Aile & Toplum Ameliyat olacağım diye çevresinden para dilenen birinin Antalya'da tatil yaptığını öğrenseniz tepkiniz ne olurdu? JacksonStorm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Parayı geri ister miydiniz? Vermezse ifşa eder miydiniz?Söylediği tarih içinde belge gösteremiyorsa? Güncellemeler7 ay Süper Soru Güncellemeler7 ay Doktor randevusu gösterdi doktorda estetikçiymiş Ameliyat olacağım diye çevresinden para dilenen birinin Antalya'da tatil yaptığını öğrenseniz tepkiniz ne olurdu? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 37 , eic 50% 7 ay Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Böyle şeylere para vermem, ki gerçekten ihtiyacı olan dilenmez, başka çözümler bulur bu yüzden böylelerine beş kuruş atmam... 1 2 Yorumla JacksonStorm 7 ay Yok bunlar hazırcı tayfa. Başkaları çalışacak kendileri yiyecek. Kendileri 5 kuruş fayda sağlamazlar kimseye milletin emeğine göz dikerler Yorumla Hayatgercek 7 ay Fırsatçılar her zaman her dönemde olacaktır önemli olan onlara fırsat yaratmamak... Yorumla
met96 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% 7 ay Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Para vermem ki gitsin devlet hastanesin de ameliyat olsun 1 3 Yorumla JacksonStorm 7 ay Devlette para alınmıyor mu Yorumla met96 7 ay Hayır Yorumla JacksonStorm 7 ay Vay be Yorumla
Sertmerthakan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% 7 ay Parayı geri ister alır sonra da ifşaa ederdim , karektersizi 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 96% 7 ay Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hasta insan para dilenmez zaten bi kere bunu bilin 1 2 Yorumla JacksonStorm 7 ay İşte hastayım ayağı, çalışamadım ayağı, kart borcum oldu falan filan. Tatillerde yemek için Yorumla MaşaKocaAyıı 7 ay Başburabileceği bissürü yardım kuruluşları var gerçek hastalar akrabasına dilenemz Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 7 ay Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sinirlenmek için çok güzel bir sebep 1 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Yalansa ifşa et 1 1 Yorumla JacksonStorm 7 ay 3 saatlik bir mahşer gezisi yaşadı. Nekadar yayıldı bilemiyorum. Umarım herkes görmüştür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Böyle şeylere para vermem, ki gerçekten ihtiyacı olan dilenmez, başka çözümler bulur bu yüzden böylelerine beş kuruş atmam...
Yok bunlar hazırcı tayfa. Başkaları çalışacak kendileri yiyecek. Kendileri 5 kuruş fayda sağlamazlar kimseye milletin emeğine göz dikerler
Fırsatçılar her zaman her dönemde olacaktır önemli olan onlara fırsat yaratmamak...
Para vermem ki gitsin devlet hastanesin de ameliyat olsun
Devlette para alınmıyor mu
Hayır
Vay be
Parayı geri ister alır sonra da ifşaa ederdim , karektersizi
Hasta insan para dilenmez zaten bi kere bunu bilin
İşte hastayım ayağı, çalışamadım ayağı, kart borcum oldu falan filan. Tatillerde yemek için
Başburabileceği bissürü yardım kuruluşları var gerçek hastalar akrabasına dilenemz
Sinirlenmek için çok güzel bir sebep
Yalansa ifşa et
3 saatlik bir mahşer gezisi yaşadı. Nekadar yayıldı bilemiyorum. Umarım herkes görmüştür
İfşa bence
Onu bulup öldürürdüm