Lütfen napmam gerek soyleyin?

Şimdi acil sizin tavsiyenize ihtiyacım var benim bir tane kız arkadaşım var 6 yıldır arkadaşız ama bu 6 yılda çok barışıp küstük aşırı derecede hem de , şimdi ilki lisedeyken bu benim eski erkek arkadaşımla hastane de artık buluştu mu karsilasti mi ne bunlar durum atıp beni gizlemisler sonra ben o zaman 15 yaşında çocuktum falan tabi o zaman 1 yıl affetmedim bunu ama sonra affettim barıştık geri küstük çok kez neyse en sonki küsme nedenimiz de ben bunu diğer kız arkadaşımdan öğrendim bu kişi benim eski sevgilimle opusmus falan bunu da gidip o zamanla ortak arkadasimiza anlatmış oda bana söyledi ama ta 5 6 yıl sonra söyledi olayın üzerinden yıllar sonra söyledi şimdi bu kız bana bugün yazdı diyor ki ben öyle bir şey yapmadım durduk yere bitirdin dostluğu diyor ben inanmadım buna bu da ölmüş arkadaşının üzerine ağır bir yemin etti ama sürekli çocukken de annesinin üzerine yemin ederek yalan söyleyen biri bilmiyorum ama bu sefer ölmüş birinin üstüne yemin ettiği için kafam karıştı ve napicagimi bilmiyorum. 🥺🥺🥺🥺
Lütfen napmam gerek soyleyin?