gelemez... zaten en son abd 20 yildir sigal ettigi ve birsuru insanlik sucu isledikten sonra terkettigi bolge, ayni irak gibi suriye de oyle olacak, kapitalizmin girdigi yerde ot bitmez artik...
Şahsen yaşamayı tercih etmezdim. Ama belki başkalarının yaşamak için sebepleri vardır.
Gezilir ancak yaşanır mi bilmem
Bae bir şeyler yapıyordu oraya geliştirmek maksatli belki yillar sonra yaşanır
Daha kasabamsi bir yer oldugundan insana kasvetli gelmiyor bu yönden olumlu
Kesinlikle yaşanır, Şeriat'tan iyi zarar görmez. Suç oranları sıfıra yakın, Türkiye'den çok çok daha güvenli ülke
He he aynen kadınların bir milim saçı göründü diye öldürüldüğü yer çok güvenli aynen sen öyle san
Youtube'den gezginleri izleyerek bir fikir edinebilirsin belki.
Afganlılar burada zaten Afganlılar yoksa orada yasarim
afganistan yaşanacak bir yer olsa afganlar akın akın buraya gelmezdi.
afgan kocamı buldun
Henüz sevgiliyiz diyelim.
yakışır sana
Nasıl yani
lan afgan erkek mi buldun kdmvmdb
He şxdfgs
ben yaşamam
Sevgilin Afgan mı
Evet.
Af büyür ama merak ettim. Afgan sevgilin seni nasıl tavladı?
@Mühendisstajer onunla bir yerde tanışmıştık, nasıl tavladı emin değilim ama hoşlandım bir şekilde ondan
Hahaha iyiymiş. Türkiyeye nasıl gelmiş? Mülteci statüsünde mi yani?
@Mühendisstajer mülteci statüsünde evet
Ee o zaman adam zaten Türkiyede yaşamaya gelmiş afganistandan niye Afganistan da yaşamayı soruyosun? Bide nasıl kızmıyosun veya alınmıyosun onlar burada rahat takılırken askerlerimizin can güvenliği tehlikede olmasına?
@Mühendisstajer eğer olur da bir gün Afganistan'a geri dönerse diye sordum.
Umarım dönersiniz.. Ayrıca Afganlar Sovuetlerden nefret eder. Zira ülkeleini Amerikadan daha önce işgal ettiler.
Sizin gibi kürt ve afgan aşırıcılıklardan kurtulmak dileğiyle..
@Mühendisstajer kürt değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?