Erkek kardeşimin hem psikolojik hem de fiziksel şiddetine maruz kalıyorum bıktım artık ne yapayım?

25 yaşındayım şu an yüksek lisans öğrencisiyim 19 yaşındaki kardeşimin hem psikolojik hem de fiziksel şiddetine maruz kalıyorum yeter artık burama geldi yks'de düşük sonuç almış diye bana sarıyor bir aydır etmediği hakaret küfür kalmadı dövüyor saçımı çekiyor tükürüyor sürekli bana sataşıyor abime babama gıkını çıkaramıyor dişini bana ve anneme gösteriyor arayayım polisi diyorum acıyorum da psikolojik olarak normal bir insan değil hiç arkadaşı da seveni de yok ailem psikoloğa götürdü yok gene aynı keşke babam şunu alsa evire çevire dövse diyorum ama hadi babam kalp hastası bir şey olur diye korkuyorum abime söyleyim diyorum hadi acıyorum boş ver diyorum annemin kolu kırılmıştı heralde bu ayı kırdı sanırım yks sonuçları açıklandığından beri böyle yapmıyor son birkaç yıldır böyle sadece yaz tatillerinde memleketime evime gelebiliyorum o 3 ayda burnumdan geliyor yeter cidden bıktım ne yapayım polise mi vereyim bunu ben

Erkek kardeşimin hem psikolojik hem de fiziksel şiddetine maruz kalıyorum bıktım artık ne yapayım?