Ölüm haberlerinden nefret ediyorum. Çocuğu çok tanımıyorum ama Psikolojim bozuldu 22 yaşında üniversite öğrencisi çocuk ne garip ya , hakikaten ölüm insana çok yakın..

Ölüm haberlerinden nefret ediyorum. Çocuğu çok tanımıyorum ama Psikolojim bozuldu 22 yaşında üniversite öğrencisi çocuk ne garip ya , hakikaten ölüm insana çok yakın..

Mesaj değilde bizim memlekette komşu köyden birisinde adamın damadı kızına eşine falan tacizde bulunmuş bu da adamı öldürüp uçurumdan aşağı bir yere sallamış karısı kızı falan herkes kaçmış evden tabiki sonrasında adamın erkek çocuğu memlekette tek başına yaşamaya başlamış ufaktı saniyorum 18 falan neyse o da bakımsızlıktan vefat etmiş bu çocuğa çok üzülmüştüm bende hiç tanımam etmem ama öyle bir aile yok olup gitti bir damat yüzünden üzücü
Etrafta olan olaylardan insan ister istemez etkileniyor garip ya
Cevap
1Cevap
1 ay önce bu şekilde "Elif kaza geçirdi acildeyiz" mesajı geldi gece, 2 gün sonra da kaybettim. 22 yaşından daha da gençti arkadaşım. Başınız sağ olsun.
Etkileniyor insan..
Gece telefon çalınca kötü oluyorum o saate ölüm haberi geliyor
Evet panik atak oluyoruz.
Bir anda gelen o boşluk hissi ve ölüm denen acı gerçek. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏🌸
Amin.
4 Şubat 2018 arkadaşımın abisi şehit olmuştu. Onun haberini aldım. Keşke kendisine bir şey olmasaydıda o mesajı almasaydım
Aaa daha gencecikmis üzüldüm tanimasam bile 😣
Sorma.
Üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?