O kadar çalışmışım, İzmir'i kazanmışım. Gelmişler orası kötü şehir vs göndermeyeceğiz diyorlar. Bu ön yargı saçma değil mi? Okumaya gideceğim yani?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıladı çıkmış güzelim İzmir 'in...
öğrencilik yıllarımı Ankara 'da geçirdim; bursa, eskişehir, İzmir , konya, İstanbul , kütahya, karabük'te okuyan arkadaşlarımı da sık sık ziyaret edip oraların da ortamında bulundum. emin ol hepsinde ailenin önyargısına sebep olabilen ortamlar, insanlar vardı. belki hatta daha da ötesi şeylere tanık oldum.
bursa'da öğrenci evinde grup yapanından tut kütahya'da uyuşturucu partisi verenine kadar neler neler. Ankara 'nın en nezih semti dediğimiz yerlerde ev partisinde polis tarafından da basıldık, eskişehir'de bir gecede üç farklı kızla da tanışıp takılana tanıklık ettik.
ben bu tüm ortamlardan sağ salim çıkmayı başardım orası ayrı tabi. kişi kendini bildikten sonra gerisi teferruat.
öyle İzmir diye de önyargı yapmamak lazım, hemen her yerde olumsuz şeylere rastlanıyor. öte yandan iyi insanlara da rastlanıyor aynı şekilde. çok düzgün, sağlam insanlarla arkadaşlıklarım da oldu bu yukarda bahsettiklerimden bağımsız. çoğunun da şu an eşi, çocuğu, düzenli hayatı var.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen iyi terbiye aldıysan ve kendinin farkındaysan sorun olmaz ama genel olarak fazla özgür bir şehir. Keşke bu konuşmayı tercihten önce yapsaydınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzmir olmasa olmuyor yani. Ailen istemediği yer oldu mu okumaya gideceğim oluyor eğer ortam ayakları olan bir şehir olmasa tercih eder miydin. Hayır etmezdin, artık üniversiteye okumaya gitmiyorlar. Sen gitmek istiyorsan aileni ikna edeceksin ama zor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
55Cevap
+1 yılDoğru olanı söylüyor oturduğu sehrin dışında universite okuyan kızların çoğu kucak üstünde hemen bozuluyor elden ele geziyorlar nasıl olsa diyor ailem yok nerden bilecekler yattigimi ileri de de safın birini kandırıp evleniyor tamm işte her şey çözüldü
00 YorumlaO işler öyle olmuyor bulunduğu ortam ve düşünceler bozuyor insanı , her insan için geçerli olmasa da genel ortalama bu şekilde. Eğlence hayatı fazla İzmir 'de. Tek başına okuman da çok zor. Lütfen aileniz ilgiliyse üzmeyin orta yol arayın onlar baskıcı değil evlatlarını korumaya çalışıyorlar. Cinsiyet ayrımı da yok bu arada kız , erkek farketmez.
02 Yorumla
+1 yılAsla pes edip dediklerine uyma. İstediğin neyse onun için kararlı ol. Aksi halde yıllar sonra pişman olursun bunu net şekilde söylüyorum. Ailelerin fikirleri önemli ama bir noktadan sonra kendi istediklerinde kendi kararını vermelisin. Sen ayıp bir şey yapmıyorsun. Fazla korumacı olup insanın ruhsal dünyasını daha da bozuyor bazen aileler. Bugün okuluna yarın işine diğer gün sevgiline. Hepsini kendileri yönetmek isteyecek. Hiçbir şey senden önemli değil.
10 Yorumla
+1 yılBende İzmir’i kazandım. Ama ailemle ztn İzmir’de yasıyoruz. Aile desteği olmazsa zor konus
10 Yorumlaİzmir kaç milyonluk nüfusa sahip şehir her türlü insan var senin nereye yonelecegine bağlı
31 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle diyorum herkes farklı sonuçta
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılisabet olmuş.
o zihniyetteki ailenin cocougu ızmıre gelmesın zaten. İzmir kendıne yeter .
sen konyayı yaz .
