Kafayı yemek üzereyim bana destek olur musunuz?

Biraz içimi dökmek istiyorum. Dün düğüne gitmiştik. Ben anneannemlerle yaşıyorum. Annem benim doğum günümü dahi kutlamazken kardeşimin doğum gününe parti veriyolardı. Ya versinler bişey demiyorum. Adamla ta**ak geçer gibi bide beni arayıp gösteriyor. Neyse kapattım bende mesaj attım. Resimlerini eklicem. Bi tane üvey babamın kızı var ismi Ela. Neyse üvey babama yazdım. Ela ile beni çöp gibi attınız, anca öz kızınızınkini kutlarsınız biz annemiz babamız varken öksüzüz diye yazdım. Neyse eve geldik. Sabah annem anneannemi aradı. Damla bize mesaj attı. Az ona bi terbiye verin terbiye görmemiş mi o diye. Anca ağlamasını bilir o diyo. Hem kendi çöp gibi bırakıyo oraya. Hemde terbiyeme laf ediyo. Asla terbiyesiz bişey söylemedim küfür etmedim. Ve söylediklerimden pişman değilim. Ya bana yazsaydı da niye elin adamına yazıyo da. Neyse anneannem arkamda durdu beni korudu falan. Annem bunu yedirememiş sürekli en büyük dayımı kötüleyen annem bunu yememiş içmemiş büyük dayıma anlatmış. Damla üvey babasına mesaj atmış da elaya babalık yapamadın da falan diye yazmış. İyice kışkırtmış doldurmuş bana karşı. Öyle bişey vallahi yazmadım. Yazdıysam da iyi ki yazmışım. Neyse sonra gece 1 de dayım aradı. Anneanneme şey diyo. Ya o damla canım mı, elin adamından ona ne, siz onu iyice şımartmışsınız az terbiye verin diye bi de o vurdu tekmeyi. Yani olay bu. Benim yerime siz olsaydınız napardınız? Hesap sorcam yarın ama ağlamaktan konuşamıyorum ağlamama nasıl engel olabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Üvey babama sadece ela ile beni çöp gibi attınız sadece annesi babası olanların doğum günü kutlanır demişim. Denizli'ye annem ameliyat olmuştu anneannemle gittik. hoş geldin bile demediler. Kardeşimi canım kızım diye severken ben kenardan izledim... Bana inat sultan papağanı bile aldılar. O kadar çok kırıldım ki...