Polise sığınmalı mıyım?

tiksiniyorum. Annemin sorunları var devamlı en ufak bi şeyde beddua küfür ederk bağrırı ne dersen de susmaz sakinleşmez. Bu gece de 11 yaaşında kız kardeşimle eve geldiler kız hafta içi hafızlık yurdunda haftasonu evde o evdeyken odamı kullanamıyor salonda yatıyorum bu hafta yatamadım çünkü salon güney cephe ve camları açılmıyor. Neyse akşam 11de kız kardeşim gelmiş odama namaz kıyfatelerimi bırakmaya girdim diye annem direk gelip korkunç kırmızı suratıyla bağırmaya başladı yurttaki hocalarına deli tımarhanelik ablası var mı diyim bu çocuğu rahat bırak diye iğrenç bağırdı ıyy. yarım saat sonra babam şarj arrıyodu babamın şarjı bizim odadaydı odaya girdim kız çingen çıkardı sırf girdim diye ve ne gördüm benim masamdaki tüm eşyalarımı yatağıma fırlatmış ben de görünce kızdım benim masam ikimiz kullanıyoruz dedim senin masan değil benim masam diye 30 yaşında teyze gibi iğrenç bağrdı ben de tmaymun dedim bana bir şey fırlattı dostum dedim çnkü bunaltıyor insanı arsızlık yapıyor bırakmıyor. Anneme söylemiş annem de bana geldi Allah uzun ömür versin dedi bu evde o vasfı taşıyan sensin dedi ben de kemik yağmıyor dedim. Bu arada babam beni bu hafta dövdü ikisi de küfür eder süreli, telefonumu da sakladılar ama baba denen şahıs bu ay almanyaya çalışmaya gidecek onun parasından tiksinsem de üniversite açılınca biraz harçlık ve yurt parası veririz diyolar ama yine de annemin bugün çocuık için yaptığı gururuma dokundu onların azcık parasını da istemiyorum telefon para da yok napmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
dostum yazan yer or*sbu olucaktı
Güncellemeler
+1 yıl
bi de ben dürüstümdür halam o dünyanın en yalancı kızı demiş bi de çocuk yüzünden bağrırıken leş gibi bunları söyledi ya Allah o kadından çıkarsın
Polise sığınmalı mıyım?