Aile & Toplum İlkokulda bunları kullandınız mı? Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Neydi yahu bunlar böyle :D hep bizi masrafa soktular. :) İlkokulda bunları kullandınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Kullandım 0 0 Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Ben bunları arkadaşlarıma atardım başka bir şey ede yaramıyordu zaten tabi sonra da atıklarımı geri toplardım masraf yaptık sonuçta 0 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kullandım şu görsel beni bu kadar gülümsetecek sanmazdım hayli eski anılara gittim, ne güzel zamanlardı. 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gözümde canlandı koskoca mazi. Soldakini hep yemek istemişimdir de hiç yemedim. 1 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evet çok severdim kendime onlardan ev yapardım 😀 1 0 Yorumla
Ygmr7678 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Ben fasulyeleri çok seviyordum renkli renkli 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl hayır kendime ait olmadı hiç paramız yoktu sadece abimde vardı onu kullanıyordum 0 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Alındı ama kullanıldı mı bilinmez. Daha düne kadar hepsini saklıyordum. 0 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. Kullandım ve çubukları kürdan yerine kullanmışlığım çoktur. 😀 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Ben böyle şeylere pek ihtiyaç duymadım diye hatırlıyorum 0 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kullandığımı hatırlıyorum da naptigimizi hatırlamıyorum boş işti 0 4 Yorumla mutsuzzzzz__ +1 yıl Deste ve düzine öğretmek için Yorumla dikenliyıl +1 yıl Fasulye ne ise yariyordu Yorumla mutsuzzzzz__ +1 yıl O da aynısı sadece şekli farkı Yorumla dikenliyıl +1 yıl Hm tamam teşekkür ederim🌺 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı. Kullandım keske o gunlere geri dönebilsem 1 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı. Aaa evet çok severdim 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet ama çubukları çiğneyip kırdım. 0 0 Yorumla
Butterflyyss Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben bunlarla sadece oyun oynardım 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Aldım tabii ki hatırlıyorum kdjdj 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Aldım ama kullanmadım 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı. Evet birde abaküs vardı. 😄 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Evet ben oyun oynardım 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. İlk defa görüyorum 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Kullandık kullandık 😂 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet efsane gereçler bir de abaküs var 😂 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Sanırım kullandım 😅 0 3 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl 19 yaşındasin yahu emin misin ☺️ Yorumla heyybenesra +1 yıl Şu pipeti değilde fasulyeyi hatırlıyorum sanki 😅 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Yanlış hatırlıyorsundur😃 Yorumla
mutsuzzzzz__ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet abaküste vardı 0 1 Yorumla mutsuzzzzz__ +1 yıl Çok hoşuma giderdi hatta renkleri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kullandım
Bundan bile kullandım 😅
Ben bunları arkadaşlarıma atardım başka bir şey ede yaramıyordu zaten tabi sonra da atıklarımı geri toplardım masraf yaptık sonuçta
Kullandım şu görsel beni bu kadar gülümsetecek sanmazdım hayli eski anılara gittim, ne güzel zamanlardı.
Gözümde canlandı koskoca mazi. Soldakini hep yemek istemişimdir de hiç yemedim.
Evet çok severdim kendime onlardan ev yapardım 😀
Ben fasulyeleri çok seviyordum renkli renkli
hayır kendime ait olmadı hiç paramız yoktu sadece abimde vardı onu kullanıyordum
Alındı ama kullanıldı mı bilinmez. Daha düne kadar hepsini saklıyordum.
Kullandım ve çubukları kürdan yerine kullanmışlığım çoktur. 😀
Ben böyle şeylere pek ihtiyaç duymadım diye hatırlıyorum
Kullandığımı hatırlıyorum da naptigimizi hatırlamıyorum boş işti
Deste ve düzine öğretmek için
Fasulye ne ise yariyordu
O da aynısı sadece şekli farkı
Hm tamam teşekkür ederim🌺
fakirdik alamadık biz evden fasulye götüürdük
Kullandım keske o gunlere geri dönebilsem
Aaa evet çok severdim
Vallah aldırtmışlardı da gram kullanmadık boşa para vermiştik
Evet agliycam şimdi ya