14 Yorumla- +1 yıl
konyayı temiz mi sanıyorsunuz hahahaha , uyuşturucu kullananı da duydum bizim yurtta üstelik dinci diye bilinirdi, sonra sohbet düzenletip kızlarla fingirdeyenine kadar ve bunu evli olarak yapan kişi gördüm, çok iyi tanıdığım bir adamdı meğer ne şerefsizmiş. d
- +1 yıl
@ProfDiceksiniz zaten ironi orada .
- +1 yıl
hadi be AKLDJHKLAFA tüh kusura bakma bro, doldum da baya böyle zihniyette olanlara sşldka neyse mesaj dursun ders alan alır. d
- +1 yıl
@ProfDiceksiniz aynen oyle .
sıktı o tipler bizide .
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirisi ailene bu caps atmış olmalı 🤣
10 Yorumlane yap ne et gitt kötü şehir deme nedenleri de yoldan çıkabilecek olman
11 Yorumla
Soran+1 yıloff ikna etmem lazımmm
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMuhakkak birilerini araya sok, aileni ikna et. Kötü şehir yoktur. Eğitim seviyesi ve terbiye edilmemiş aile çocukları vardır. İzmirin suçu ne?
00 Yorumla
+1 yılTürk ailesinin ilk aklına gelen, "kızımızı s! kerler orada"...
Sizin ben önce ben kafasınızı s! kim...00 YorumlaAllah'ım şu üni dönemi bir birşeydi yahu artık soran sorana ulan buraya bakınca herkesin ailesi sorunlu bu ne
00 Yorumla
+1 yılİzmire kötü diyen nerde yaşıyor çok merak ettim. Ailene tamam bakın okurken söz seks yapmayacağım dersen kabul ederler.
00 YorumlaEvet İzmir öyle çoğu okumak için okuyor ama ikna et gidip görsünler kafalarına yatarsa sorun etmezler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü bir yer doğru. Çok okumaya giden insalari da gördük çoğu kişi ortam için gidiyor belki sen gerçekten okumak için gidiyor olabilirsin ama çevre de çok etkiliyor her şeyde
08 Yorumla- +1 yıl
insanlar ortam yapamaz mı ki şahsen ben İzmir'de oturuyorum? gayet güzel ve nezih bir şehir yaşamasıda keyifli
Soran+1 yılama ben öyle biri değilim
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim size ailenizin aklında ne var bilmiyorum ama sanırsam İzmir'i eskort şehri ya da her daim pompanın döndüğü bir yer olarak biliyolar galiba. Sizede gelince "öyle biri değilim" derken neyi kast ettiniz anlayamadım. Tabikide okuyabilirsiniz ama bir şehirden başka bir şehire gittiğinizde 7/24 mü okuyup ders çalışacaksınız bunu anlamış değilim. İzmir hem okumak için hemde eğlenmek için rahat konforlu bir şehir.
Cevap sahibi+1 yılOrtam var ortamm varr. İzmir de bu tür olayların çok fazla arttığı ortada...
- +1 yıl
Beyfendi o zaman siz ortama eskorta pompaya gidin anladığım kadarıylan İzmir'de yaşamıyorsunuz o yüzden çokta bilmediğiniz bir şehir hakkında yorum yapmayın. Bırakın millet ortam yapsın ya da okusun isteyen istediğini yapsın
Cevap sahibi+1 yılHanım efendi birincisi zaten o ortamı tercih etmeyen biriyim. Gitsem İzmir'e gelirdim. İzmir de yaşayan kiminle tanıştıysam da kendileri hepsi aynı şeyi söylediler. İzmirliler kendilerini kötüleyip batırıyor zaten. Yaşamaya gerek kalmıyor.
- +1 yıl
Bence kötü kişilere denk gelmişsiniz. İzmir'in belli bir kesiminde oturanlar hiç kötü konuşmuyolar. Neyse herkes aynı şeyi düşünecek diye bir şey yok, olabilir.
- +1 yıl
yapacağı varsa doğuda da yapar ne alaka
Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. İzmir medeniyettir
İzmir çağdaşlıktir
İzmir demokrasidir
İzmir yunanın denize döküldüğü yerdir
İzmir Mustafa Kemal ATATÜRK' tür.
