Aile & Toplum Ameliyat olacağım diye çevresinden para dilenen birinin Antalya'da tatil yaptığını öğrenseniz tepkiniz ne olurdu? JacksonStorm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Parayı geri ister miydiniz? Vermezse ifşa eder miydiniz?Söylediği tarih içinde belge gösteremiyorsa? Güncellemeler5 ay Süper Soru Güncellemeler5 ay Doktor randevusu gösterdi doktorda estetikçiymiş Ameliyat olacağım diye çevresinden para dilenen birinin Antalya'da tatil yaptığını öğrenseniz tepkiniz ne olurdu? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 37 , eig 50% 5 ay Aile & Toplum konusunda 2,6b görüş paylaştı. Böyle şeylere para vermem, ki gerçekten ihtiyacı olan dilenmez, başka çözümler bulur bu yüzden böylelerine beş kuruş atmam... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör JacksonStorm 5 ay Yok bunlar hazırcı tayfa. Başkaları çalışacak kendileri yiyecek. Kendileri 5 kuruş fayda sağlamazlar kimseye milletin emeğine göz dikerler Yorumla Hayatgercek 5 ay Fırsatçılar her zaman her dönemde olacaktır önemli olan onlara fırsat yaratmamak... Yorumla
met96 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 94% 5 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b görüş paylaştı. Para vermem ki gitsin devlet hastanesin de ameliyat olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör JacksonStorm 5 ay Devlette para alınmıyor mu Yorumla met96 5 ay Hayır Yorumla JacksonStorm 5 ay Vay be Yorumla
Sertmerthakan1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 97% 5 ay Parayı geri ister alır sonra da ifşaa ederdim , karektersizi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 5 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b görüş paylaştı. Hasta insan para dilenmez zaten bi kere bunu bilin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör JacksonStorm 5 ay İşte hastayım ayağı, çalışamadım ayağı, kart borcum oldu falan filan. Tatillerde yemek için Yorumla MaşaKocaAyıı 5 ay Başburabileceği bissürü yardım kuruluşları var gerçek hastalar akrabasına dilenemz Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 5 ay Aile & Toplum konusunda 11,6b görüş paylaştı. Sinirlenmek için çok güzel bir sebep Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 1,9b görüş paylaştı. Yalansa ifşa et Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör JacksonStorm 5 ay 3 saatlik bir mahşer gezisi yaşadı. Nekadar yayıldı bilemiyorum. Umarım herkes görmüştür Yorumla
arzu111qq Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eig 100% 5 ay İfşa bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
dloohsouse Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 99% 5 ay Onu bulup öldürürdüm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Böyle şeylere para vermem, ki gerçekten ihtiyacı olan dilenmez, başka çözümler bulur bu yüzden böylelerine beş kuruş atmam...
Yok bunlar hazırcı tayfa. Başkaları çalışacak kendileri yiyecek. Kendileri 5 kuruş fayda sağlamazlar kimseye milletin emeğine göz dikerler
Fırsatçılar her zaman her dönemde olacaktır önemli olan onlara fırsat yaratmamak...
Para vermem ki gitsin devlet hastanesin de ameliyat olsun
Devlette para alınmıyor mu
Hayır
Vay be
Parayı geri ister alır sonra da ifşaa ederdim , karektersizi
Hasta insan para dilenmez zaten bi kere bunu bilin
İşte hastayım ayağı, çalışamadım ayağı, kart borcum oldu falan filan. Tatillerde yemek için
Başburabileceği bissürü yardım kuruluşları var gerçek hastalar akrabasına dilenemz
Sinirlenmek için çok güzel bir sebep
Yalansa ifşa et
3 saatlik bir mahşer gezisi yaşadı. Nekadar yayıldı bilemiyorum. Umarım herkes görmüştür
İfşa bence
Onu bulup öldürürdüm