10 Yorumla
+1 yılOnlara de ki
Artık internet var
Yapmak isteyen kuyruğunu internetten buluyor00 Yorumla
+1 yılAilen haklı adamlar tuvalet terliğine oy verecek kadar yobaz😂
00 Yorumla
+1 yılFarklı bir şehir sıkıntı biraz o yüzden onlarda haklı ama seninde emeklerin boşa gidecek
00 Yorumla
+1 yılSaçma mı bilmem ama sadece İzmir tutmadığına eminim ailen karşı ise tercihte yazmasaydın
00 Yorumla
+1 yılSert tepki yerine daha sakin ve akilane açıklamalarla fikrini savunabilirsin.
00 YorumlaAvrupa'nın en nezih semtinde oturunca Türkiye'de İzmir gibi bir yer kötü şehir oluyor
00 Yorumlaİzmir girişi Fındık gibi çıkışı kavun Kavun hahshshshsnsn
00 Yorumla
+1 yılİzmirde seni üzerler sana hor davranırlar İzmir kötüdür yapma gitme bence 😅
00 Yorumla
+1 yılKızını İzmir'e gönderen de ne bileyim yaaani ,😂😂🤣
00 YorumlaPsikoloji iyi bi bölüm bence kesin git, senin hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkumaya gidiyorum deyipte ne naneler yiyen kızlar erkekler var korkuyorlar neticede bende olsam bende korkardım
07 Yorumla
Soran+1 yılama beni biliyolar ben öyle şeyler yapmam
- +1 yıl
O halde evden çıkmasın kız, bu nasıl kafa be?
Cevap sahibi+1 yılSen yaparsın demiyorum zaten ortam kötü
Cevap sahibi+1 yıl@bazıanlarvardır evlen hem kız hem erkek evlatların olsun çevre bu zaman da böyleyse o yıllarda nasıl olur bilinmez daha çok book olacağı kesin sonra gel sonra burada yorum yap
- +1 yıl
Ona bakarsan her yer berbat durumda her an kötü şeylerle karşılasma ihtimali var insanların. O halde kötü şeyler olur nane yerler diye hiçbir yere gitmeden okumadan yaşasınlar. Üniversite okumsk için başka şehre giden kaç öğrenci var sence bunlsrın hepsi nasıl okuyor. Bilmiyorlar mı rahatı, aile evinde durmayı. Yurt sıkıntısı şu bu o kadar şeyden haberdarız. Ama yetişkin gibi kendi kendine bir şeyler yapabilmeyi öğrenmesi gerek bu gençlerin. Eğer ailesi o kadar takıyorsa gitsinler İzmir'e madem o kadar önemsiyorlar. Çok var kızıyla giden.
- +1 yıl
Ve hep de ortam kötü, ay dışarıdakilere güvenmiyorum evladım, moduna giriyorlar. Birinin hamurunda varsa pislik en yakın yerde de aynını yapar. Aksi halde evladını koruma duygusu her anne baba d aolur. Bu ise bambaşka bir olay.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunları keşke tercih yaparken konuşsaydiniz şimdi böyle sorunlar olmazdı bende gectim o yoldan o yüzden diyorum yanlış anlama 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılonlar istemediği halde yazdım baskıcı bi aile maalesef
Cevap sahibi+1 yılHm işte orta yolu bulmak lazımdı zor bir durum hakkında en hayırlısı ne ise o olsun tatlım 😊
- Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı saçma. İzmir okumak çalışmak ve yaşlanmak için en iyi şehirlerden biri.
00 Yorumla İzmir hakkında söylenenler doğru. İzmir = 3Ç'dir. yani çöp-çamur-çukur.
00 YorumlaZorla git karşına al hepsini şahsen ben öyle bir durumda olursam olmam inșllah da neyse olsam herkesi karşıma alır giderim kimse geleceğimden kıymetli değil
03 Yorumla
Soran+1 yılyurt çıkarsa öyle yapıcam inş çıkar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de bugün İzmir'de bir pazartesi sabahı yerleştirilemediğimi öğrendim
Sen hangi şehirdesin01 Yorumla
Soran+1 yılbursa
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklılar İzmiri kazanan bozuluyor eğitimi kötü ayrıca
11 Yorumla- +1 yıl
abartma
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. bagnaz insanlara göre degil tanbi İzmir elit bi şehir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilen zorlu bir yobaz sanırım. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilen güvenseydi gönderirdi. Bizimkiler beni Kıbrıs’a gönderdiler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAilesinin haberi olmadan izmiri eklyen kiza, İzmir de haberi olmadan neler eklerler biliyor musun?
00 Yorumla
+1 yılİzmir yaşamak için güzel şehir. Senin adına üzüldüm.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 505 cevap paylaştı. İzmir kötüyse iyi olan hangi şehir? Muş mu yoksa batman mı 😃
01 Yorumlaİzmir'e gidersen gözün acilir cünkü ordaki kizlar cok özgür ondan istemiyorlar ailen yobazsa asla göndermezler unut
00 YorumlaBölümün iyiyse zorla onları kötüyse gitme zatenn boşa okuma gir işe
05 Yorumla
Soran+1 yılpsikoloji bölümüm bence iyi
Soran+1 yılyaa ne güzel umarım istediğin geleceğe ulaşırsın <3
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyok ebesinin nikahı ne demek kötü şehir
12 Yorumla
Soran+1 yılortamı falan
- +1 yıl
Yani Özgür bir yer kimse kimseye zorla bişi yapmaz onların zihniyeti kötü
+1 yılDaha 1 saat oldu açıklanalı bi sakin sjh
02 Yorumla
Soran+1 yılşimdiden kavga başladı evde bıktım ya :D
- +1 yıl
Ben 18 yaşındayım kendim karar veriyorum dediğinde ezilirler 😅
İzmir kaliteli diil ya
020 Yorumla
Soran+1 yılne açıdan
- +1 yıl
hassstir ordan ege ya da dokuz eylule puanın yetmedi sanırım
- +1 yıl
devlet unıversıtesıne puan yetemeyıınce paralı unıversıtede okur bırde pok atarsın .
ailen nedne bilkent yedıtepe beykent gondermedı kı?
bahcesehır ne la? kac akademık personel ve yayını mevcut . ? - +1 yıl
kazanman güzel okuluna 4 elle sarıl .
fakat u buyuk sehırdekı unıversıteler dısı zaten iş yapmaz ve yanında dil yoksa.
deü ve ege ülkenin köklü üniversitelerindendir.
okumaya calıstıgın unıversıte burslu okuyabılırsın velev kı akademık personel yayınlarına bakarım dunya sıralamasında mı? akepe donemı olmasaydı ılk 500 sıralamada tr den daha fazla unıverıste olabılırdı.
sonucta parayı basanın okudugu okul , ellerine dıploma verılıyor . senın farkındalıgın burslu okuyorsun , oda bursunu kaybetmez ısen.
şimdi İzmir egıtım acısından kaliteli degıl demen cok komık olmus . bunu ıfadse etmeye calıyorum sana .
sen okuluna 4 elle sarıl mezun ol iş hayatına gir o ayrı tabı.
- +1 yıl
ben deü makina ve Wroclaw Teknoloji Üniversitesi yuksek lisans mezunuyum .
akademik olarakta inceliyorum ve personel olan kişiler mevcut.
tr deki tüm özel üniversiteler aynı şekilde egıtımı ve kalitesi belli bu yıllarıdr boyle. okuluynu sevmen artı tabı. bursunuda kaybedıp aılen o okula parayı gömmeside olabilir önceliğin mezun olman .
ama uluslararası iş dusunuyorsan sadece 4 yıl unıversıte egıtımın ile aldıgın yabancı dil bilgisi ile TOEFL ya da IELTS geçmen bile zor onuda hatırlatayım. uluslararası hukuk alanında branşlaşmak istersen galatasaray harici yine de şansın olmayacak. iş hayatının içinden gelen biri olarak yazıyorum sadece şunuda belirtmeliyim özel üniversiteler arasında ve bahcesehırın dıger bolumlerı ıle kıyaslarsan evet hukuk fakultesı az duzgun ama yınede anlamak ıstemesende yarın obur gun anlayacaksın ;
vakıf kisvesi altında kapitalist baron üniversite sahiplerinin sağdan soldan hoca getirip taşıma su ile değirmen döndürüp 260 puanla giren öğrencilere göz boyayıp diploma dağıttıkları bina.
şimdi bu satırları okuyan şunu unutma hukuku hoca öğretmez, hukuk hocası öğretmen değildir, hukuk sınırlı ders saatine sığışmaz çünkü. sen o kitapları bitirebiliyorsan, kavrayabiliyorsan hukukçu olursun. yoksa hukuk tarihine ilber hoca gelir 8-10 saat birşeyler dinlersin ama hukuk tarihine dair bildiklerin duydukların kadardır. hukuk duymak ile değil okumak ile öğrenilecek kadar geniş bir bilgi deryasıdır.
neyse okuma, okuduğunu anlama, analitik zeka, hafıza kapasiten olsaydı bu gibi okullarda burssuz okumazdın.
sonuç: gene hukuk diplaman olacak ve sen bu ülkede hukuk gelişmiyor diyenler arasında olacaksın. ne garip ülke lan - +1 yıl
son olarak hiçbir ozel unıversıte egıtımı ızmırdekı devlet unıversıtelerınce asla eş olmadı ve değil.
okul ve iş hayatında başarılar dilerim.
- +1 yıl
@limos__görmeyenin özel üniversitesi olmus ne akademık personelden ne yayından ne iş bulma olayından anlar dıretıyor işte mezun olsa da e TOEFL ya da IELTS geçemez ordaki dil bilgisi ile hele kı orta lise ilkoluk kolejde okumamıs ise yurtdısında iş bulacagını sanıyor ya da burada uluslararası şirketler kapı acık onu beklıyor dusunuyor . :)
neyse okusun tabi ama bılmeden adımını atmadan unıverıste iş hayatına bu kadar at gozlugu ıle konusması irrite edici.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAile Kürt mü?
05 Yorumla
Soran+1 yıldeğil
- +1 yıl
Yani genelde ön yargı o taraflardan oluyor. Ben de Kürt'üm yani yanlış anlama ki bunu kötü niyetle söylemedim. Nerelisiniz peki?
Soran+1 yılBursalıyızz yok yanlış anlamam :D
- +1 yıl
Şaşırdım yani Bursa da çok uzak bir kültür değil İzmir'e. Saçma sapan yargılar sebebiyle geleceğinize mani olunmasın. Hayırlı olsun, bu arada bölüm neydi?
- +1 yıl
e bursa daha kötü ya
+1 yılelması bokun içine atsanda elmas elmastır
11 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda duyduğum en doğru söz! Kesinlikle katılıyorum ve bundan sonra bende kullanacağım bu lafı 🤝
Aile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı. Gelme burası çok fena çok..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılsaçma keşke tercih yaparken konuşsaydınız
00 Yorumla dinleme sen onları, git.
00 Yorumlaİzmire kız giden dul çıkar buna şüphen olmasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma ama elden bişey gelmiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılLaf etmesinler İzmir'e!
00 Yorumla
+1 yılAilene a haber izlemeyi yasaklamalısın hep ondan
00 YorumlaNesi kötü yahu? Bunu açıklasınlar
00 Yorumla
+1 yılİzmir en gelişmiş 2. şehir ne alaka şimdi bu
00 Yorumla
+1 yılMaddi durum da etkilidir belki
00 Yorumla
+1 yılAilenin oturduğu şehir hangisi?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Araya akrabalar falan girer elbet gönderirler.
02 YorumlaBen yardımcı olurum gel İzmir'e
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eskisi kadar bir numarası yok ya normal bir şehir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmadan mı yazıyorsunuz anlamıyorum ki
01 Yorumla
Soran+1 yılonların haberi olmadan ekledim izmiri
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İzmir'i kazandım fakat ailem göndermiyor. Bu ön yargı saçma değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler